Müüa korter, 3 tuba - Liivalaia tn 30, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

KÕRGETE LAGEDEGA AVAR KORTER LINNA SÜDAMES!

KORTER: Müüa avar 3-toaline korter linnaelu hindavale inimesele. Korter asub Tallinna südames Hospidali - Liivalaia – Kentmanni tänava piirkonnas 5-korruselises majas, mille trepikojas asub 16 korterit. Trepikojas on kaks eraldi sissepääsu – tänavalt ja suletud hoovist (parklast). Korter asub kolmandal korrusel, kus põrandapinda on 72,6 m2 (lisaks on korteri kasutuses panipaik 2,4m2). Korteris on suur 9m2 köök, elutuba, kabinet kahe töökohaga (võib muuta magamistoaks, panipaigas olemas kaks nari), magamistuba, tualett-vannituba ning esik. Korteri plaanilahendus tagab privaatsuse, kuid ka hubase ühisosa.

Korteril on kõrged ca 3m laed, kõrged kahepoolsed siseuksed (2tk) ning suured kaheraamsed, ühe klaasi ja kahekordse klaaspaketiga puitalumiiniumaknad (5tk), mis avanevad kahte suunda tagades korteri valgusküllasuse. Kogu korteri põrand on ühel tasapinnal ja põrandal on originaal-põrandalaud, v.a tualett –vannitoas, kus on elektriline põrandasoojendus ja keraamiline plaat. Termostaatidega radiaatorid ja keskküte hoiavad korteris sobivat kliimat, samas on võimalus temperatuuri reguleerida. Sooja vett toodab uus Bosch gaasiboiler. Eluruumide seinad on kaetud kvaliteetse pestava värviga.

- Köök on möbleeritud ning on piisavalt kapipinda, et asjad ära paigutada. Samuti jääb kööki kogu tehnika: Jura profi kohvimasin termose ja piimajahutiga, Bosch gaasipliit koos küpsetusahjuga, Bosch pesumasin kuivatiga, Bosch kubu ning eraldiseisev 50-ndate stiilis SMEG jahutuskapp koos sügavkülmaosaga, lisaks uus kõrgem söögilaud neljale, uus laevalgusti ja puidust ribikardin.
- Esikusse on sisseehitatud riiulitega mahukas laeni garderoobikapp, kaks jalatsikappi ja kaks suurt raamitud peeglit. Korteris on topelt välisuks (sisemine kilpuks ja välimine metalluks silma ja turvalukuga). Lisaks on panipaigas kaks suurt garderoobistanget koos jalatsiriiulitega.
- Elutoas asub lahtikäiv nurgadiivan koos tumbaga, antiikne tammepuust puhvetikapp, elutoa laud neljale, raamaturiiul, antiikne pendliga seinakell (hooldatud), kolme valgustiga põrandalamp, uus viiene laevalgusti, põrandavaip, uus pakendis 65” Philips android telekas, stereokeskus, puidust ribikardin ja suur alumiiniumraamil Tallinna seinakaart 1:10000.
- Magamistuba sisaldab kahekohalist voodit koos öökappide ja valgustitega (kaasa tuleb uus pakendis vedrumadrats 140x200cm), katusega voodi koos sahtli ja raske 80x190 vatimadratsiga, raske ja stabiilne õmbluslaud tooliga, puidust raamiga peegel, põrandavaip, puidust ribikardinad (kaks akent), uus laevalgusti.
- Kabinetis on kvaliteetne kontorimööbel, kaks reguleeritavate jalgadega lauda koos sahtliboksidega, kuus nahast kontoritooli, puidust massiivne töökoha eraldussein, viis dokumendikappi, kaks suurt Dell monitori, neli internetitelefoni, koopia, skaneerimine ja printimine värviliselt, UPS, kaks IBM/Lenovo tööjaama, uus laevalgusti, puidust ribikardin, seinakell, suur põrandavaip. Lisaks on panipaigas veel kaks reguleeritavate jalgadega kontorilauda koos eraldi sahtliboksidega.

KULUD: Korteri igakuised kulud sh remondifond suvisel ajal u 100 eurot kuus ja talvisel kütteperioodil u 250 eurot kuus. Vastavalt individuaalsele tarbimisele lisandub tasu vee, elektri ja gaasi eest.

MAJA: Majas tegutseb aktiivne korteriühistu. Kortermaja katus ja küttesüsteem on vahetatud, välisuksed on uued ning paigaldatud fonolukusüsteem. Korteriühistul on lähitulevikus plaanis kogu maja fassaad renoveerida. Maja esimesel korrusel tegutseb Liivalossi lasteaed ning hoovis on suur aiaga piiratud mänguväljak. Korteriühistul laenukohustused puuduvad.

PARKIMINE/PANIPAIK: Maja taga asub väravatega suletud hoov (puldiga avatav), kus on muruala ning korteriomanikele mõeldud parkimiskohad. Parkimine vabade kohtade olemasolul. Korteri kasutuses on suletav panipaik põrandapinnaga 2,4m2.

ASUKOHT: Väga hea asukoht, linna südames, kus kõik eluks vajalik vaid jalutuskäigu kaugusel. Kohvikud, kauplused, lasteaiad, koolid, teatrid, pangad, kinod, spordi- ja terviseasutused, lisaks keskturg, bussijaam, vanalinn – kõik see lähedal olemas!

Tallinnal on plaanis ehitada Liivalaia tänavale aastatel 2026 - 2029 trammiühendus. Lisaks on plaan rekonstrueerida kogu Liivalaia tänav. Rekonstrueeritakse tänava alused kommunikatsioonid, lisatakse haljastust, parandatakse jalakäijate liikumisvõimalusi, luuakse rattateid, parkimis- ja peatumiskohti ning rahustatakse liiklust 40-30 km/h.

LISAINFO: Korter on olnud omaniku kasutuses ja ei ole olnud üürikorter. Korter on kohe vaba ning antakse uuele omanikule üle koos kirjeldatud sisustuse, mööbli ja tehnikaga. Lisaks jääb uuele omanikule ka raamatu- ja kunstikogu. Paigaldatud valvesüsteem. Tegemist Kaunis Kodu 2004 võitja tiitliga pärjatud korteriga.

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Omanik
285 000 € 3 800 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3604701
Tube 3
Üldpind 75 m²
Korrus/Korruseid 3/5
Seisukord Keskmine
Katastrinumber 78401:110:2110
Kulud suvel/talvel 100 € / 250 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%