Müüa korter, 2 tuba - Madala 16, Pelguranna, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Vaba, möbleeritud, valgusküllane 2-toaline korter

Korteriomand, paneelmaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 3.5 m², parkimine tasuta, lift, parkett, pakettaknad, mööbel, kinnine hoov, seinakapp, panipaik, maa-alune garaaž
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, videovalve, valvesüsteemi kaabeldus tehtud, trepikoda lukus
Ümbrus: naabrid ümberringi, ümbruses korterelamud, Kopli laht meri 450 m, linnas, teed heas seisukorras

Koheselt sissekolimiseks valmis 2-toaline valgusküllane ja hubane korter Pelguranna ainsas kaasaaegses kõrges kortermajas. Kogu mööbel ning kõik asjad mis piltidel näha jäävad korterisse. Kortermaja asub ideaalse koha peal inimesele kes liigub ühistranspordiga ning hindab erinevate teenuste ja poodide lähedalolu kodule.

Korter on päiksepoolne ning sellesse paistab päike alates lõunast kuni õhtuni nii talvel kui suvel. Korteris on soojustagastusega, sissetuleva õhu küttega sundventilatsioon. Korteril on avatud rõdu kuhu pääseb nii elutoast kui ka magamistoast. Magamistoas on maast-laeni aknad mis mõlemad käivad pärani lahti. Korteris on naturaalne puit-parkett. Korteri kõik aknad on avatavad. Privaatsuse tagamiseks on kõigile korteri akendele paigaldatud voldikkardinad. Keskküte toimub korteris asuvate radiaatoritega.

Elutuba/köök
Korteris on eritellimusel köögimööbel. Köögimööbli välispinnad (uksed ja sahtlid) on valmistatud valgeks värvitud ning läigestatud MDF'ist. Köögi töötasapind ning ka sein on kvartsist (Calacatta Statuario). Köögivalamu on altpoolt monteeritud. Induktsioonpliit on süvistatud köögi töötasapinna sisse. Köögitehnikast on olemas külmkapp, auruahi, süvistatud induktsioonpliit, mikrolaineahi ja nõudepesumasin. Pliidi kohale on paigaldatud ka korteri ventilatsioonisüsteemiga ühendatud köögikubu. RGBW LED valgustus köögis.

Magamistoas on eritellimusel riidekapp MDF'ist liuglevalt külgedele avanevate ustega. Esikus on liuglevate peegelustega riidekapp. Esiku põrand on plaaditud.

Vannitoas on aken millele on samuti privaatsuse tagamiseks paigaldatud voldikkardin. Vannitoas on põrandaküte.

Asukoht
* Täpselt kortermaja ees asub bussipeatus kus liiguvad bussid 66, 40, 35 ja 3.
* Kortermajast kohe üle tee asub Stroomi Keskus kus leiab toidupoe Maxima XX, juuksuri, iluteenused, riidepoed, söögikohad jpm. teenused. Keskuses asub ka suur valik pakiautomaate (SmartPost, Omniva, Dpd, Dhl, Venipak).
* Stroomi rannapark asub kortermajast 300m ning Kopli laht 450m jalutuskäigu kaugusel.

Majas on kaks suurt lifti. Korteri juurde kuulub üks panipaik maja esimesel korrusel kuhu pääseb 1. korruse fuajeest (ei pea läbi õue panipaiga ruumi minema). Panipaiga ruum on kuiv ning samuti keskküttega köetav. Korteri juurde kuulub üks isiklik parkimiskoht maa-aluses parklas. Maa-alusest parklast pääseb majja. Maja hoov on kahest küljest piiritletud madalama aiaga ning ülejäänud kahest küljest kõrgema aiaga. Madala tänava poolses küljes asub jalgvärav (mis tulevikus on lukustatav ning fonosüsteemiabil avatav) ning autovärav mida saab avada nii telefoni kui puldiga (pult tuleb eraldi osta).

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link
220 000 € 4 305 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3657023
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 51.1 m²
Korrus/Korruseid 5/14
Ehitusaasta 2018
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:805:0790
Registriosa number 6138950
Energiamärgis B
Kulud suvel/talvel 130 € / 200 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%