Müüa maja, 3 magamistuba - Haldja tee 18, Veibri, Luunja vald, Tartumaa

Ruumikas eramaja hinnatud piirkonnas

Kinnistu, kivimaja, kogupind 271.7 m²

Sanruum: vann, saun, dušš, kanalisatsioon, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, maaküte
Side ja turvalisus: Internet, turvauks, aiaga ümbritsetud
Lisainfo: garderoob, elekter, terrass, ühistransport, parkimine tasuta, garaaž, parkett, pakettaknad, kivikatus
Ümbrus: Emajõgi jõgi , teed heas seisukorras

Müüa 4-toaline eramaja, mida iseloomustab modernsus, läbimõeldud planeering, suur elutuba-köök ja ruumikad magamistoad. Maja on keskmisest suurem täites ka kõige nõudlikuma pere vajadused: kolm tualetti, kolm pesuruumi, suur terrass ja hooviala.

MAJA:
Maja on ühekorruseline, kokku 4 tuba, eluruumi pinda 162,1 m². Lisaks tehnoruum koos garaažiga 39,6 m2, auto varjualune ja terrass maja taga 70 m². Kokku üldpinda 271,7 m2.

Maja ehitatakse plaatvundamendile. Hoone välis ja kandvad siseseinad laotud väikeplokkidest. Välisseinad kaetakse väljast krohviga, dekoratsiooniks fassaadiplaat. Hoonele on planeeritud keplkatus, mis kaetakse suuremas plaanis kiviga, väiksemal osa rullmaterjal (terrassi katus ja auto varjualune) . Akendeks on soojapidavad 3-kordse PVC aknad.

PLANEERING:
Majas on planeeringult esik (3,7 m2), kust pääseb ka garaaži. Koridorist paremale jääb avar köök-elutuba (46,4 m²). Elutoast viib uks tualetti ja puhkeruumi (11,9 m2) ning duši-leiliruumi. Koridorist otse jääb eraldi tualett, puhkeruum (11,4 m2) ja duširuum koos saunaga.

Koridorist otse jäävad kaks magamistuba (15,2 ja 15,3 m2), nende vahele vannituba (4,6 m2). Peamagamistoas (14,8 m2) on lisaks garderoob (7 m2) ja privaatne vannituba (8 m2).

Maja taga olevale terrassile (70 m²) pääseb nii elutoast, sauna eesruumist kui ka koridorist. Terrassil on varjualune, kus saab mugavalt istuda ka vihmase ilmaga ja planeeritud on bassein (lisatasu eest). Tehnoseadmed on paigaldatud garaaži. Garaaži pikendusena on maja ees auto varjualune.

SISEVIIMISTLUS:
Ruumide siseviimistluses kasutatakse heledaid värvitoone. Põrandatele paigaldatakse kvaliteetne, kõrgema klassi laminaatparkett või soovi korral puitparkett. Sanitaarruumid plaaditakse ja paigaldatakse kvaliteetne sanitaartehnika. Saunaruum viimistletakse puitlaudisega ning paigaldatakse elektrikeris.

Kõikides tubades on temperatuuri reguleerimise termostaat.

KÜTTESÜSTEEM JA KOMMUNIKATSIOONID:
Kütteallikaks on maasoojuspump, mis tagab majale A-energiaklassi. Hoone küttesüsteem on lahendatud vesipõrandakütte baasil. Hea sisekliima tagamiseks on majas soojustagastusega sundventilatsioon. Vesi- ja kanalisatsioon on tsentraalsed, elektrivõimsus 3*16A.

KRUNT:
Krundi üldpind on 1518 m². Maja ette paigaldatakse kiviparkett. Parkimiskohti on arvestatud vähemalt kahele autole. Krunt planeeritakse ja külvatakse muruseeme, maja küljele on istutatud ca 3 m kõrgused hõbekuused. Hinna sees on kivimetallaed.

ASUKOHT:
Maja asub Tartu linna piirist mõne minuti sõidu kaugusel. Lähim toidupood asub 1,3 km kaugusel. Linna piiris on mitmed koolid ja lasteaiad.

Välja on ehitatud kergliiklusteed. Piirkonnas asus varasemalt puukool, sellest tulenevalt on säilinud looduslähedane keskkond.

Küsi lisainformatsiooni!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Merdeka Kinnisvara OÜ
Merdeka Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
525 000 € 1 932 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3630049
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 271.7 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 2024
Seisukord Uus
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1518 m²
Katastrinumber 43201:001:2462
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%