Müüa korter, 2 tuba - Lennu 28, Ämari, Lääne-Harju vald, Harjumaa

Renoveeritud korter koos kahe kõrvuti garaažiboksiga

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: uus torustik, boiler, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: köök, parkimine tasuta, tsentraalne vesi, ühistransport, mööbli võimalus, panipaik, kanalisatsioon, pakettaknad, parkett
Side ja turvalisus: Internet, valvesüsteem paigaldatud, valvesüsteem paigaldatud
Ümbrus: kattega teed

Müüa avar läbi maja planeeringuga 2-toaline korter Ämaris koos kahe kõrvuti garaažiboksiga. Garaažide üldpind kokku 35,5 m2, asuvad aadressil Lennu 8-35 (pind 20,7 m2) ja Lennu 8-36 (pind 14,8 m2).

KORTER
Korter on kapitaalselt renoveeritud ca aasta tagasi, mille käigus on ka korteri planeeringut muudetud - ümber ehitatud 2-toaliseks, loodud aknaga 10 m2 suurune vannituba ning avatud köögiga elutuba. Korter on soe ja vaikne tänu paigaldatud soojus- ja heliisolatsioonile. Läbi maja planeering ja suured aknad tagavad valgusküllasuse korteris kogu päeva jooksul.

Renoveerimise käigus ehitatud uued põrandad, nii seinad kui põrandad soojustatud heli isoleeriva villaga, paigaldatud PVC raamidel aknad, turvauks koos targa ukselukuga (võimalik avada läbi äpi ilma võtmeta), uus torustik ja uus elektrisüsteem.
Soe vesi 200 liitrise keraamilise hooldusvaba elektriboileriga. Vannitoas elektriline põrandaküte.
Renoveerimisel ja viimistlemisel on kasutatud kvaliteetseid ehitusmaterjale. Eluruumide seinad on viimistletud värviga, põrandad kaetud tammeparketiga, vannituba plaaditud.
Paigaldatud uus IDEMA köögimööbel, mis on varustatud kvaliteetse integreeritud kodutehnikaga (Miele, Electrolux, Bosch). Olemas külmik, ahi, pliit, kubu, nõudepesumasin. Vannitoas olemas AEG pesumasin-kuivati.
Paigaldatud Targa Kodu juhtimissüsteem, millega on ühendatud valgustid, nõudepesumasin, ahi, kaameraga uksesilm ja märgpesuga robottolmuimeja, ning mis võimaldab seadmeid juhtida läbi äpi või hääljuhtimise teel.
Korterisse tuleb interneti valguskaabel, võimalik kasutada kiiret internetiühendust ükskõik millise teenusepakkuja poolt.

Hinna sees on ka kogu korteris olev mööbel ja tehnika, sh magamistoas 180 cm laiune suurte panipaikadega kontinentaalvoodi ja ca 3 m laiune sisseehitatud lükandustega kapp, elutoas suur diivan.

MAJA
1970-ndatel ehitatud telliskivimaja, milles on kokku 60 korterit. Olemas toimiv korteriühistu. Otsustatud on lähiajal alustada trepikodade renoveerimisega ja katuse vahetusega. Samuti on sel aastal plaanis maja liita kaugküttevõrguga, mis vähendaks tulevikus küttekulusid ca 30% võrra. Hetkel majas lokaalne keskküte keldrikorrusel paikneva vedelkütusel toimiva katlaga. Arutlusel on ka maja fassaadi renoveerimine lähitulevikus.

KOMMUNAALKULUD
Suvel arved keskmiselt 50 eurot kuus, talveperioodil kuni 210 eurot kuus. Sellele lisanduvad elektriarved vastavalt tarbimisele, talveperioodil suurusjärgus 60-70 eurot kuus (boiler, vannitoa põrandaküte, pesumasin-kuivati ja köögitehnika).

PARKIMINE JA PANIPAIK
Tasuta parkimine maja ümbruses või oma garaažis. Korteri kasutuses on keldrikorrusel üks panipaik.

GARAAŽ
Koos korteriga müüakse kaks kõrvuti paiknevat garaažiboksi kokku üldpinnaga 35,5 m2. Garaažid asuvad aadressil Lennu 8-35 (pind 20,7 m2) ja Lennu 8-36 (pind 14,8 m2). Garaaž asub majast 750 m kaugusel.
Garaaži lagi on soojustatud, paigaldatud uus elektrijuhtmestik ja -arvesti, kütteks paigaldatud puuküttel ahi/keris, põrand kaetud kiviparketiga, olemas korralikud metalluksed.

ASUKOHT
Rahulik elukeskkond ilusa looduse keskel. Maja kõrvalt algab seene- ja marjamets. Umbes 3 km kaugusel asub Rummu karjäär, kus suvel ujumas käia. Läheduses on terviserajad, laste mänguväljakud, kelgumägi, toidupoed. Lähim bussipeatus ca 150 m kaugusel majast. Hea ühistranspordiühendus Keila ja Tallinnaga, regulaarne bussiliiklus (liinid 107, 136, 146, 148, 149, P1, P5). Bussiga Tallinnasse 50 minutit sõitu. Vasalemma raudteejaam on 3 km kaugusel.
Tallinn ca 30 km ja 50 min autosõidu kaugusel, Keila 15 km ja 20 min autosõidu kaugusel.

Huvi korral küsi lisa ja tule vaatama!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ
Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
83 000 € 1 370 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3646831
Tube 2
Üldpind 60.6 m²
Korrus/Korruseid 5/5
Ehitusaasta 1976
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 86801:001:0159
Energiamärgis F
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%