Müüa korter, 4 tuba - Paekalda tn 23/1, Kadriorg, Lasnamäe, Tallinn, Harjumaa

EBAREAALNE VAADE + KOGU SISUTSUS JA PALJU MUUD !

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, vann, wc ja vannituba eraldi, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, naabrivalve, trepikoda lukus, turvauks
Lisainfo: uus elektrijuhtmestik, seinakapp, panipaik, rõdu kinnine, lift, parkett, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, toad eraldi, TV, kinnine hoov, kõrged laed, parkimine tasuta
Ümbrus: naabrid ümberringi, linnas, ümbruses korterelamud, teed heas seisukorras

Lummav merevaade! Jahutuse valmidus!

Kadrioru ja Pirita vahel asuvas Lahekalda kvartalis on valminud 8-korrusega A-energiaklassiga eluhoone. Lahekalda on Kadrioru ja Pirita vahel kiirelt arenev ja tuleviku trendikaim piirkond. Kümnekonna lähiaasta perspektiivis kerkivad uued moodsad eluhooned, kohalikke elanikke teenindav kodukauplus ning lasteaed. Lahekaldas on ilu, melu ja aktiivsed aja veetmise võimalused käeulatuses, ent koju saabudes saad end täielikult välja lülitada ja nautida tõeliselt idüllilist rahu ja privaatsust. Pirita merepromenaad asub Lahekaldast vaid 800 meetrise jalutuskäigu kaugusel, mööda Mäe tänavat saab siit jala või rattaga seigelda alla Pirita rannapromenaadile vaid mõne minutiga.

Paekalda 23/1 elamu 7. korrusel on saadaval ruumikas korter, mille elegantne ja pilkupüüdev sisekujunduslahendus sündis koostöös OCCO sisekujundajate ja erimööbli disainerite tiimiga. Arvestatud on korteri asukoha ja siseviimistluspaketiga. Hubastele beezikate-pruunikate toonidele lisavad aktsenti julged sinised-rohekad värvid koos säravate kulla viimistlusega valgustitega.

Köögimööbel on pika ajalooga saksa kvaliteetbränd Bauformat. Uste materjalideks oleme valinud melamiini, mille pealispind on kriimustuskindel ja vastupidav. Köögipüstakud on tumedama puidu viimistlusega, mis lisab ruumi eksklusiivsust ja soojust. Keskmine osa on neutraalset ja heledat tooni ustega. Köögi keskpunktiks on kõrgelt hinnatud Silestone heleda marmori mustriga kvartsist tööpind ja taustaplaat.

91,8 m2 suuruses kodus on mõnusalt ruumi kõikidele pereliikmetele. Elutoast avaneb ligipääs 5 m2 suurusele rõdule, kus saab nautida õhtupäikest ja lummavat vaadet merele. Suurima magamistoa juurde kuuluvad ruumikas garderoob ja vannituba. Lisaks on korteris veel üks eraldi vannituba ja majapidamisruum pesumasina jaoks. Kõik mööbel ja tehnika on hinna sees!
Parkimiskoht asub maapealses parklas katuse all - hinna sees
Panipaik asub maja esimesel korruse - hinna sees

Korteris on loodud jahutusseadmete paigalduse valmidus elutuppa ning suurimasse magamistuppa. Jahutusseadme paigalduse valmidus tähendab torustikku ja kaabeldust korteri jahutusseadme planeeritud asukohast katusele planeeritud jahutusseadme välisosani.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Eco Advice OÜ
Eco Advice OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
430 000 € 4 433 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3654688
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 97 m²
Korrus/Korruseid 7/8
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78403:304:0027
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%