Müüa korter, 4 tuba - Tartu mnt 84A, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Müüa 4-toaline parkimiskohaga disainkorter

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: saun, dušš, vann
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte
Side ja turvalisus: Internet, trepikoda lukus, turvauks, naabrivalve
Lisainfo: kõrged laed, maa-alune garaaž, garaaž, lift, parkett, toad eraldi, planeering läbi mitme korruse
Ümbrus: naabrid ümberringi, teed heas seisukorras, ümbruses ärihooned, linnas

Müüa anda 4-toaline mitmetasandiline disainkorter Fahle majas. See on moodne, šikk ja stiilne elukeskkond, mis mõeldud on eneseteadlikule, kaasaegsele tarbijale, keskkond, mis toetab ja kultiveerib urbanistlikult elitaarset elustiili.

MAJA

KOKO poolt kavandatud Fahle maja on iseloomulikumaid näiteid Eesti hiljutise majandusbuumi aegsest arhitektuurist. See oli arhitektuurselt lennukas, kinnisvaraarenduse seisukohalt riskialdis, muinsuskaitseliselt vastuoluline ja laialdast ühiskondlikku tähelepanu pälvinud arhitektuuriobjekt. Paiknedes lennujaama ja kesklinna vahelisel teelõigul Tallinna ühe peamise sissesõidu ääres, tõmbab Fahle maja iga mööduja tähelepanu. Hoone moodustab osa endisest tselluloosi- ja paberitööstuse kompleksist, mille silmapaistvaimaks ehitiseks on arhitekt Erich Jacoby kavandatud kõrge ja massiivne paekivist keedutsehh.

Maja seisukord on väga hea, üldkasutuses olevad ruumid on puhtad ja hoitud, välisuks lukustatud. Maja koridorid on lapsevankriga kergesti liigeldavad, kuna on avarad ning ruumi on palju.

PLANEERING JA SISEVIIMISTLUS

128,8 ruutmeetri suuruse korteri koosseisu kuulub avatud köögiga elutuba, 2 magamistuba, garderoob, kabinet (sobib ka magamistoaks), esik ning 2 vannituba. Lisandväärtusena on korteris ka eraldiseisev leilisaun.

Korter on avara planeeringuga ning valgusküllane, avarust lisavad korterile suured aknad. Korteris on säilitatud ja eksponeeritud ajaloolisi interjööridetaile ning seina- ja laepindu. Tähelepanu väärivad ulatuslikud paekivipinnad, mis on töödeldud tolmuvabaks.

Korter on kujundatud neutraalsetes heledates toonides ning kasutades vaid kõige vastupidavamaid ja kvaliteetsemaid materjale. Korteri põrandaid katab naturaalne puitparkett, vannitubade põrandaid ning seinu katavad Itaalia plaadimaja kvaliteetsed keraamilised ning marmor plaadid, pakkudes väljapeetud elavust ja soliidsust.

SISUSTUS

Korter müüakse osaliselt möbleerituna. Kõik esemed on väga heas seisukorras.

Köögi ja elutoa avar planeering on ideaalne ka seltskondlikumate koosviibimiste korraldamiseks. Funktsionaalsesse köögimööblisse on integreeritud kvaliteetne köögitehnika: Siemens nõudepesumasin, Brant induktsioonpliit ja toiduahi, mikrolaineahi, õhupuhasti ning kahepoolne külmkapp koos sügavkülmikuga.

Elutoas ning kabinetis on integreeritud mahukad garderoobikapid.

Vannitubades on kasutatud kõrgkvaliteetset Villeroy & Boch sanitaartehnikat.

KOMMUNAALKULUD

Majas on tegus korteriühistu ning mõistlikud kommunaalkulud. Korteri küte on lahendatud kaugkeskkütte baasil.

PARKIMINE

Korteri juurde kuulub parkimiskoht maa-aluses soojendusega garaažis. Lisaks on võimalus parkida tõkkepuuga piiratud hoovis.

ÜMBRUSKOND

Kuna korter asub Kesklinnas, on kõige eluks vajalikuni võimalik jõuda vaid paari minutiga. Südalinn ja kõik suuremad meelelahutus- ja šopingukeskused asuvad vaid 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel.

Logistiline asukoht üks parimaid Tallinnas. Fahle maja asub kesklinna serval Tallinna ühe olulise sissesõidu ääres teel lennujaamast südalinna. Fahle maja vahetus läheduses on poed ja suured ostukeskused (Sikupilli keskus, Ülemiste keskus ning T1 kaubanduskeskus).

Lisaks sellele asuvad Fahle maja lähedal erinevad ühistranspordi peatused (linnaliinibuss, rong, tramm) ning bussi- ja lennujaam. Majas kaks ilusalongi, solaarium, spordisaal, Fahle kohvik ja restoran.

Huvi korral võtke ühendust, et leppida kokku aeg, millal korteriga tutvuma tulla.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
KURG & KORSTEN
KURG & KORSTEN
Vaata firma profiili
Võta ühendust
399 000 € 3 098 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3652980
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 128.8 m²
Korrus/Korruseid 5/14
Ehitusaasta 2006
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis F
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%