Müüa korter, 2 tuba - Paekalda 12, Lasnamäe, Lahekalda, Kadriorg, Kadriorg, Tallinn, Harjumaa

Imelise vaatega ja rõduga nurgapealne avar korter

Kinnistu, kivimaja

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte
Lisainfo: rõdu 7.8 m², parkimine tasuta, lift, parkett, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, TV, kõrged laed, panipaik
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus, naabrivalve, videovalve, valvesüsteemi kaabeldus tehtud, turvauks
Ümbrus: Tallinna laht meri 800 m, asub keskuses, teed heas seisukorras, naabrid kõrval, ümbruses korterelamud

Maitsekalt sisustatud korteris on laia tööpinnaga ning mahukate panipaikadega köök ning kogu vajalik köögitehnika (induktsioonpliit, elektriahi, kubu ja külmkapp). Korteris on 2 tuba: ruumikas köök-elutuba ja magamistuba, garderoobiruum ja vannituba koos tualetiga. Korteri põrandaid katab naturaalne tamme parkett, vannitoad on plaaditud. Toad on kõrgete lagedega (2,8 m) ja suurte akendega, mis muudab ruumi valgusküllaseks ja avaraks.
Otse köögist saab astuda rõdule, kust avaneb vaade rohealale ja merele. Koos ümbruskonnas valitseva vaikusega pakub korteris elamine tõelist privaatsust ja lõõgastust.
Kuna korter on ruutmeetrite poolest väikese 3-toalise mõõdus (peaaegu58 ruutmeetrit), on võimalik juurde ehitada ka kolmas tuba või toanurk.

MAJA
Hoone on 2022. aastal valminud kaasaegne B-energiaklassis usaldusväärse arendaja Merko poolt. Paekalda 12 kortermaja paikneb elamurajoonis nii, et maja ette ja taha jääb meeldiv privaatsus ning tulevased planeeritud majad jäävad piisavalt kaugele. Soojuskandjaks on korterites säästlik vesipõrandaküte ning ventilatsioon tagatakse tsentraalse sissepuhke-väljatõmbe ventilatsioonisüsteemiga. Korterites on valvesüsteemi valmidus. Majal on kolmekihilised plastik-pakett aknad. Mõlemas maja osas on lift.
Majja on paigaldatud interneti ja telepildi edastamiseks optiline kaabel, mis võimaldab ülikiire andmeside edastamist võimaldavat. Majas on videovalve.

MUGAVUST LOOVAD LISAHÜVED:
* Korteri juurde kuulub üks katusealune parkimiskoht kohe välisukse kõrval ja soojustatud panipaik.
* Igal majal on eraldi privaatne aiaga piiratud laste mänguala. Lastealal on kummist turvakate, liivakasti ümbritseb puitkate. Mänguala on otse akna all, mistõttu on lihtne lapsel silma peal hoida.
* Majaelanike kasutuses on ühine ja mugav lapsevankrite ja jalgratastele mõeldud hoiuruum.
* Elanikele on loodud õdusad välipuhkealad haljastusega.
* Elanikud saavad kasutada välijõusaali.
* Lähedal on terviserajad ja rattateed (sh Pirita promenaad).

PIIRKOND
Maarjamäe paekaldal asuv elamupiirkond Lahekalda on kiirelt arenev tuleviku trendikaim piirkond. Piirkond asub Lauluväljaku, Kadrioru, Pirita linnaosa ja Reidi promenaadi läheduses. Tegu on haruldaselt vaikse ja privaatse piirkonnaga, sõidab siit kõigest 8 minutiga kesklinna. Ideaalne piirkond neile, kes hindavad rahu ja privaatsus, aga samas linna lähedust.
Kuna rajooni lähedale on planeeritud ka haiglahoone ehitus, paraneb tulevikus ka ühistranspordi võimalus. Koos haigla ehitusega on kavas rajada maja lähedusse trammitee ja parandatakse ka teisi ühendusi.
Suuremate kaupluste, lasteaedade, koolide ja spordikeskuste lähedus loovad ideaalse elukeskkonna. Lisaks saab jala käia lauluväljaku-ja lillepaviljonis (600m kaugusel) toimuvatel kontserditel ja messidel. Samasse piirkonda jäävad mitmed head restoranid (Tuljak, Kajakas, Võru jne). Lisaks on jalutuskäigu kaugusel kultuurist ja kohvikutest pakatav Kadriorg.
Kümnekonna lähiaasta perspektiivis kerkivad siia kaasaegsed ja moodsad eluhooned üle tuhande mugava korteriga, kohalikke elanikke teenindav kodukauplus koos väikeäride ja teeninduspindadega ning lasteaed. Arenduse jätmkumise ja kõrge ehituskvaliteedi taga seisab Merko professionaalsus ja aastatepikkune kogemus.
Kõigele lisaks on oluline rõhutada, et tegu on väga looduskauni kohaga, mis sobib ideaalselt ka spordiharrastajale. Silmailu pakub paekalda metsik loodus ja kaunid vaated. Mõnesaja meetri kaugusel asub Maarjamäe loss koos filmimuuseumi ja laste mänguväljakuga. Sealt edasi saab liikuda Pirita promenaadile, mis on 800-meetrise jalutuskäigu kaugusel, Talvisel ajal saab suusatada ja uisutada Pirita spordikeskuses (10 min) ja suvel saab käia Pirita rannas (12 min).

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Katariina Krjutškova
Katariina Krjutškova Kasutaja on identifitseeritud
Omanik
EST ENG
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Katariina Krjutškova
Katariina Krjutškova Kasutaja on identifitseeritud
Omanik
219 000 € 3 782 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3656836
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 57.9 m²
Korrus/Korruseid 3/5
Ehitusaasta 2022
Seisukord Uus
Omandivorm Kinnistu
Energiamärgis B
Kulud suvel/talvel 90 € / 150 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%