Müüa korter, 2 tuba - Mahtra tn 10, Mustakivi, Lasnamäe, Tallinn, Harjumaa

RUUMIKAS 2-TOALINE OMANIKULT | VABA KOLIMISEKS!

Korteriomand, kivimaja

Köök: keraamiline pliit, köök 9 m², külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, dušš, wc ja vannituba eraldi, uus torustik
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 3 m², toad eraldi, seinakapp, panipaik, parkimine tasuta, rõdu kinnine, parkett, mööbel, TV
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, naabrivalve, turvauks, trepikoda lukus

KORTER:
Müügile on tulnud 2-toalistest parima planeeringu ja suurima pinnaga (54,1m2, toad eraldi) ja möbleeritud põhja-lõunasuunaline korter, mis asub 5-korruselise maja 3. korrusel.

Korteri planeering on läbi maja – valgusküllase päikesepoolse magamistoa avarad vaated avanevad suurte puudega haljastatud parki, kus liikumisväljak, laste mänguväljak ja pingid ning mõnus jalutada. Elutuba ja köök koos klaasitud lodžaga, mida hea ka sahvrina kasutada, on põhjasuunalised ja avanevad avarasse sisehoovi. Korter on soe ja valguselt hubane, sanitaarremont tehtud.

Korteris paiknevad ruumid: elutuba, köök, magamistuba, eraldi WC ja vannituba ning kaks esikut. Keldrikorrusel asub keldriboks, kus hea hoida toas spordivahendeid. Korter on võimalik ilma seinu maha võtmata teha avatud köögiga 3-toaliseks. Selleks on ka piisavalt ruumi.

Maja ehitamisest ehk 42 aasta jooksul olnud on see olnud koduks ühele perele, kes seda hoolsalt hoidnud ja iseenese tarbeks armastusega parendanud. Kohe korteri saamise järel tehti korda seinad ja laed - neid on nüüd lihtne katta tapeediga või värvida. Originaal-puitaknad ja orginaaluksed on renoveeritud. Vahetatud on radiaatorid.

Korteril on ühe käigu- ja ühe turvalukuga uks, millel ka kolmas, ainult seestpoolt nähtav ja suletav lukk. Turvauksest seespool on lisaks ka originaaluks käigu- ja snepperlukuga.

Kase kilpparkett elu- ja magamistoas on käsitsi uuesti ettevaatlikult lihvitud ja lakitud. Esikutesse ja kööki paigaldatud laminaatparkett. Vannitoas on emailitud malmvann ja nii köögi kui vannitoa segistid Gustavsbergilt.

MAJA, NAABRID ja PARKIMINE:
Viiekorruseline maja on vastu võetud 1983. aastal. Trepikojas elavad suuremalt jaolt need inimesed, kes siia ehitusjärgselt korteri said või nende lapsed oma peredega. "Oma maja" hoitakse hästi – trepikoda on puhas ja maja ette loodud kaunis lilleline haljastus. Elu on vaikne ja rahulik ning naabritevahelised suhted lugupidavad.

Korteriühistu juhtkond on tegus ja maja on täielikult renoveeritud: fassaadid on soojustatud, välisseintega ruumidesse on paigaldatud ventilatsioon. Trepikoda ja kelder on puhtad ja remonditud ning sisenemine mõlemasse viidud ühe fonolukuga ja väljaspoolt täidetavate postkastidega välisukse taha. Uus on ka veetorustik. Juunis 2024 vahetatakse kogu majal ka küttetorud ja paigaldatakse uued radiaatorid.

Kõik maja tööd on teostatud omavahendite arvelt. Majal ei ole laene ja tagavarasid ei koguta. Parkimine hoovis ja ümbruses on tasuta.

ÜMBRUS ja TRANSPORT:

Maja taga asub kõrghaljastusega park koos jalutusteede ja pinkidega ning liikumisväljak spordivahenditega suurematele ja mänguväljak väiksematele. Tondiraba parki ja mujale viivad korralikud kergliiklusteed tervisliku eluviisi harrastamiseks või turvaliseks liikumiseks ka pere väiksematele või eakamatele. Lähikonnas on hulk lasteaedasid ja koole, lisaks Tondiraba Huvikool, Tondiraba jäähall jt spordiklubisid, spordihalle jms.

Piirkonnas on Lasnamäele omaselt kõik eluks vajaminev. Maja kõrval paikneb Mustakivi kaubanduskeskus - toidupood, apteek, hulk kaupluseid, restoran, pakiautomaadid, kiirsöögikoht McDonalds jms. Lühikese jalutuskäigu kaugusel asuvad Mustakivi Selver (8 min), Lasnamäe Keskus (8 min), Lasnamäe Prisma (12 min), Tondiraba-kandi suured kauplused (20 min).

Mahtra tänav asub logistiliselt suurepärases asukohas – siit viivad otsebussid igasse linnaosasse ja autosõit kesklinna võtab ca 10 min
Mustakivi bussipeatusesse on jalutada 5 minutit ja sealt pääseb iga mõne minuti järel kesklinna, kuhu teekond võtab mööda „kanalit“ umbes 20-25 minutit.
Teises suunas kõndides jõuab Mahtra bussipeatusesse (5 min) ja kolme bussipeatuse kaugusel asub Lasnamäe Medicum perearstikeskuste ja eriarstidega.

LISAINFO:
Korter on müügil otse omanikult ja kohe vaba sisse kolimiseks.

Korterisse jääb elementaarne ja heas korras piltidel nähtav mööbel:
Elutuba: diivanikomplekt 2+3, vaip, diivanilaud (Ikea), klaasiga täispuidust laud, täispuidust televiisorialus;
Magamistuba - kogu pikema seina pikkune garderoob, männipuidust vöödi (160 cm) koos ca aastajagu vana kvaliteetse vedrumadratsiga, öölauake (Ikea)
Köök: Köögimööbel, pikendatav laud, 6 tooli, külmik, Electrolux pliit.
Vannituba: üks seinakapp, suur seinapeegel
Suurem esik: kogu pere rõivaid mahutav nurga-garderoobikapp
Väiksem esik: 4 üksteise peal olevat kappi (täispuit) laiusega 80 cm
Lodža: 3 seinakappi

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Omanik
109 000 € 2 015 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3639981
Tube 2
Üldpind 54.1 m²
Korrus/Korruseid 3/5
Ehitusaasta 1983
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78403:310:0001
Kulud suvel/talvel 70 € / 150 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%