Müüa korter, 2 tuba - Männiku tee 14, Nõmme, Tallinn, Harjumaa

SUURE AIAGA ARMAS KODU NÕMME HINNATUD PIIRKONNAS!

Korteriomand, puitmaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: boiler, dušš, wc ja vannituba eraldi, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, elektriküte
Lisainfo: mööbli võimalus, toad eraldi, kinnine hoov, uus elektrijuhtmestik, parkimine tasuta
Side ja turvalisus: trepikoda lukus
Ümbrus: asub keskuses, teed heas seisukorras

Männiku teel, Järve keskusest vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel, on müüki tulnud imearmas 3-toaliseks renoveeritud kodu! Nii suurt rohelusest pakatavat aeda enam tihti ei leia.

KORTER
Korter on täielikult renoveeritud ning võimalikult palju algupäraseid elemente on korda tehtud. Algselt oli tegemist 2-toalise ahiküttega korteriga, aga nüüd on loodud siia väga hea ja praktiline planeering ning ruumipaigutus on väga hästi läbi mõeldud. Planeeringumuudatused on kooskõlastatud ühistuga ning ühtegi kandvat seina ei ole liigutatud. Elutuppa on värskelt paigaldatud õhksoojuspump ning jahedamate ilmadega olid kasutusel ka elektriradiaatorid. Magamistubadesse on aga lihtne paigaldada ka näiteks infrapunapaneelid. Sooja vee eest vastutab korralik 100L-suurune elektriboiler. Korteri aknad on vahetatud kvaliteetsete 3x puitpakett akende vastu. Korteri algupärane laudpõrand on taastatud ja toonitud. Olemas on ka ahju/kamina valmidus.

Korteri esikus on olemas nagi igapäevaste riiete jaoks. Paremale avaneb kodu süda - avatud köök/elutuba. Köögimööbel on eritellimusel teha lastud ning on standartsest mõõdust veidi kõrgem. Nii tekitati juurde sahtliruum ning loodi mugavused ideaalseks söögitegemiseks. Siin on olemas indukstsioonpliit, ahi, õhupuhasti, nõudepesumasin, integreeritud külmik ja pesumasin. Elutoast avanev parempoolne uks viib duširuumi ning vasakul asub ruumikas magamistuba garderoobinišiga. Teisel pool asub pisem magamistuba või miks mitte ka kontoriruum ning eraldi tualettruum.

MAJA
Männiku tee 14 maja on soojustatud. Majas on uus veesõlm ja veetorud, elektrijuhtmed on samuti osaliselt vahetatud. Korteris on vahetatud kõik tehnosüsteemid. Siin on kokkuhoidev kogukond ning korteriühistu toimib väga hästi. Majas on kokku vaid 8 korterit.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Maja kõrval tänaval on võimalik tasuta parkida ning soovi korral saab auto ajada ka kinnisesse hoovi. Kohti jätkub nii elanikele kui küalistele. Lisaks on siin olemas keldriboks ning kuur, mis on soovi korral võimalik ümber ehitada korralikuks panipaigaks.

HOOV
Männiku tee 14 maja ümber laiub ainulaadselt mõnus roheline aed. Siin on naabrite vahel alad ära jagatud ning selle korteri juurde kuulub suur kõrghaljastusega maalapp, kuhu on võimalik soovi korral ehitada näiteks terrass, maitsepeenrad või miks mitte ka oma kasvuhoone. Naabrid hoolitsevad hoovi korrashoiu eest ühiselt ning kõigil on hea meel, kui ka uued naabrid aias aja veetmist naudivad. Lisaks on hoovis metallgaraaž, kuhu vajadusel mahub ära ka pisem auto.

ELUKESKKOND JA ASUKOHT
Männiku tee asukoht on ideaalne inimesele, kes hindab linnaelu mugavusi, aga samas väga mõnusalt rohelusest pakatavat keskkonda. Kodutänav on väike ja vaikne, samas Järve keskus asub vaid mõne minuti kaugusel. Siin on olemas suur toidupood, erinevad söögikohad, mööbli- ja rõivapoed ning lähedal asub ka Järve Myfitness sportliku eluviisi harrastamiseks. Ühistranspordiühendus on väga hea, bussid sõidavad erinevate linnaosade suunas mitmeid kordi tunnis. See on tõesti suurepärane asukoht linnas elamiseks!

Kui tunned, et see armas kodu võiks kuuluda just Sulle, siis võta minuga ühendust ja läheme seda koos juba peagi vaatama!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Skyline Kinnisvara OÜ
Skyline Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
134 900 € 3 407 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3657427
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 39.6 m²
Korrus/Korruseid 2/2
Ehitusaasta 1946
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78404:402:5790
Energiamärgis Puudub
Kulud suvel/talvel 80 € / 270 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%