Müüa korter, 2 tuba - Avar tn 5, Maardu, Harjumaa

KLIENDIPÄEV EELREGISTREERIMISEGA 16.05.2024

Korteriomand

Köök: keraamiline pliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus, naabrivalve
Lisainfo: uus elektrijuhtmestik, TV, toad eraldi, mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, panipaik, seinakapp
Ümbrus: ümbruses eramud ja korterelamud, asub keskuses, teed heas seisukorras, naabrid kõrval

Mardu linna kauneimas piirkonnas avaneb sulle võimalus soetada endale ainulaadne ja hubane kahetoaline korter, mis on läbinud täieliku renoveerimise, pakkudes mugavust ja kaasaegsust. See võluv eluruum paikneb maja parimal kolmandal korrusel, avanedes kauni vaatega akendest ning täites kogu korteri loomuliku valgusega.
Korter on avar ja funktsionaalne, hõlmates 47,7 ruutmeetrit. Ehitatud 1987. aastal, on see kodu alati hoolega hooldatud. Tasuta parkimine maja ees tagab mugava juurdepääsu igal ajal. Lisaks kaasneb korteriga ruumikas panipaik keldris, pakkudes lisaks hoiuruumi.
Elektrisüsteem on korteris täielikult uuendatud, tagades elanikele turvalise ja tõhusa elektrivarustuse. Maja seinad, katus ja sokkel on kvaliteetselt soojustatud, tagades energiatõhususe ja soojapidavuse aastaringselt, mis aitab vähendada üldisi küttekulusid.
Kaasaegse ilme on korter saavutanud tänu uutele plastakendele ja eritellimusel valmistatud stiilsetele ustetele. Need detailid mitte ainult ei tõsta korteri visuaalset atraktiivsust, vaid tagavad ka täiendava heliisolatsiooni ja turvalisuse. Uued aknalauad lisavad korterile elegantsi, luues mõnusa atmosfääri.
Sisemiselt on korter läbinud kaasaegse remondi, kus seinad on sirgendatud, osaliselt värvitud ja osaliselt kaetud kaunite tapeetidega. Kaasaegsed pinglaed lisavad ruumidele avarust ja valgust, muutes kogu korteri kaasaegseks ja stiilseks.
Kvaliteetse laminaadiga kaetud põrandad on vastupidavad ja lihtsasti hooldatavad. Köögis paiknev linoleum on praktiline ja vastupidav. Korteris on olemas kogu sisseehitatud mööbel ja tehnika, lihtsustades sissekolimist.
Tule ja veendu ise selle korteri võludest! Korralda külastus, et kogeda hubasust, mugavust ja kvaliteeti, mida see ainulaadne kahetoaline korter Mardu linna südames pakub. Kõik muud detailid ja erisoovid on kokkuleppel. Helista juba täna, et broneerida oma aeg – tee unistus uuest kodust Mardu linna keskuses teoks!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Best For ALL Kinnisvara
Best For ALL Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
84 900 € 1 780 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3623082
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 47.7 m²
Korrus/Korruseid 3/5
Ehitusaasta 1987
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis -
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%