Müüa korter, 2 tuba - Ristiku tn 17, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

UUS! 2-toaline korter ajaloohõngulises majas Põhja-Tallinnas!

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte, kamin
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, naabrivalve, trepikoda lukus
Lisainfo: keldrikorrus, mööbel, pakettaknad, kivikatus
Ümbrus: linnas, veekogu lähedal, veekogu lähedal, naabrid kõrval, teed heas seisukorras

Kolmandal korrusel asuv korter on justkui aken ajalukku ja kaasaega. Päikselise ilma korral lõuna päikesest tulvil elutuba ning õhtu päikese poolt kuldsetes toonides valgustatud köök ja magamistuba loovad idüllilise ja hubase atmosfääri. Elutoa aken avaneb sisehoovi poole, pakkudes vaadet ka tänava melule, samas kui köögi ja magamistoa aken pakub vaadet õunapuuaeda, pakkudes rahu ja vaikust.

Korter on kapitaalselt ja hoolikalt renoveeritud, säilitades ajaloolist hõngu koos moodsate mugavustega. See on väga hea planeeringuga – korteris on eraldiseisev köök, avar elutuba, magamistuba ning vannituba koos dušikabiiniga.

Korterisse on loodud uued kommunikatsioonid (elekter, vesi, kanal), uus viimistlus (põrandad, seinad, laed) ja paigaldatud köögimööbel koos tehnikaga (ahi, pliit, õhupuhasti, nõudepesumasin, külmik). Kõik aknad on vahetatud, tagades nii soojustuse kui ka vaikuse.

Korteris on kaasaegne gaasiküte ja stiilne kamin, mis on hubasust pakkuv kütteallikas lisaks gaasiküttele ja mis loob koduse ning romantilise meeleolu. Kamin annab sooja läbi kahe toa.

Korteri juurde kuulub ka keldriosa, mis sobib suurepäraselt näiteks küttepuude hoiustamiseks. Maja küljel on roheala, kus on istumisnurk ja pesu kuivatamise võimalus.

Parkida saab hoovis või maja ees olevas parklas (tasuta parkimisalal).

ASUKOHT

Korteri asukoht on suurepärane, pakkudes kiiret ligipääsu Tallinna kesklinnale ja teistele linnaosadele. Vaid mõne minuti jalutuskäigu kaugusel asub Telliskivi Loomelinnak, Balti Jaam ja Balti Jaama turg, samuti on lähedal Tallinna vanalinn, Stroomi rand ja promenaad. Ühistranspordiühendused on mugavad, Pelgulinna bussipeatus ning Ristiku trollipeatus asuvad lühikese jalutuskäigu kaugusel. Igapäevased vajadused rahuldavad lähedal asuvad kauplused nagu Ristiku Selver ja A1000 Market.

RISTIKU 17 HOONE HEAKORD

Hoone juhtimises on aktiivne roll korteriühistul, mis tagab kinnistu ja ühiskasutatavate alade järjepideva hoolduse ja arenduse. Igal aastal toimuvad rutiinsed hooldustööd, nagu korstnapühkimine, suure prügikonteineri paigaldamine, gaasisüsteemide kontroll ja kinnistu regulaarne hooldus, et tagada elanike mugavus ja ohutus.

Viimase kümne aasta jooksul on Ristiku 17 korteriühistu teinud mitmeid investeeringuid hoone parendamiseks. Nende hulka kuuluvad maja gaasikraanide uuendamine, sadevee äravoolu ja drenaažisüsteemide rajamine, kõnnitee sillutise paigaldamine hoovi alal, korstnate parandustööd, trepikodade akende vahetamine ja uste renoveerimine. Samuti on uuendatud kanalisatsioonitorustikku, vahetatud üld elektrijuhtmed, teostatud vundamendi dehüdratsioon ning paigaldatud uus jalg- ja autovärav. Maja katus vahetatud 2007. aastal, mis tagab parema ilmastikukindluse.

Lähitulevikus on plaanis oluliselt parandada hoone seisukorda. Ees ootavad maja fassaadi ja trepikodade remont, mille osas on juba olemas ka valmis projekt.

RISTIKU 17 HOONE JA AJALUGU

Pelgulinnas asuv Ristiku 17 hoone on ehitatud 1925. aastal ja peegeldab endas ajaloolist elegantsi ja linna arhitektuuri pärandit. Selle projekteeris Herbert Johanson, kes on tuntud Eesti arhitekt ja on andnud oma panuse ka selliste tuntud hoonete kujundamisse nagu näiteks Toompeal asuv Riigikogu hoone, Tallinna Prantsuse Lütseum ja Jakob Westholmi Gümnaasium.

Korteri ajalugu on rikas ja huvitav. Näiteks 1930. aastatel oli see koduks tuntud Eesti luuletajale ja kultuuritegelasele Marie Underile, mis lisab hoonele ja korterile ainulaadse puudutuse. Underi seos majaga rõhutab Pelgulinna piirkonna kultuurilist tähtsust. Algselt linnateenistujate elamiseks ehitatud hoone on nüüdseks tunnistatud kultuurimälestiseks.

See korter on suurepärane valik neile, kes hindavad ajaloolist ilu ja kaasaegset mugavust, pakkudes võimalust elada kesklinna lähedal, kuid siiski rahulikus ja rohelises keskkonnas.

Tere tulemast lähemalt tutvuma!


Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Elamus Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
179 000 € 3 996 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3648483
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 44.8 m²
Korrus/Korruseid 3/3
Ehitusaasta 1927
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:803:7700
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%