Müüa korter, 5 tuba - Narva mnt 110, Kadriorg, Tallinn, Harjumaa

JAAPANI AIA RESIDENTS

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: wc ja vannituba eraldi, vann, dušš
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, maaküte, kamin
Lisainfo: rõdu 82.7 m², kõrged laed, kinnine hoov, katusekorter, terrass, toad eraldi, pakettaknad, parkett, rõdu kinnine, garaaž, parkimine tasuta, maa-alune garaaž, panipaik
Ümbrus: asub keskuses, meri 500 m

MERE- JA PARGIVAATEGA EKSKLUSIIVNE KODU

Kadrioru pargi kõrvale, Narva mnt. 110, on äsja valminud uus ja eksklusiivne 5 korteriga maja. Kõrged laed, suured rõdud/ terrassid, põranda tasapinnast algavad aknad, korterites avanev lift, energiatõhusad ja nutikad lahendused – kõik selleks, et tulevasel elanikul oleks mugav ja mõnus elu.

PENTHOUSE/ KATUSEKORTER
5-toaline läbi maja katusekorter on avar ja väga hea planeeringuga. Köök-elutoast ja en suite magamistoast avaneb suur 55 m2 terrass, mis vaatab otse Kadrioru pargi kõrval asuvale Jaapani Aiale. En suite magamistoas on eraldi garderoobituba. Kahel tänavapoolsel toal on mõlemal oma isklik rõdu. Korteri siseviimsitluses on iga detail hoolikalt läbi mõeldud. Sisearhidekt Lilia Kristianson poolt kujundatud korteri interjöör on julge ja elegantne. Maja välisilmest inspiratsiooni saanud paketis on kandev roll tumedal prantsuse kalasabaparketil koos antratsiidist Berkeri lülitite sarjaga. Tumedates toonides vannitube täiendab harjatud vasest Grohe segistid ning Laufen ja Villeroy & Boch sanitaarkeraamika. Häcker SystemART sarja köögimööbel koos Bosch köögitehnikaga ning suur kamin elutoas on iga luksust ning mugavust armastava koduomaniku unistus.

MAJA
See 2023 aastal valminud hoone on ehitatud Perton Ehituse poolt. Maja küte ja jahutus on lahendatud maakütte lahendusega (maasoojuspump). Radiaatorid puuduvad, korterites on mugav vesipõrandaküte. Maja väikeplokist seinad ja paneelidest vahelaed tagavad hea helipidavuse ja ehitise pika kasutusea. Korterite siseseinad on 2+2 kihilised kipsseinad. Päikeseküllasust ja avarust loovad suured aknad ja kõrged laed (3 m). Energiasäästlikkuse põhimõtteid silmas pidades on hoonel kolmekordsed pakettaknad ja korteripõhine soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, mis tagavad minimaalse soojakao. Baasvarustuses on TARK KODU (BISLY), mis juhib temperatuuri, jälgib kaugloetavaid arvesteid, avab uksi ja väravaid jne. Korterite ukse saab soovi korral võtmevabalt avada. Koduomanik juhib TARK KODU (BISLY) lahendust mugavalt telefoniäpi abil. Majas on lift, mis kahel viimasel korrusel otse tuppa avaneb.

PARKIMINE ja AED
Jaapani Aia Residentsi koduomanikel on suur ühine aed mänguväljaku ja puhkealaga. Autode parkimine on lahendatud peamiselt parkimiskohtadega maja all asuvas garaažis ja mõned kohad hoovis. Sellel korteril on kokku 3 autokohta, maja aluses garaažis üks ja väljas hoovis kaks. Samuti kuulub korteri juurde 7m2 suurune panipaik.

PIIRKOND:
Jaapani Aia Residents asub vahetult maalilise Jaapani Aia kõrval. Maja hoov justkui pikeneb pargiks. Kõik Kesklinna mugavused – head söögikohad, meelelahutus, ühistransport, spordirajad ja muud vaba aja veetmise võimalused on lähedal, kuid hoovis istudes oleksid justkui oaasis.
Läheduses asub Kadrioru park, Presidendi loss, erinevad saatkonnad, Lauluväljak ning Reidi tee rannapromenaad. Kesklinn on 2.7 km kaugusel. Tervislikku eluviisi toetab hea ühistranspordiühendus ja kõikjal ümberringi asuvad kergliiklusrajad. Lapsed saavad iseseisvalt koju, trenni, kooli.

Helista ja läheme koos vaatama!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Unico Eesti OÜ
Unico Eesti OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
1 490 000 € 9 359 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3632227
Tube 5
Magamistube 3
Üldpind 159.2 m²
Korrus/Korruseid 3/3
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:115:2450
Registriosa number 2651701
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%