Müüa korter, 3 tuba - Eha tn 27-6, Karlova, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

BRONEERITUD

Hubane kodu idüllilises Karlovas

Korteriomand, puitmaja

Köök: keraamiline pliit, köök 10 m², avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: boiler, vann, dušš
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte, õhksoojuspump, põrandaküte, kamin
Side ja turvalisus: Internet, trepikoda lukus
Lisainfo: panipaik, kõrged laed, eraldi sissepääs, kinnine hoov, TV, toad eraldi, pakettaknad, parkett, parkimine tasuta

Müüa 3-toaline kõrgete lagedega (üle 3 meetri) ahiküttega hubane korter Karlovas.

Korteril on eraldi sissepääs ning esik, kus mahub hoiustama nii lapsevankrit kui jalgrattaid. Esikusse on ehitatud mahukad puidust riiulid, riputusosa üleriietele ning seinale paigaldatud konksud jalgrataste hoiustamiseks.

Esikust avaneb uks kööki/avatud elutuppa (ca 28.5m2). Köök on paar aastat tagasi renoveeritud, köögi tasapind tammekilbist. Elutoas asub kamin, mis annab kiire sooja, kuid ei talleta ning tulikiviahi, mis on korteri peamine kütteallikas. Lisaks küttekolletele annavad korterile hubast hõngu nähtavad palgid ning tellised. Elutoa laes on ventilaator-valgusti, millega on hea talvisel ajal soe lae alt madalamale tuua ning suvisel ajal tuba jahutada. Elutoa seinas on ka õhksoojuspump, mida saab kasutada ahikütte asemel nt pikalt kodust ära olles või suvel jahutuseks.

Elutuba ning 2 magamistuba eraldavad vanad klaasidega puituksed (renoveeritud). Väiksem magamistuba on ca 8.5m2, see on verandast ümber ehitatud eluruumiks. Tuba on valgusküllane, kõrge lagi kaetud valge laudisega. Ruumi üks sein on katmata palk.

Suurem magamistuba on ca 14m2. Selle ruumi seinad on kaetud tapeediga, lisatud ka porte liist. Ühes seinas on sisseehitatud puidust garderoobkapp, millega kombineeritud IKEA riiulisüsteemid ning riputustorud. Garderoobi katavad maani kardinad. Ruumi ühte seina jääb tellistest korstnajalg.

Vannituba/WC on ca 5.2m2, WC osa eraldab ülejäänud ruumist palksein. Ruumis on põrandaküte ning põrandas äravoolutrapp.

Korteri köögiosa põrand on kaetud laudadega, esik ning vannituba/WC keraamiliste plaatidega ning ülejäänud korter naturaalse tammeparketiga.

Korteri juurde kuulub köögimööbel (heledaks värvitud tammespoon), keraamiline pliit, ahi, külmik ning paar aastat vana nõudepesumasin. Suurema magamistoa seina ehitatud garderoob (soovi korral koos kardinatega), esikusse ehitatud riiul ning WC kapp jäävad samuti korterisse.

Tegemist on puitmajaga, kuhu kuulub kokku 8 korterit ning suur tagahoov uue kiigu ja liumäega. Maja asub vaikses sisehoovis, Eha tänavast eemal. Korteri akna taga on rohelist ala, kuhu saab suvisel ajal paigutada batuudi, väikese basseini või lauakese õues einestamiseks. Korteri juurde kuulub 2 kuuri (üks üleval, teine all) ning 1 keldriboks. Korteril on hoovis oma parkimiskoht.

Kesklinn asub u 15 min jalutuskäigu kaugusel. Tähe tänaval, u 2 min jalutuse kaugusel asub Mini Rimi, mitmeid söögikohti/koogikohvikuid/baar ning iluteenuste ettevõtted. Läheduses Pargi tn mänguväljak ning värskelt valminud Eha tn staadion jooksuraja, välijõusaali, jalgpalli- ning korvpalliväljakuga.

Sobib hästi paarile või väikesele perele, kellele meeldib liigelda palju jalgsi/jalgrattaga, kes hindab idüllilist keskkonda ning kogukondlikke ettevõtmisi.

Küsi julgelt lisa ja tule vaatama!

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Maria Arvi
Maria Arvi
Omanik
EST ENG
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Maria Arvi
Maria Arvi
Omanik
155 000 € 2 549 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3624922
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 60.8 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Ehitusaasta 1977
Seisukord Keskmine
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79508:005:0025
Registriosa number 4539103
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%