Müüa korter, 3 tuba - Kotzebue tn 5, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

BRONEERITUD

Avar Kalamaja korter Vanalinna piiril!

Korteriomand, kivimaja

Köök: gaasipliit, köök 9.9 m², köögimööbel
Sanruum: dušš, wc ja vannituba eraldi, vann, uus torustik
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, trepikoda lukus
Lisainfo: parkimine tasuta, panipaik, uus elektrijuhtmestik, kõrged laed, kinnine hoov, toad eraldi, pakettaknad
Ümbrus: ümbruses korterelamud, asub keskuses, teed heas seisukorras, naabrid ümberringi, Balti Jaama trammipeatus 300 m

MAJA
Kalamaja ja Vanalinna piiril asuv 1955. a valminud väärika arhitektuuriga kivimaja. Majas tegutseb aktiivne korteriühistu, tänu kellele on rekonstrueeritud hoone katus, mis on saanud kestva plekk-katte, soojustatud pööning, 2018. aastal vahetatud kogu küttesüsteem kaasaegse kahetoru süsteemi vastu (radiaatorid termostaadiga), remonditud trepikojad, „hoovid korda” projekti raames 2022. aastal korrastatud ja kivisillutisega kaetud hoov, rajatud keldrisse ühiselt kasutatavad suured jalgrattaruumid.

KORTER
Suur 3-toaline korter paikneb hoone 2. korrusel ning on läbi maja planeeringuga – ühel magamistoal avanevad aknad päikselisse hoovi ning teistel tubadel ja köögil rahuliku liiklusega Kotzebue tänava suunal.
Kõrgete lagede (3,25 m) ja avarate tubadega korter on läbinud kapitaalremondi, mille käigus on vahetatud korterisisene elektrikaabeldus ja veetorustik. Korteris on vanad laudpõrandad, mis on üle lihvitud ning osades ruumides värvitud skandinaavia stiilis valgeks. Valged on ka enamike tubade seinad, mis eluruumides on kaetud sisekliimat parandava looduslähedase lubiliimvärviga. Säilitatud on lagede originaaldetailid – rosetid, karniisid ja peegellage moodustavad kumerad nurgad. Tubadel on puituksed, aknad on kolmekordse paketiga puitraamidel aknad, suured (40 cm laiused) aknalaud on liimpuitkilp-täispuidust. Vannitoas ja WC-s soojad ja vastupidavad termotammest massiivpuidust põrandad. Hoone küttesüsteemi renoveerimise käigus on korterisse valitud hoone ajastule sobivad kvaliteetsed uued malmradiaatorid. Küttesüsteem on reguleeritav, toimib hästi ning korter on soe ka külmade talveilmadega. Et kõrge laega koridori lisada sisearhitektuurset detaili on selle ülemise osas kasutatud siseaknaid. Koridoris on mitu mahukat sisseehitatud panipaiga ja sahvri funktsiooniga kappi, mis on suletavad täispuitustega.
Uuele omanikule jäävad WC ja vannitoa sisustus, köögimööbel, sisseehitaud riidekapid magamistubades ning terve seina suurune sisseehitatud raamaturiiul elutoas.

ASUKOHT
Kalamaja piirkond on viimase 7-8 aasta jooksul kiirelt arenenud ning saanud rikkamaks mitmete oluliste objektide näol – värskeim neist on 2023. aastal põhjalikult uuenenud Vana-Kalamaja tänav koos Kotzebue väljakuga, mis on loonud jalakäijasõbraliku linnakeskkonna ning parandanud piirkonna ühendust Vanalinnaga. Lisaks on 2018. a avatud naaberhoones Eesti Kunstiakadeemia (EKA) peahoone ning teisel pool on 150 m kaugusel piirkonnakooliks oleva Gustav Adolfi Gümnaasiumi (GAG) põhikooli hoone. Kotzebue tn otsas, 400 m kaugusel on 2017. a avatud aktiivselt toimiv Balti Jaama Turg. Kõik olulisemad punktid linnas on jalutuskäigu kaugusel – Balti jaam, vanalinn, meri, Kalaranna ja Noblessneri kvartal, Kalamaja raamatukogu, kohalikud kohvikud jne. Ka elutähtsaid teenused nagu apteek (Kalamaja Apteek) ja toidupoed (Selver ja Rimi) on vähem kui 5-minutilise jalgsikäigu kaugusel.
Vaatamata paljudele lähedalolevatele linnaelu võimalustele paikneb hoone ise rahulikus keskkonnas, ühesuunalise ja väikse liiklusega Kotzebue tänava ääres.

KULUD
Talvekuudel ca 300€ (sh remondifond 80€) - näiteks jaanuar 2023 286€ (lisandub vesi ja elekter)
Suvekuudel ca 150€ (sh remondifond 80€) - näiteks juuli 2023 133€ (lisandub vesi ja elekter)

PARKIMINE
Parkimine on hoovis tasuta või maja ees 10€/kuu.

PANIPAIK
Keldris on korteril panipaik (ca 5m²) ning lisaks 2021. a valminud ühiskasutatav suur jalgrattaruum.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Katrin
Katrin
Omanik
300 000 € 3 759 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3610708
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 79.8 m²
Korrus/Korruseid 2/4
Ehitusaasta 1955
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:801:3830
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%