Anda üürile maja, 5 magamistuba - Rannamaja, Borrby, Vormsi vald, Läänemaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Ormsö Rannamaja - askeetlik luksus avamere kaldal!

Kogupind 218 m²

Ümbrus: Läänemeri meri 10 m, rannajoone pikkus 100 m, mets lähedal, ümbruses eramud, asulast väljas, kruusateed, naabrid kaugel

Kui oled unistanud elada mere ääres, siis see on Sinu võimalus - otsime häid kasutajaid ja hoidjaid armsale ning erilisele kodule Vormsi saarel (Tallinnast 1h 15min autosõidu kaugusel Rohuküla sadamasse, seejärel mugava praamiga ülesõit). Rannamaja on täiesti uus ja seni kasutamata ehitis looduskaunis Borrbyholmis.

Kohe maja ees laiub avameri. Eramust avanevad hunnitud vaated Soome ja Rootsi suunal. Krunt on kolmest küljest (S/W/E) ürgmetsaga ümbritsetud, seetõttu on üllatavalt tihti tuulevaikne...mis ei tähenda, et sügisel ja talvel kurjade põhjakaarte tuultega ei oleks päris tormine õues. Maja ongi mõeldud loodusega koos eksisteerimiseks, kolmekordsed puitalumiinium aknad tagavad, et tuppa halb ilm ei jõua. Suve palavuse eest kaitsmiseks on majal risttuulutuse põhimõttel õhuaknad, mis kaitstud integreeritud vähemärgatavate putukavõrkudega. Üldiselt on hoonet planeerides püütud aja jooksul põhjalikult läbi mõelda, kuidas see loodusega koos eksisteerimine võimalikult optimaalselt lahendada oleks võimalik.

Majast on kindlasti päris raske tõepärast ettekujutlust saada, ilma reaalelus kogemata. Ära lase end kolmest korrusest heidutada, üldpind on ju tegelikult tavalise kahekorruselise maja mahus - kolm korrust tulenes keskkonnakaitse kitsendustest, kuna maja on täielik rekonstruktsioon nõukogude aegsest piirivalve kordonist.

Maja ehitusel on lähtutud maalähedasest suunast, kasutatud on keskmisest kvaliteetsemaid, ökoloogilise suunitlusega materjale - savikrohv, termotöödeldud laudis, savivärvid, mikrotsement märgruumide viimistlus jne.

Rannamajal krundil on olnud seni (enne maja valmimist) alatihti inimestele maagiline mõju. Maagilise mõju peamiseks allikaks on selle koha/krundi unikaalsus: Justkui maailma äärel, erilise Ormsö (saare rannarootsi nimi) kaugemas otsas, vaatega lõputusse silmapiiri, ümbritsetuna ürgmetsast, looduskaitsealuse rannavalli peal, maja ühendamas (peale kiire interneti) tsivilisatsiooniga vaid looklev metsatee.

Esimesel korrusel asub katlaruum, panipaik, avatud köök-elutuba, teisel ja kolmandal korrusel magamistoad, vannitoad. Hoone on vahepeal saanud haljastuse, sel hooajal hakkab muru niitma robotniiduk, äsja paigaldatud kardinad. Majas on mitmeid moodsaid mugavusi, nt: nutilukud, Smart Wi-Fi, kasutamata pesumasin & kuivati, S ja W ilmakaartes päikesekaitse klaasid, disainiauhindu võitnud soomlaste Drop Design Pool, hubane disainkamin, kõikjal vesipõrandaküte jne.

Vormsi saar on rikkaliku rannarootsi ajalooga hinnatud suvituse- ja elukoht, kuigi paljude jaoks seni avastamata. Kes Vormsil varem käinud pole, kujutavad enamasti saart tegelikkusest väiksemana ette. Saarel on mõnisada püsielanikku, veel sadu nö nädalavahetuse-vormsilasi ning tuhandeid Vormsi sõpru, kes mingi regulaarsusega saart külastavad. Pealinna emotsionaalset lähedust on saarel tunda - Vormsi vald kuulub maksutulult elaniku kohta Eesti jõukaimate valdade hulka.

Kuna kodu on vägagi ebakonventsionaalne, siis palun eelda, et lõplik hinnastamine ja tasumistingimused sõltuvad mitmetest asjaoludest - teiste potentsiaalsete pakkumiste olemasolu, lepingu pikkus ja täpsemad kasutamise tingimused jne. Ühesõnaga, tavapärasest erineva hoone puhul peame olema pisut paindlikuma meelega ka läbirääkimiste protsessis.

Helista julgelt lisainfo osas, rumalaid küsimusi antud objekti raames ei ole! Kuulutuses toodud number suundub mobiilile.

PS. Lisatud lõbus lastelaul, mille võttekohana on kasutatud antud kodu õueala, terrassi ja ka siseruume - videot vaadates võib ehk saada mõningast aimu, milline tunnetus kohapeal olles tekib.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link
1 987 € 9.11 €/m²
Üürida maja
Üürida maja www.kv.ee/3640623
Tube 6
Magamistube 5
Üldpind 218 m²
Korruseid 3
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Valmidus Valmis
Krundi pind 10000 m²
Katastrinumber 90701:001:0357
Registriosa number 2639732
Ettemaks 5 961 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

Üürilepingu näidis

Üürilepingu näidis KV.EE kasutajale
Lae alla tasuta (pdf/doc)
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%