Müüa korter, 3 tuba - Liinivahe tn 9-25, Kopli liinid, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

BRONEERITUD

Suurepäraste vaadetega 3-toaline korter!

Korteriomand, paneelmaja

Sanruum: uus torustik, vann, wc ja vannituba eraldi
Küte ja ventilatsioon: keskküte, põrandaküte
Lisainfo: rõdu 8.6 m², maa-alune garaaž, parkimine tasuta, garaaž, lift, parkett, pakettaknad, toad eraldi, uus elektrijuhtmestik, panipaik
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, trepikoda lukus, turvauks, valvesüsteemi kaabeldus tehtud
Ümbrus: teed heas seisukorras, naabrid ümberringi, Paljassaare laht meri 200 m, ümbruses korterelamud, linnas

Kopli liinide uus kvartal ootab sind. Liinivahe 9 kortermaja sai valmis märts 2023.

Korter 25 on 3-toaline ja asub maja kolmandal korrusel. Korteril on merevaade, rõdu (4,4m2) ja lodza (4,2m2). Vanniga vannituba ja wc on eraldi. Korterihinnale lisandub 1 panipaik (2,5m2) ja 2 parkimiskohta. Möbleeritud fotod on illustratiivsed.

Küsi infot ka teiste müügis olevate 2- ja 3-toaliste korterite kohta. Vaata täpsemalt arenduse kodulehelt: www.fundehitus.ee/kopliliinid

D2 kvartali moodustavad omavahel kuus maa-aluse parklaga ühendatud kolme- kuni viiekorruselised majad. Hoonete põhilised välisviimistlusmaterjalid on värvitud puit-laudise faktuuriga raudbetoon-paneel, tsingitud metall ja klaas. Rõdude „kastilik – kubistlik” struktuur annab hoonetele visuaalset kergust ja mängulisust. Avade paigutusega saavutatud majade individuaalsus ja vaheldusrikkus loob kordumatu välis- ja siseruumi ning ühtlasi tugevdab rajatava Kopli liinide piirkonna identiteeti. Maapealsetel korrustel on elu– ja bürooruumid. Parkimine, panipaigad, rattahoidlad ja tehnilised ruumid on maa-alustel korrustel. Kvartali omanäolisust rõhutab paiknemine tugeval reljeefil ja sellest tulenevalt huvitava maastikulahendusega õueala. Vahelduv ja põnev ruum on liigendatud privaatseks ja poolavalikuks tsooniks, mille vahele on moodustunud eesaiad. D2 kvartali sisehoovis on võimalik pidada mõnusalt pikniku, mängida mänguväljakul või nautida linnast lahkumata looduslähedast keskkonda. Sisehoovis leidub nii looduslikke aasakooslusi kui ka viljuvaid puid ja põõsaid. Hoonete autoriks on Peeter Pere Arhitektid. Sisehoovi on lahendanud Kino Maastikuarhitektid. D2 kvartali esimene etapp valmib aastal 2022.

Suvel 2021 valmis Kopli liinide kõrval oleva suure roheala - Kase pargi - rekonstrueerimine.

Läbi Kase pargi on majast jalgsi 10-minutiline tee hinnatud Kopli lasteaeda ning innovaatilisse Kopli Kunstigümnaasiumisse. Natuke üle kümne minuti (1.1km) kõnnib Maasika lasteaeda, mis saab lähiajal täiesti uue hoone.

Meelelahutust pakub 10 minutilise kõnni kaugusel, teisel pool poolsaart asuv Põhjala tehas. Seal on võimalus käia kohvikus, kontsertidel, festivalidel või huvi korral võtta osa kogukonnaaia projektist. Põhjala tehase puhul on näha selge paralleel Telliskivi loomelinnaku algusaegadega.

Sepa peatusest linna viib ca 20 minutiga alati usaldusväärne tramm. Kopli liinidele sõidab buss nr 73, mille peatus asub majast 200m kaugusel. Buss 73 sõidab läbi kesklinna Veerenni peatusesse. Põhja-Tallinna üldplaneeringu tööversiooniga tutvudes võiks sõita mööda olemasolevat raudteed kunagi ka linnarong (https://www.tallinn.ee/est/ehitus/PT_YP_2020_uhistransport). Selle transpordi perspektiiv võiks olla 20 minutiga Ülemistesse ning tulevasse Rail Baltic terminali jõudmine.

Iga kord kui jõuad Kopli liinidele, oled kui keset rahulikku oaasi. Meri on kõikvõimas- kui ei usu, mine vaata ja veendu.

Hinnale lisandub panipaiga maksumus alates 4500€ ning parkimiskoha maksumus alates 15000€/tk.

Vaata täpsemalt arenduse kodulehelt: www.fundehitus.ee/kopliliinid

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Fund Ehitus OÜ
Fund Ehitus OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
240 200 € 3 656 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3631574
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 65.7 m²
Korrus/Korruseid 4/5
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:101:5043
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%