Müüa korter, 4 tuba - Idapõllu tee 6-21, Haabneeme, Viimsi vald, Harjumaa

UUS HIND!

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: saun, dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu , köök, mööbel, parkett, TV, elekter, tsentraalne vesi, ühistransport, garderoob, seinakapp, panipaik, pakettaknad, ventilatsioon, parkimine tasuta
Köök: avatud köök, külmik
Side ja turvalisus: telefon, kaabelTV, turvauks

Müüa 3-toaline saunaga korter Haabneeme südames. Korter on 3 toaline, aga võimalusega teha 4 toaliseks. Hinna sees uhiuus köögimööbel koos kvaliteetse tehnikaga. Lastetoas on paigaldatud uus mahukas garderoob. Vannitoas uus mööbel ja sanitaartehnika. Uued pistikupesad, lülitid ja valgustid kogu korteril. Seinad värskelt värvitud ning saab kohe sisse kolida. Soovi korral võib rääkida ka muu mööbli osas (kõik mööbel on uus ja kvaliteetne). Korter on väga avar tänu sellele, et korteris on hästi palju aknaid. Paigaldatud uued karidnapuud ja uued kardinad igas toas. Mõistlikud komunaalkulud, talvel kuni 300 eur ja suvel alla 200 eur.


Tegutsev korteriühistu. Maaaluses parklas on oma parkimiskoht, kus suvel on jahe ja talvel soe. Lisaks hinna sees on mahukas panipaik 0 korrusel kus paigaldatud riiulid ja mahub hästi palju erinevaid asju. Maja kõrval asub mitu erinevad mänguplatsi ning lähedal on elamiseks vajalik infrastruktuur.

Korter asub logistiliselt suurepärases asukohas, olles üheaegselt justkui keskusest eemal, kuid tegelikult on praktiliselt Viimsi keskuse südames. Lähedal meelelahutus ja kõik muu eluks vajalik. Vaid jalutuskäigu kaugusel on kino, Viimsi- SPA, mitmed erinevad kauplused, koolid-lasteaiad, spordiklubid, tennisekeskus, terviserada, suusanõlv ning pargid. Mererand asub vaid 700m kaugusel.

OLETE OODATUD KORTERIGA TUTVUMA!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
235 000 € 2 614 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3661464
Tube 4
Magamistube 2
Üldpind 89.9 m²
Korrus/Korruseid 4/4
Ehitusaasta 2007
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 89001:010:2215
Energiamärgis C
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%