Müüa korter, 3 tuba - Kaupmehe 6-4, Raadi-Kruusamäe, Tartu, Tartumaa

Kogu sisustus hinnas!

Korteriomand

Korter asub hinnatud Pärna allee ja Kaupmehe uute kortermajade piirkonnas, A energiaklassiga. Kortermaja on Valmis!! Majas on lift ja sobilik ka liikumispuudega inimesele.

Korter müüjakse koos kvaliteetse köögimööbliga Grandber Sisustus OÜ-lt.
Kogu piltidel olev sisustus on hinnasees!

Maja on projekteerinud arhitekt Janno Põldme, nagu ka paljud teised ümbruskaudsed kortermajad Pärna allee ja Kaupmehe tänaval. Tehnoloogilised lahendused ja planeeringud on kaasaegsed ja hästi läbi mõeldud. Vahi uuselamurajooni Raadil võib iseloomustada kui väljakujunenud infrastruktuuriga, väga turvalist ja kiiresti arenevat ning kõrgelt hinnatud linnaäärset piirkonda.
Igal korteril on avar rõdu ja mahukas panipaik keldrikorrusel, mis kuulub korteri hinna sisse.
Elamu katusel on oma päikesepark, mis tagab soodsad elektriarved.

Üldpind: 79,6 m2
Eluruumide pindala 65,3 m2,
Rõdu 9,1 m2
Panipaik 5,2 m2
Korrus 1
Parklakohti 2

Tegemist on 3-toalise suure rõduga ja hea planeeringuga korteriga, mis asub elamu 1. korrusel. Tegemist on valgusküllase ja sooja korteriga.

Ruumiplaneeringult: esik, elutuba- köök, üks magamistuba ja pesemisruum. Korteri juurde kuulub notariaalse kasutuskorra alusel kaks kindlat parklakohta maja ees parklas lisaks on keldrikorrusel lukustatav panipaik pindalaga 5,2 m2

Kortermaja on kaasaegne ja energiatõhus, Kaupmehe 6 energiaarvutusel põhinev energiatõhususarv on 105 kWh/m2 *a, mis vastab energiaklassile A ja on väga soodsate kommunaalkuludega. Hoones on oma katlamaja, mis on varustatud maagaasil töötava kondensaatkatlaga.
Tubades on reguleeritav põrandaküte.
Korterisse on paigaldatud soojustagastusega sundventilatsioonisüsteem, mis tagab tervisliku sisekliima.

Välisseinad ja korteritevahelised seinad on laotud betoonist väikeõõnesplokkidest. Plokkide õõnsused on sarrustatud ja betoneeritud. Hoone välisseinad on kaetud 20 cm paksuse soojustusega (EPS), mis on viimistletud polümeerse krohviga. Korterite siseseinad on kipsplaatidest metallkarkassil. Elamul on lamekatus, kaetud kahekordse SBS kattega. Korteritel on plastikprofiilidest kolmekordse klaasiga pakettaknad.

Hoone välisuks on metallprofiilist ja klaasitud. Maja on varustatud fonolukusüsteemiga. Korterite välisuksed on tamme spooniga puituksed, varustatud uksesilmaga. Siseuksed on kerged puituksed.

Toad
Põrandad on kaetud naturaalparketiga. Seinad on pahteldatud ja kaetud värviga. Betoonlaed on pahteldatud ja kaetud värviga

Köök
Põrand on kaetud naturaalparketiga. Seinad on pahteldatud ja kaetud värviga. Lagi on pahteldatud ja kaetud värviga.
Pesemisruum ja WC
Põrand on kaetud keraamilise põrandaplaadiga, seinad keraamilise plaadiga, paigaldatud on ripplagi. Paigaldatud on WC-pott , valamu, valamusegisti, dušinurk, termostaadiga dušisegisti ja dušikomplekt, ning valgusti.
Rõdud
Piirete konstruktiivne osa on värvitud terasprofiilidest, millesse on paigaldatud lamineeritud ja karastatud klaasist ruudud. Põrandal on puidust restid.
Trepikoda
Põrand on kaetud klinkerplaadiga, seinad pahteldatud ja kaetud värviga.
Panipaigad keldris
Põrandad tolmukindlaks töödeldud betoonist, seinad osaliselt katmata betoonist väikeõõnesblokkidest ja osaliselt terasvõrgust, uks terasvõrgust.

Olemas elektriauto laadimiskoht.

Maja ümbrus on kauni roehuse haljastusega, istutatud puud, põõsad ja hekid ning rajatud muruplats.

Autoteed- ja platsid on asfalteeritud, käiguteed kaetud betoonkividega.. Kaupmehe tänava läheduses asub park, kuhu on rajatud erinevad mänguväljakud, tänavakorvpalli väljak. Mõeldud on ka lemmikloomadele.

Lisaväärtust annavad läheduses asuvad Raadi järv, Raadi mõis, Eesti Rahva Muuseum (ERM), mitmed kauplused (Coop, Selver, Maxima), Seikluspark, Tartu Lumepark ja mitmed kergliiklusteed. Käib linna ühistransport. Terminali tankla, piirkonda on ehitatud uus lastead Ripsik. Kevadel plaanitakse alustada ka erakool Tera ehitust samasse piirkonda.

Elamukvartal asub 7 minuti autosõidu kaugusel Tartu kesklinnast. Südalinna on maad ca 3 km. Südalinnaga ühendab ka ühistransport ja lisaks käib valla bussiliin.

Lisainfo saamiseks ja vaatamiseks palun võta julgesti ühendust telefoni teel või saada meil juba kohe!

Pildistas Kristi Vaikmets Fotokaader OÜ-st.

Kodu aitab osta Swedbank:
- Pakkumise saamiseks kasuta koodi OBERHAUS ja Teid teenindatakse eelisjärjekorras.
Haldur võtab Teiega ühendust 1 tööpäeva jooksul.
-Swedbanki klientidele hindamisteenus Ober-Hausist soodsamalt.
Lisainfo: swedbank.ee/kodulaen
Pakkumine kehtib, kui ostad kodu Ober-Haus Kinnisvara vahendusel. Kodulaenu pakub Swedbank AS. Tutvuge tingimustega ja pea nõu www.swedbank.ee.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
OBER-HAUSI KINNISVARA AS
OBER-HAUSI KINNISVARA AS
Vaata firma profiili
Võta ühendust
205 965 € 2 588 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3658537
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 79.6 m²
Korrus/Korruseid 1/4
Ehitusaasta 2022
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%