Müüa korter, 3 tuba - Soo 10, Paide linn, Paide, Järvamaa

Hea planeeringuga, avar ja soe kodu!

Korteriomand

Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, wc ja vannituba eraldi, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, trepikoda lukus
Lisainfo: pakettaknad, toad eraldi, panipaik, uus elektrijuhtmestik, mööbli võimalus

KORTER
5-korruselise korterelamu viiendal korrusel ootab uut omanikku väga avara ja hea planeeringuga, soe (korter asub maja keskel), valgusküllane kodu. Ruutmeetreid on 66,6. Korteri koosseisu kuuluvad: elutuba, 2 magamistuba, avar köök, eraldi vannituba ja wc ning tõeliselt avar koridor. Korteril on ka rõdu, kuhu pääseb suuremast magamistoast. Lisaks kuulub korteri kasutusse ka keldriboks. Parkida saab nii maja ees kui taga korralikus parklas, mis uuendati 2022. aastal.

Korter renoveeriti 2011. aastal. Kogu korteris on vahetatud elektrijuhtmestik! Kõik laed ja seinad said tookord pahteldatud ning värvitud ja tapetseeritud. Ka vannituba ning wc said maast laeni kapitaalselt renoveeritud. Põrandatel on laminaatparkett, koridori, vannitoa ja wc põrandatel on keraamiline plaat. Vannitoas on elektriline põrandaküte, mida saab reguleerida ja muidugi soovi korral ka välja lülitada.
Soe vesi on tsentraalne.

Elutoast ja köögist avaneb kena vaade rohealale, puudele ning eramajadele, taamal paistab ka Järvamaa Kutsehariduskeskus ja Paide Vallitorn. Magamistubadest on vaade korterelamutele. Päike sirab kööki ja elutuppa hommikust varalõunani ning magamistubadesse pärastlõunast õhtuni.

MAJA
Tegemist on 5-kordse majaga. Vahetatud on vee- ja kanalisatsioonitorustik. Paigaldatud on uued trepikodade aknad ja turvauksed fonosüsteemiga. Maja sokkel ja otsaseinad on soojustatud.

KOMMUNAALKULUD
Kommunaalkulud on suvekuudel ca 140 eurot ja kõige külmematel kuudel ligikaudu 230-250 eurot, millele lisandub tarbitud elekter, mis seni olnud kuni 30 eurot.

ÜMBRUSKOND
Asukoht on suurepärane, kus kõik eluks vajalik on mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel. Ligikaudu 150 m kaugusel on lasteaed ning ca 100 m kaugusel väike toidupood. Südalinna jalutab vaid 5-minutiga.

Olete väga oodatud selle koduga lähemalt tutvuma!

Kui ka Teie soovite oma kinnisvara müüa või hoopis üürile anda, siis võtke minuga ühendust. Küsige pakkumist ja ehk saan peagi Teile abiks olla! Lisaks tegelen väga aktiivselt ka ostu- ja üürisoovidega. Andke oma ootustest mulle teada. Olen pühendunud ja teen tööd südamega!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
60 000 € 901 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3642741
Tube 3
Üldpind 66.6 m²
Korrus/Korruseid 5/5
Ehitusaasta 1977
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 56601:003:1360
Energiamärgis -
Kulud suvel/talvel 140 € / 240 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%