Müüa korter, 3 tuba - Aruheina tee 5-8, Peetri, Rae vald, Harjumaa

KEHTIV HINDAMISAKT! PARKIMISKOHT JA PANNIPAIK

Kinnistu

KORTER
Müüa kolmetoaline mugava planeeringuga korter koos mahuka panipaiga ja kindla parkimiskohaga Tallinna külje all, Peetris, Aruheina teel. Maja ehitatud 2011.a., energiamärgis C.
Korter on läbi kortermaja planeeringuga teisel korrusel. Korteris on kaks eraldi asuvat magamistuba, avar esik, WC, elutuba avatud köögiga.
Köögimööbel on integreeritud tehnikaga (elektripliit, ahi, õhupuhasti, nõudepesumasin), korterisse jäävad ka eraldi seisvad kohvimasin ning külmkapp. Samuti, korterisse võivad jääda nii mööbel, kui ka muu tehnika ja sisustus. Elutoa avaratest maast laeni puit-alumiiniumraamidel akendest avaneb ilus vaade privaatpiirkonnale.
Viimistlustluses on kasutatud peamiselt heledaid toone. Põrandatel on laminaatparkett, vannitoas ja esikus keraamiline plaat. Vannitoas on vann ja pesumasin. Korteris on piisavalt ruumi hoidmiseks (kaks suurt siseehitatud kappi ja garderoobi ruum lastetoas.
Viimistlus on heas seisukorras ning korter võimaldab kohest sissekolimist, kuid võib vajada vähesel määral värskendust (kokkuleppel teevad värskendust praegused omanikud).

TEHNOSÜSTEEMID
Maja küttesüsteem on lahendatud gaasiküttega, mis tagab optimaalsed ülalpidamiskulud. Küte, vesi ja elekter kajastub arvel vastavalt tarbimisele, teised kulud ruutmeetri ja korteri põhised.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Korteri juurde kuulub varjualune parkimiskoht. Lisaks kindlaks määratud parkimiskohale on võimalik parkida ka maja ees, kus on piisavalt vabu parkimiskohti nii enda pere autodele kui ka külalistele. Panipaik asub kohe parkimiskoha ees.

ÜMBRUS/TRANSPORT
Peetri alevik on hinnatud tugeva infrastruktuuri ja linnaläheduse tõttu. Välja on ehitatud valgustatud kergliiklusteed. Kuldala piirkond on väga hinnatud just on rohelisuse tõttu. Kuldala majade keskel asub suur park-mets, kus on võimalik harrastada sporti, käia lastega mängimas või niisama jalutamas. Pargis asub 3 erinevat mänguväljakut, erivanuses lastele. Lisaks on olemas võrkpalli ja korvpalli väljakud.
Vahetus läheduses asuvad Peetri kool ja transpordipeatus, Aruheina lasteaed asub üle tee. Peetri Selver jääb jalutuskäigu kaugusele. Väga mugav kaugus lennujaamast.
Kiire ja mugav ühendus Tallinnaga.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kindel Soov OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
225 000 € 2 941 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3659244
Tube 3
Üldpind 76.5 m²
Korrus/Korruseid 2/4
Ehitusaasta 2011
Seisukord Heas korras
Omandivorm Kinnistu
Katastrinumber 65301:001:1508
Energiamärgis C
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%