Müüa korter, 3 tuba - 3. liin 5, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Merevaatega valgusküllane korter Kopli Liinidel

Sanruum: vann, uus torustik, dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte, põrandaküte, kombineeritud küte
Lisainfo: rõdu 4.9 m², kõrged laed, uus elektrijuhtmestik, seinakapp, panipaik, toad eraldi, parkimine tasuta, mööbel, parkett, katusekorter, kinnine hoov, planeering läbi mitme korruse
Köök: avatud köök, külmik, köögimööbel
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus, naabrivalve, valvesüsteemi kaabeldus tehtud
Ümbrus: linnas, ümbruses korterelamud, naabrid ümberringi

KORTERIST
Müüa läbi kahe korruse valgusküllane merevaatega kodu Tallinnas. Korter asub Fund Ehituse poolt arendatud väga hinnatud Kopli Liinidel. Korteri juurde kuulub ka 2.5m2 panipaik maja esimesel korrusel ning kaks parkimiskohta maja ees. Korteri sissepääs on 2. korrusel ning magamistoad ja rõdu asuvad majas 3. korrusel.

1.KORRUS
1. korrus on täielikult avatud planeeringuga, mis lisab ruumi avarust ja valgust. Korteris asuv eritellimusena valminud mööbel on tehtud kvaliteetsete looduslike materjalidega. Inimesed, kes armastavad süüa teha ja teisi võõrustada, on kindlasti rõõmsad, et täispuidust kappidega shaker stiilis L-kujuline köök on 3x3 meetrit pikk. Selle kodu pärl ja kese, mis on valminud koostöös materjale väärtustavate meistrimeestega, sobibki ka nõudlikumale kokale.
Korteris olevad messingist prantsuse stiils kardinapuud on valminud eritellimusena.
Töötasapind on kvartsist (Hansakivilt) ning köögitehnika on Electrolux ja Bosch. Korterile lisavad ilmekust 5m kõrgused laed, erilahendusega lambid ning suured puittalad. Kööki ja elutuba ühendab seinakapp koos integreeritava külmikuga.
Korteris on sisseehitatud eritellimusena täispuidust suur garderoob ja seinakapp. Uue projektina sai alustatud raamaturiiul, kuid uus omanik saab selle oma nägemise järgi lõpetada. Allkorrusel asub ka duširuum ja tualett.

2 KORRUS
2. korrusel asuvad magamistoad ning trepihall. Ülemisel korrusel on aknad mõlemale poole maja, seega suvisel ajal on võimalik ka korterit jahutada. Trepihallis on riidekapp koos LED valgustusega. Suurest valgusküllasest magamistoast avaneb vaade merele ning rõdult saab nautida päikeseloojanguid terve suve. Magamistoas on mõnus Eesti väiketootja Kaissu voodi. Väiksema magamistoa saab uus omanik kujundada enda järgi, hetkel jaguneb tuba vastavalt vajadusele külalistetoaks, kontoriks ning treeningruumiks. 2. korrusel asub ka katuseaknaga abiruum, mis on kujundatud lastetoaks, kuid on sobilik ka garderoobiks. Sel korrusel on ka suur vannituba, kus vanni kohal olev katuseaken toob ruumi palju loomulikku valgust.

MAJAST

Kortermaja on rekonstrueeritud ning asub miljööväärtuslikus hoonestusalas, kus on püütud säilitada ajaloolist pärandit ning autentsust. Majas on vaid seitse korterit.
Lukustatud hooviala, mida jagavad kaheksa maja, pakub tegevusi kõigile. Lapsed saavad mängida ja uusi sõpru leida mänguväljakul ning kõik saavad nautida mereõhku ja rohelust erinevatel haljasaladel. Aias on ka rattaparklad. Taastatud munakivitee viib aiast otse mereni. Kvartalil on väärikas ajalugu, mida on siin hoolega säilitatud.

PIIRKOND
Kopli Liinidel on mõnus elukeskkond, suurepärane kogukond ning võrratud vaated läbi aastaaegade.
Piirkond sobib neile, kes väärtustavad loodust, aga samal ajal soovivad elada linnas. Spordist lugu pidavad inimesed saavad kõndida mööda mereäärt otse Paljassaarde ning Pikakari randa. Lähistel asub Põhjala Tehas, kus on kohvikud, restoranid, teater, raamatupood, veinibaar, pruulikoda, kunstnike ateljeed ja palju muud põnevat.
Liinid on ümbritsetud parkidest - nii Kase kui Süsta park on hiljuti korda tehtud. Kase pargis on palju lõbustusi igas vanuses lastele - seal on skatepark, pump track, korvpalliplats, mänguväljakud, ronimisalad jms. Kase pargis on ka kaks koerte mänguplatsi.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link
420 000 € 4 497 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3653150
Tube 3
Üldpind 93.4 m²
Korrus/Korruseid 2/3
Ehitusaasta 2021
Seisukord Heas korras
Katastrinumber 78408:808:0121
Registriosa number 13785550
Energiamärgis C
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%