Müüa korter, 3 tuba - Rohu tn 6-7, Telliskivi, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

Hubane kodu Telliskivi Loomelinnaku lähedal

Korteriomand, puitmaja

Köök: induktsioon pliit, köök 7.6 m², avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, vann, wc ja vannituba eraldi, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, gaasiküte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, trepikoda lukus, videovalve, valvesüsteem paigaldatud
Lisainfo: parkett, mööbel, toad eraldi, TV, kinnine hoov, seinakapp, panipaik, parkimine tasuta

Kui soovid elada Kalamaja idüllis, siis Telliskivi südames asuvas 2016. aastal üleni rekonstrueeritud elumajas ootab uusi omanikke hubane 3-toaline kodu. Eestiaegne algselt 1937. aastal valminud Tallinna-tüüpi kivitrepikojaga puit-palkmaja rekonstrueeriti 2016. aasta arenduse käigus põhjalikult soklist pööninguni, pälvides selle eest Tallinna linnalt tiitli "Parim korrastatud maja miljööalal 2016. aastal". Rekonstrueerimisel kasutati kõiki kaasaegseid lahendusi. Kortermajas on 13 korterit, hästi toimiv korteriühistu. Kortermajas on autonoomne reguleeritav gaasiküte, mis tagab soodsad kommunaalkulud.

Hinnas sisaldub eluruumi pind 55,2 m2 [sh esik (5,3 m2), elutuba (15,3 m2) avatud köögiga (7,6 m2), 2 magamistuba (11,9 ja 10,7 m2), vannituba (3,3 m2) ja eraldi wc (1,1 m2)], korteriomandi juurde kuuluv 3,1 m2 soojustusega panipaik keldris ja notariaalse kasutuskorraga parkimiskoht sisehoovis otse akna all. Lisaks on maja ees tasuta parkimine. Hind sisaldab ka väga heas seisukorras köögimööblit koos tehnikaga (sh külmik, ahi, pliit, nõudepesumasin ja kubu) kui ka kahte sisseehitatud garderoobikappi esikus ja väiksemas magamistoas. Kokkuleppel jäävad korterisse ka heas seisukorras elutoa mööbel (sh Isku diivan ja Home4You'st soetatud kasepuidust mööbel) ja akende ette kvaliteetsed Sunoreki aknakatted. Korteris on täispuidust kolmekordsed aknad. Aknad avanevad kahes suunas vaatega hoovi poole. Elutoa ja magamistubade akendest avaneb avar vaade ja paistab vanalinn. Võimalus kamina või ahju paigaldamiseks.

Kinnisel ja keskmisest suuremal kõrghaljastusega hoovialal on palju rohelust, kus leiab oma mõnusa nurga puhkamiseks ja mängimiseks nii suur kui ka väike (vt välifotosid).

Kuigi korter asub raudtee läheduses, on rongidest kostuv müra peaaegu olematu, kuna reisirongid liiguvad piirkonnas aeglaselt. Balti jaama suunduvaid reisironge on vaevu kuulda isegi lahtise aknaga.

Maja asub Põhja-Tallinnas Telliskivi Loomelinnaku lähedal, Balti jaam ja vanalinn on lühikese jalutuskäigu kaugusel. Ideaalne korter nii koduks kui investeeringuks.

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Ken Koit
Ken Koit
Omanik
270 000 € 4 631 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3662325
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 58.3 m²
Korrus/Korruseid 3/5
Ehitusaasta 2016
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:803:0184
Registriosa number 47350
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%