Müüa korter, 3 tuba - Kooli tn 34 // 36, Vaksali, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Kodu, kus on alati päike ja rohelus paari sammu kaugusel.

Korteriomand, puitmaja

Sanruum: dušš
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte, elektriküte
Köök: avatud köök, köögimööbel
Lisainfo: tsentraalne vesi, kõrged laed, vesi, kanalisatsioon, ventilatsioon, profiilplekk-katus

Mõnus ja valgusküllane korter, kuhu paistab päike terve päeva jooksul erikülgedelt ja Tartule omane rohelus on vaid jalutuskäigu kaugusel. Hoones on kokku kaks korterit, antud korter asub hoone teisel korrusel, ehk keegi ei jaluta iial peakohal ja vaade ulatub kogu hoovile. Kuna tegemist on hoovimajaga, siis on tänavamüra ja üldist melu vähem kuulda. Lisaks on olemas ka parkimiskoht, kus saab ilma lisatasudeta koriteriühistuga kokkuleppel enda autot hoida.
Lisandväärtusena on võimalus hetkel kasutada pööningut hoiustamiseks ja perspektiivis on võimalik sinna ka eluruumidega laieneda.

ESIK/SISSEPÄÄS.
Sisenedes armsast puidust uksest viib ülesse korrusele puidust trepp, Siinkohal peab kindlasti mainima, et tegemist on eraldi sissepääsuga, mida mitte ükski teine naaber iial ei kasuta, sest see ei vii mitte kuhugile mujale kui just sellesse sooja ja armsasse korterisse. Ülesminek on avar, sest on olemas aknad ja valgus paistab kenasti sisse. Esik/koridor ise on väiksem ja läbikäidav, kuid sinna mahutab ära hea suurusega garderoobi, kuhu mahuvad kõik hooajaliselt väliriided ning jalatsid. See ruumike on igast küljest sissepääsudega eluruumidesse - köök/elutuba, 2 magamistuba ja WC/duširuumi sissepääs on samuti seal.

KÖÖK/ELUTUBA.
Köögist avaneb vaade sissepääsu poolsesse külge ehk maja ette. Köögis on olemas köögimööbel koos tehnikaga, mis on 12 aastat tagasi uuendatud. Laiast ukseava vahendusel on omavahel ühendatud elutuba ja köök avatud ruumiks, jättes sealjuures ka mõningase privaatsuse köögis askeldamiseks. Köök on avar ja valgusküllane ning seal on piisavalt ruumi mõnusaks igapäevaseks kokkamiseks, kindlasti ei saa võrrelda tavapärase tüüpkorteri miniköögiga.
Köök on läbikäidav ruum, millest pääseb elutuppa. Elutoas on kaks akent, ühest avaneb vaade maja esiküljele ja teine aken on õhtupäikese suunaga. Akende paigutus on mõistlik ja annab võimaluse elutoas loogiliselt mööblit paigutada. Elutoa saab jagada mitmeks eraldi tsooniks ja kasutada ka elutuba lisaks ka söögitoana või teha sinna väike kontorinurk.

MAGAMISTUBA 1.
Suurem magamistuba on suunaga õhtupäikese poole ehk hommikupäike ei hakka varahommikusel ajal und segama. Toas on ruumi korraliku garderoobi ja ka suure voodi jaoks. Kaks magamistuba on olnud omavahel ukse abil ühenduses, kuid hetkel on sinna paigutatud riidekapp. Lisandväärtuse loobki kindlasti see, et tegelikkuses ei ole magamistoad ainult läbikäidavatena kasutatavad, vaid saab kenasti eraldi sissepääsu kasutada ruumi sisenemiseks.

MAGAMISTUBA 2.
Väiksem magamistuba on suunaga hommikupäikese poole, ehk varajased päikesekiired saavad kenasti toa omanikku paitada või siis on võimalik ruumi kasutada kontorina. Antud ruumis on samuti riidekapp pandud kahte tube ühendava ukse ette, ehk hetkel läbikäidavus kasutatav ei ole. Kui kasutusele võtta antud ruumis väiksem voodi jääb kindlasti perelisadele ruumi toas mängimiseks ka.

WC/DUŠIRUUM.
WC ja duširuum on loogilise ehitusega kompaktne ruum, kus eraldatud esiosas asub WC ja tagumises osaliselt seina ning osaliselt kardinaga eraldatav on duširuum. WC osa põrand vajab veidi hoolt, kuid duširuumi osa on heas seisukorras.

TEHNILINE POOL.
Korteris on tehtud põhjalik remont 1998ndal aastal, mille käigus on vahetatud nii elektrisüsteem kui ka torustik. Suurem värskendusremont, mille käigus köök ja sanitaarruum uuendatud, tehti 2012 aastal. Maja aknad, suunaga maja esiküljele, on vahetatud 2012 aastal, ülejäänud aknad vahetatud aastal 2016 ja trepikojas on aknad vahetamata. Värskendus seinte viimisltusel on teostatud ca 2020 aastal. Ühistuga kokkuleppel on võimalik ka pööning välja ehitada eluruumideks, sellega seoses mingeid kehtivaid kokkuleppeid hetkel ei ole, kuid tuleviku perspektiiv on olemas.

KORTERIÜHISTU.
Tartu linn, Kooli tn 34 // 36 korteriühistu (registrikoodiga ********) on tegus ja aktiivne ning võlgnevused/täitemenetlused puuduvad ja majandusaasta aruandeid on esitatud õigeaegselt. Kooli 34 // 36 plaanib ka mõlema hoone fassaadide uuendamist. Renoveerimisprojekti on võimalik veel soovi korral lisada ka õhk-õhksoojuspump ja kui saab korteriühistuga kokkuleppele, saab ka pööningu väljaehitamise eluruumideks sinna lisada koos osalise katuse tõstmisega. Selleks, et projektis kaasa rääkida, tasub kiirelt tegutseda.

KELDRIBOKS.
Keldriboks, mis on kuiv ja jahe, asub Kooli 34 olevas majas (sissepääs hoovi poolt).

ASUKOHT.
Tartu raekoja plats ca 1 km kaugusel (jalutuskäiguna), autosõidul veidi kaugemal.
Lähim kool (Miina Härma Gümnaasium) ca 220 m kaugusel, veel lähemal asuvad erinevad Tartu Ülikooli hooned.
Lähim lasteaed (Tartu lasteaed Naerumaa (Päkapiku) ca 620 m kaugusel
Lähim kauplus (Veeriku Selver) ca 720 m kaugusel
Lähim ühistranspordipeatus (Näituse) ca 130 m kaugusel
Karu park mänguväljakuga ca 300 m kaugusel
Kassitoome ca 400 m kaugusel
Toomemägi ca 500 m kaugusel

Tekkis huvi?

Lähme viskame pilgu peale,
Sinu maakler Helerin

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PANGA SOODUSTUSED Teeme koostööd kõikide suuremate pankadega! Meie kliendina teenindatakse Sind eelisjärjekorras ning kodulaenu lepingutasule kehtivad soodustused.

VAHENDAMINE Pindi Kinnisvara on pakkunud esindusteenust kinnisvaraturul alates 1995. aastast. Suurima Eesti kinnisvarabüroona oleme esindatud 18 linnas.

OSTUESINDUS Otsid endale kinnisvara? Muudame Sinu otsinguprotsessi sujuvaks ning meeldivaks kogemuseks. Meil on suur kliendibaas ja südikad maaklerid.

HINDAMINE Meie 30 kutselise hindaja eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik finantsasutused! Hindame nii elukondlikku kui ärikinnisvara.

HALDAMINE Pakume kinnisvara haldamisel täislahendust: raamatupidamist, tehnosüsteemide hooldust, heakorratöid kinnistul ja hoones, ehituse- ja renoveerimistööde korraldamist, energia-, vee ja kommunikatsiooniteenuste vahendamist ja eripuhastusteenuseid.

JURIIDILINE NÕUSTAMINE Pindi Kinnisvara tütarettevõtte Realia Õigusbüroo spetsialistid on Sulle abiks kõigis kinnisvara puudutavates juriidilistes küsimustes.

Täpsemalt loe ja võta ühendust: https://www.pindi.ee/ või konsulteeri oma maakleriga.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Pindi Kinnisvara
Pindi Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
149 000 € 2 596 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3656679
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 57.4 m²
Korrus/Korruseid 2/2
Seisukord San. remont tehtud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79506:003:0005
Registriosa number 5249703
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%