Müüa korter, 2 tuba - Kastani tn 157 // 159, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Mõnus pesa logistiliselt heas asukohas!

Korteriomand, puitmaja

Köök: elektripliit
Sanruum: dušš, boiler, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte
Side ja turvalisus: Internet
Lisainfo: vesi, tsentraalne vesi, panipaik, kanalisatsioon, sileplekk-katus

Korter asub mõnusas piirkonnas, kus on hea elada nii üliõpilasel kui ka vanemal inimesel, sest kõik vajalik on piisavalt lähedal - ühistranspordipeatused, kauplus ja söögikohad. Kindlasti leiab veel lähedusest palju mõnusaid kohti ja vaba aja veetmise võimalusi. Hoone ise on soojustamata, kuid korter on mõnus ja soe. Aknad asuvad suunaga maja ette ja küljele.

KORTERIST ÜLDISELT.
Tegemist on ahiküttel korteriga, milles on kasutatud ka elektrikütet, kui ei ole soovi ja tahtmist tegeleda puude vedamisega. Korterisse on olemas kaks eraldi sissepääsu, üks neist on tänavalt ja teine hoovist. Hetkel on omanikud ise rohkem kasutanud hoovipoolset sisenemisvõimalust. Kuna enamik seinu on välisseinad ja trepikoja seinad, siis naabritega kattuvat pinda on vähe, mis tähendab, et tegemist on üsna vaikse korteriga. Samuti on teise korruse eeliseks ka see, et puuduvad ülemised naabrid ja tänavalt tulev üldine müratase on madalam.

ESIK.
Esikus asub elektrikilp ja on olemas ka vanad vee-ning kanalisatsiooniühendused, sest varasemalt asus köök justnimelt seal.

MAGAMISTUBA.
Magamistoa aken on suunaga tänava poole ja on läbikäidav tuba. Magamistoast pääseb otse WC/duširuumi. Magamistuba on hea suurusega ja kõik fotodel olev mööbel tuleb ostuga kaasa.

WC/duširuum.
Pesemisruum on kaasaegne ja olemas on kõik vajalik lisavarustus - pesumasin, valamukapp, seinakapp peegliga.

KÖÖK/ELUTUBA.
Köök on avatud lahendusega suur ruum, mida saab edukalt kasutada ka köök/elutoana, köögi kõrval olev uks on korteri teine sissepääs. Antud ruumis on aken nii maja ette kui ka küljele. Köögis on olemas lihtne ja vajalik tehnika - pliit ja külmik. Köögimööbel on heas seisukorras ja koheselt kasutatav.

ASUKOHT.
Kaugus Tartu Raekoja platsist ca 2 km
Lähim kauplus ca 500 m
Lähim ühistranspordipeatus ca 50 m
Lähim kool 1 km raadiuses
Lähim lasteaed 1 km raadiuses

Tekkis huvi? Lähme ja vaatame Sinu uue kodu või üüriinvesteeringu üle,
Maakler Helerin


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PANGA SOODUSTUSED Teeme koostööd kõikide suuremate pankadega! Meie kliendina teenindatakse Sind eelisjärjekorras ning kodulaenu lepingutasule kehtivad soodustused.

VAHENDAMINE Pindi Kinnisvara on pakkunud esindusteenust kinnisvaraturul alates 1995. aastast. Suurima Eesti kinnisvarabüroona oleme esindatud 18 linnas.

OSTUESINDUS Otsid endale kinnisvara? Muudame Sinu otsinguprotsessi sujuvaks ning meeldivaks kogemuseks. Meil on suur kliendibaas ja südikad maaklerid.

HINDAMINE Meie 30 kutselise hindaja eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik finantsasutused! Hindame nii elukondlikku kui ärikinnisvara.

HALDAMINE Pakume kinnisvara haldamisel täislahendust: raamatupidamist, tehnosüsteemide hooldust, heakorratöid kinnistul ja hoones, ehituse- ja renoveerimistööde korraldamist, energia-, vee ja kommunikatsiooniteenuste vahendamist ja eripuhastusteenuseid.

JURIIDILINE NÕUSTAMINE Pindi Kinnisvara tütarettevõtte Realia Õigusbüroo spetsialistid on Sulle abiks kõigis kinnisvara puudutavates juriidilistes küsimustes.

Täpsemalt loe ja võta ühendust: https://www.pindi.ee/ või konsulteeri oma maakleriga.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Pindi Kinnisvara
Pindi Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
82 500 € 2 434 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3664000
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 33.9 m²
Korrus/Korruseid 2/2
Seisukord San. remont tehtud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79506:008:0072
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%