Müüa maja, 3 magamistuba - Kanepi tn, RAADI ALEV, Raadi-Kruusamäe, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Olemas kehtiv hindamisakt - VÄÄRT PAKKUMINE!

Kinnistu, kivimaja, elamispind 172.2 m², kogupind 332.5 m²

Sanruum: dušš, wc ja vannituba eraldi, boiler, kanalisatsioon, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte
Lisainfo: pakettaknad, tööstusvool, elekter, panipaik, ühistransport, keldrikorrus, parkimine tasuta, garaaž, parkett, kivikatus
Ümbrus: teed heas seisukorras, äärelinnas

Müüa avar, valgusküllane, hea asukohaga elamu, mille valmimine on lõpujärgus ja selle tõttu on võimalus veel kaasa rääkida oma soovidest.

Planeeringult on elamu esimesel korrusel köök-elutuba (66m²), kolm magamistuba, WC, esik, koridor, vannituba, pääs garaaži, keldrikorrusele ning terassile. Elutuba on avar ja kõrge osalise pinglaega, mis on peegeldava efektiga. Üks magamistuba on kahekordne, mille tõttu saaks rajada nt mudilastele mängumaa. Teises magamistoas on seinaga eraldatud garderoobi ala.

Köögi osas, vannitoas, esikus ja WC-s on põrandatel keraamilised plaadid, elu- ja magamistubades parkett. Garaaži põrand on betoneeritud. Tubade laed ja seinad on värvitud. Vannituppa tuleb ripplagi. Välja on ehitatud kütte- ja ventilatsioonisüsteem. Elamus on vesipõrandaküte, mida köetakse keldris asuvast gaasikatlast. Soe vesi samuti gaasikatlaga. Automaatika ja kollektorid on paigaldatud vannituppa, gaasikatel paikneb boileriga keldris. Gaasivarustuse tarnijaks on
Raadi Gaas.

Keldrikorrusele on võimalik pääseda lisaks väljast. Keldrisse on planeeritud sauna-, puhke- ja tehnoruumid, kuid võimalusi selle kasutamiseks on teisigi.

Elamu suletud netopinda on 332,5, mille hulgas on keldrikorrus 122m² ja mahukas garaaž 38,3m² (võimalus kasutusele võtta toana). Ehitisregistri andmed on hetkel suuremad, kuid andmed on muutmisel.

Maatükk on haljastatud muruga ning tehtud parkimisala, mis mahutab vähemalt viit autot. Kinnistule on lubatud ehitada lisaks hoonestusaluse pindalaga 75m² kõrvalhoone.

Hoone on lintvundamendil, kandekonstruktsioon tellis, monoliitne raudbetoon, monteeritav raudbetoon, puit, väikeplokk. Välisviimistluses on seinad krohvitud, välisuks metallist, aknad plastikraamidel kolmekordsete pakettklaasidega.

Maja valmimisel eelduslik turuväärtus on 391 000.- eurot. Elamu välisviimistluses on puudu terrass, peaukse trepp, vihmaveerennid, osaliselt pooleli vundamendi viimistlus. Parkimisalal on paigaldamata tänavakivid, Siseviimistluses on välja ehitamata trepp keldrisse ja sealne ehitus on pooleli. Koridor on ehitusjärgus; vannitoas puudub sanitaartehnika ja laeviimistlus; tubades põrandaliistud ja osaliselt ukseavad ning garaažis aknapaled. Aga hoolimata sellest on võimalik küllalt kiirelt oma uude koju kolida.

Maja joonised saadan huvilistele.

Vaatamine palun eelnevalt kokku leppida. Tänan!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Maine KV OÜ
Maine KV OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
345 000 € 1 038 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3660100
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 332.5 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2024
Seisukord Uus
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1180 m²
Energiamärgis Puudub
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%