Müüa korter, 4 tuba - Rehe põik 2/2, Hõbemetsa, Haabersti, Tallinn, Harjumaa

BRONEERITUD

Kaunis perekodu rahulikus ja rohelises Hõbemetsas

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, vann, wc ja vannituba eraldi, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte
Lisainfo: rõdu 4.8 m², parkimine tasuta, TV, toad eraldi, mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, lift, panipaik, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, kinnine hoov
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus, naabrivalve, turvauks
Ümbrus: ümbruses korterelamud, naabrid ühel pool, asub keskuses, teed heas seisukorras

MÜÜA 4-TOALINE ISIKUPÄRANE KORTER NÕMME PIIRIL! MÖÖBEL, PARKIMISKOHT JA PANIPAIK HINNAS!

HÕBEMETSA ELAMURAJOON
2017. aastal valminud ning Kaamos Grupi poolt arendatud ja ehitatud Rehe Põik 2/2 korterelamu kuulub Hõbemetsa elamupiirkonna hulka. Hõbemetsa elukeskkond asub Mustamäe, Nõmme ja Astangu vahelisel alal, vaiksel kõrvalisel alal metsa ääres. Rehe põik 2/2 maja jääb kõige metsapoolsemasse serva, lastemänguväljaku kõrvale.

Korterelamu näol on tegemist monoliitsetest raudbetoonist vahelagedega väikeplokk-elamuga, mille kõrval laiub fikseeritud parkimiskohtadega tõkkepuuga parkla. Korterite vahelised seinad on 200 mm paksused monteeritavad raudbetoonpaneelidest, väiksemad seinad väikeplokist ja metallkarkassil kipsseinad. Majas on 1 lift ja fonolukk sissepääsu juures.

KORTER
Korterelamu III korrusel paiknev 4-toaline korter on suurusega 87.4 m2, millest köetavat pinda on 82.6 m2 ning rõdu suurusega 4.8 m2. Korteri vaated jäävad maja ette ja küljele päevapäikese poole.

Korteri koosseisu kuuluvad elutuba koos avatud köögi ja sööginurgaga 29.3 m2, sisseehitatud garderoobiga magamistuba 11 m2, korteri esimeses ehk parempoolses osas 2 kõrvuti asetsevat (laste) magamistuba suurustega 11 ja 12.1 m2, eraldi wc 1.7 m2, vannituba koos vanni ja wc-ga 5.1 m2 ning 2 esikut 7.3 m2 ning 5.1 m2, millest mõlemas suured maast laeni mahukad eritellimusel valmistatud garderoobisisudega kapid. Korterihinna sisse kuulub lisaks eritellimusel valmistatud mahukas köögimööbel koos integreeritud köögitehnikaga!

Suureks eeliseks antud 4-toalise perekorteri näol on 2 tualetti, mis on lastega perel või eriaegadel liikuvate täiskasvanutel esmatähtis.

KORTERIHINNAS SISALDUB ENAMUS MÖÖBLIT PILTIDEL, PANIPAIK 2.8 M2 SOKLIKORRUSEL JA NOTARIAALSE KASUTUSKORRAGA FIKSEERITUD PARKIMISKOHT HOOVIS TÕKKEPUUGA AVATAVAS PARKLAS!

SISEVIIMISTLUS
Sisekujunduses on eelistatud valdavalt heledaid ja puhtaid toone. Enamus seinu on värvitud heledaks: köök ja elutoa osa on kvaliteetne Laura Ashley tapeediga kaunistatud, nii master-bedroom kui laste magamistoad on aktsendi andmiseks osaliselt tapeeditud. Põrandaid katab naturaalne 1-lipiline tammeparkett, niiskuskindlad ruumid on plaaditud liivakarva looduskivi toonides. Tubades on reguleeritavad radiaatorid, vannitoas elektriga põrandaküte. Korteris on valguskaabel Cat 6 ja Elisa teenusepakkujana. Kõikide ruumide siseuksed on spoonitud sileuksed. Kõik korteri aknad on sissepoole avanevad saksa tüüpi 3-kordsed klaaspaketiga pvc-aknad, mis on hea heli- ja mürasummutusega ning soojapidavad. Korteri aknaid katavad enamus tubades pimendavad rulood ning lisaks eritellimusel valmistatud tüllkardinad.

KOMMUNAALKULUD
Tänu B energiaklassile ja soojustagastusega ventilatsioonisüsteemile on majas väga soodsad ja mõistlikud kulud. Korteris on kaugkeskküte.

LÄHEDAL
Hõbemetsa kodud piirnevad Nõmme-Harku valgustatud terviserajaga. See on ideaalne võimalus spordilembelistele inimestele jalgsi, rattaga või rulluiskudel liikumiseks, talvel suusatamiseks. Ca 2-minutilise autosõidu kaugusel Nõmme suunas asub Nõmme Spordikeskus koos lastele ja täiskasvanutele mõeldud seikluspark ning ajalooline Glehni loss koos ümbritseva pargi, skulptuuride ja allikatega. Läheduses Harku mets. Lähimad koolid ja lasteaiad ca 2 km kaugusel (Tallinna Kadaka Lasteaed, lasteaed Pallipõnn ja lasteaed Õunake, ülikoolidest TTÜ erialahoonete kompleksid). 700 m bussipeatus Rehe 24. Astangu suunas jäävad Astangu jalgpalli- ja korvpalliväljak, välitrenažöörid.

UUS KODU PERELE, KES HINDAB VAIKSET ELURAJOONI JA LOODUSE LÄHEDUST!

HELISTA JA TULE TUTVUMA!

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Maarit
Maarit
Omanik
275 000 € 3 146 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3576149
Tube 4
Üldpind 87.4 m²
Korrus/Korruseid 3/4
Ehitusaasta 2017
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78406:604:0025
Energiamärgis B
Kulud suvel/talvel 160 € / 280 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%