Müüa korter, 3 tuba - Pärnu mnt 129c/1, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Kolmetoaline korter panipaiga ja garaažikohaga!

Korteriomand, paneelmaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte
Lisainfo: köök, panipaik, tsentraalgaas, parkimine tasuta, lift, parkett, mööbel, elekter, tsentraalne vesi, ühistransport, seinakapp, pakettaknad, rullmaterjalist katus
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, trepikoda lukus, turvauks

Kolmetoaline korter panipaiga ja garaažikohaga!

Suurepärase logistilise asukohaga Merko 2008. a korterelamute kompleksis müüa skandinaavialiku minimalistliku ja loodusest inspireeritud interjööri ning funktsionaalse ruumiplaneeringuga avar 66,1 m² kolmetoaline korter. 7-korruselise liftiga hoone 2. korrusel asuvas korteris on suur elutuba avatud köögiga, kaks magamistuba, esik-koridor, vannituba ja tualettruum. Lahuspinnana on mahukas 3,6 m² panipaik garaažikorrusel ja üks parkimiskoht garaažis. Pere teist autot on võimalik parkida tänaval tasuta.

Korter on väga heas korras ning lisaks kohtkindlale köögimööblile ja -tehnikale, vannitoamööblile ja pesumasinale ning sissehitatud seinakappidele esikus ja väiksemas magamistoas sisalduvad müügihinnas ka söögilaud koos toolidega, elutoa diivan ning kõik aknakatted ja kohtkindlad valgustid. See võimaldab uuel omanikul ilma suuremate kulutusteta sisustusele mugavalt sisse kolida ja uue kodu mõnusid nautima asuda.

Hoonet majandab tegus korteriühistu. Hoone soojusenergia ja soe vesi tuleb maja oma gaasikatlast, mistõttu ei pea sügisel ootama, millal linna katlamaja soojaga varustab, või külmal kevadel kütteperioodi lõpul toas karupükstes käima. Korterisse on paigaldatud termoregulaatoritega radiaatorid, duširuumi elektripõrandaküte. Korteri kõrvalkulud on mõistlikud - kolmeliikmelisel väikese lapsega perel koos tarbitud elektri ja veega küttevälisel perioodil kuni 130 eurot ja kõige külmematel talvekuudel kuni 300 eurot.

Kinnistul asub kaks 60-korterilist maja, mis moodustavad visuaalse terviku. Hooned on ühendatud 0-korrusega, kus asuvad panipaigad ja garaažikohad. Parklapealne osa on korteriomanike ühiskasutuses - lillekastid mägimändidega, lauatenniselaud, istumiskohad, sillusekividega kaetud parklakatus, kus pere väiksemad saavad rattasõidu algtõdesid harjutada. Kortermaja ümbruses on kõrghaljastus, majade vahel roheluses mänguväljak liivakastiga.

Asukoht on suurepärane! 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel on trammi-, bussi- ja rongipeatused. Jalutuskäigu kaugusel on viis lasteaeda, neist lähim 200 m kaugusel (Tallinna Kiisa Lasteaed). Tallinna Ühisgümnaasium on kahe trammipeatuse kaugusel. Südalinna on trammiga ca 10 minutit.


Helista ja tule tutvu oma tulevase koduga!

Diana Allik
tel +*** **** ****, e-post d***********@u******.ee
www.uusmaanord.ee

Nõua müügis parimat ja helista mulle!

UUS MAA NORDi 2023 KULD
UUS MAA NORDi 2022 KULD
UUS MAA NORDi 2021 KULD
UUS MAA NORDi 2020 KULD
UUS MAA Aasta maakler 2021 II
UUS MAA Aasta maakler 2020 II
9-kordne kuu elamispindade maakler 2021
7-kordne kuu elamispindade maakler 2020

Võta minuga ühendust ja küsi lisa!

Kuulutuse link
UUS MAA Nord
UUS MAA Nord
Vaata firma profiili
230 000 € 3 480 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3635290
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 66.1 m²
Korrus/Korruseid 2/7
Ehitusaasta 2008
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:118:0065
Energiamärgis E
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%