Müüa korter, 2 tuba - Telliskivi tn 49, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Kohe vaba! Olemas hindamisakt!

Korteriomand, paneelmaja

Köök: keraamiline pliit, köök 8 m², avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 4.5 m², kõrged laed, uus elektrijuhtmestik, seinakapp, panipaik, maa-alune garaaž, parkimine tasuta, garaaž, lift, parkett, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, toad eraldi, TV, kinnine hoov
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, naabrivalve, turvauks, trepikoda lukus
Ümbrus: asub keskuses, Stroomi meri 1,000 m, teed heas seisukorras, naabrid kõrval, ümbruses eramud ja korterelamud

Kui Sulle meeldib alati olla peokohtadele ja linnamöllu lähedal, Sa naudid Kalamaja omapärast vibe-i, aga samas hindad privaatsust ja kvaliteeti see korter on just Sulle!

KORTER
Mugava planeeringuga elamispinnaga 41.5 m2 koosneb avarast elutoast avatud köögiga, eraldi magamistoast, vannitoast koos wc-ga, esikust koridoriga ja majapidamisruumiga. Mahukad sisseehitatud kapid aitavad säästa ruumi. Funktsionaalne ja kvaliteetne köök Electrolux pliidi, ahjuga, külmkapiga ja nõudepesumasinaga. Maytoni valgustid, maitsekas eritellimusmööbel, Versace tapeedid ja läbimõeldud detailid. Ülimõnus suur rõdu (4.5 m2) kus saab nautida värsket õhku ja päikest, mis paistab sisse lõunast loojanguni. Väga hea reguleeritav põrandakütte- ja ventilatsioonisüsteem.

PARKIMINE
Maja hoovis ja lähitänavatel on piisavalt tasuta parkimiskohti. Soovi korral on võimalik soetada kindel parkimiskoht garaažis 9000 euro ning õues 6000 euro eest.

MAJA
"Arte" maja on 2019.a valminud Perton arendaja poolt kaasaegne 4-korruseline liftiga hoone ilusa kollast värvi fassaadiga. Peasissepääsust sattud esinduslikku fuajjeesse. Majja, garaaži ja korterisse saab sisse uksekoodiga - Sa ei pea võtmed kogu aeg kaasa võtma! Iga korruse koridor on eraldi lukustatud. Olemas eraldi jalgrattamaja hoovis. Maja taga asub ülimõnus vaikne ja privaatne tagahoov lamamistoolidega, pinkidega ja lastemänguväljakuga keset rohelust. Suvel saab siin päevitada, nautida värsket õhku perega ja isegi grillida - tõeline oaas keset linna!

ASUKOHT
Telliskivi loomelinnakust vaid mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel. Maaliline Kalamaja üks mõnusamatest Heina tänav, mis asub ümber nurga sobib suurepäraselt jalutuskäikudeks. Stroomi rand asub vaid 15 minutilise jalutuskäigu kaugusel ja samal kaugusel on teisel pool Vanalinn. Baltijaamast jõuad Elroniga peaaegu igasse Eesti otsa! Lähimad poed on Telliskivi Rimi, Selver ABC Ristiku tn nurgal ja muidugi legendaarne Balti Jaama turg, kus leidub värskeid kõikvõimalike hõrgutisi iga gurmaani maitsele. Hommikusööki saab nautida kohe kõrval asuvas Reval kohvikus, lõunaks võib minna Telliskivi toidutänavale 5 min kaugusel ja õhtusöögile näiteks kiviviske kaugusel Fotografiska restorani.

KÕRVALKULUD
Kommunaalkulud on mõistlikud. Suvel keskmiselt 120 eurot ja talvel kuni 180 eurot (arved sisaldavad vee-, elektri- ja küttekulud). Ühistul on sõlmitud väga soodsatel tingimustel elektrimüügileping. Maja ühisruume ja õueala hoiab puhtana ja korras BRP haldus.

INVESTORILE
Korter pakub häid võimalusi investorile. Pikaajalise üüri hind on kuni 800 eurot kuus. Lühiajaline üür kuni 100 eurot ööpäeva eest.

Helista või kirjuta ja lähme Sinu uue ägeda Koduga tutvuma!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Wiru Kinnisvarabüroo OÜ
Wiru Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
194 000 € 4 217 €/m²
Müüa korter, Vahetuse võimalus
Müüa korter, Vahetuse võimalus www.kv.ee/3653791
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 46 m²
Korrus/Korruseid 2/4
Ehitusaasta 2019
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:101:2231
Energiamärgis C
Kulud suvel/talvel 110 € / 180 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%