Müüa korter, 5 tuba - Hiiu-Suurtüki 4/1, Nõmme, Tallinn, Harjumaa

Eramu võimalused, luksuskorteri mugavused Nõmmel

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: wc ja vannituba eraldi, saun, vann, dušš
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, maaküte
Köök: avatud köök, köögimööbel
Side ja turvalisus: Internet, valvesüsteem paigaldatud, trepikoda lukus
Lisainfo: terrass, toad eraldi, mööbel, garaaž, parkimine tasuta, maa-alune garaaž, panipaik, kõrged laed, kinnine hoov

Kogu Tallinna vaatest unikaalne ja 4 avara magamistoaga 164m2 terrassiga korter paikneb Nõmme ühes hinnatuimas piirkonnas. Valgusküllane ja rohelusega ümbritsetud erakordsete mugavustega korter on vähekasutatud ning väga heas korras, valmis koheseks sissekolimiseks. Ruumide sisustus ja viimistlus on ainult kõrgkvaliteetsest materjalidest ning minimalistlikus stiilis sisseehitatud disainitud mööbel ja seintesse "uputatud" garderoobikapid võimaldavad kogu elamist sisustada ning kujundada vastavalt oma maitse-eelistustele. Täiendavalt on sisse ehitatud Bose audiosüsteem nii eraldi elutuppa/kööki kui ka saunaruumi.

Korteri all paikneb ruumikas 46.4m2, vee ja küttega varundatud ning eraldi valvestatav panipaik. Panipaika on võimalik kasutada nii varjendina, suuremate hobivahendite hoiustamiseks kui kohaldada erinevate hobidega tegelemiseks, soovi korral on võimalus välja ehitada privaatne otse korterisse viiv liftiühendus. Korter on ideaalse logistilise paiknemisega - vaid 15 minuti sõidu kaugusel kesklinnast, samas vahetu ligipääsuga Nõmme-Harku tervise- ning kergliiklusradadele ja Tallinnast väljasuunduvale Pärnu mnt-le. Nõmme keskus ja turg, mitmed koolid, lasteaiad on kuni 1 km raadiuses, lähim kauplus, ühistranspordi (buss, rong) peatused ca 200 m kaugusel.

Alver Arhitektid büroo poolt projekteeritud ning Merko Ehitus AS-i poolt monoliitraudbetoonist kõrgkvaliteediline 2012. valminud 4 korteriga väga heas korras kortermaja paikneb ca 20tuh m2 suurusel kinnisel aiaga piiratud kõrghaljastuse ja privaatse laste mänguväljakuga kinnistul. 2015.a kasutusse võetud vaid ühe omaniku käes olnud 156.5 m2-se elamispinnaga korter hõlmab 3-korruselise elamu terve esimese korruse. Ligipääs korterile on nii maaga samalt tasapinnalt kui ka köetavast maa-alusest garaazhist, kus lisaks eelkirjeldatud panipaigale asuvad ka 2 parkimiskohta ja täiendav 7.5m2 keldriboks.

Korteris on põrandaküte ning iga ruumi temperatuur on eraldi reguleeritav termostaadi vahendusel. Kogu elamu küttesüsteem on maakütte põhine, koos autonoomse soojuspumba sõlmega. Garaazhi kütmine toimub õhkkütteseadme vahendusel. Kogu elamus on soojustagastusega sundventilatsioon.

Toimiv ja toimekas KÜ. Kinnistul paikneva kortermaja elanikel on avara õueala, hoonetealuse jõusaali ning lähitulevikus valmiva SPA- ja galeriimaja piiramatu kasutusvõimalus.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Ulla
Ulla
Omanik
719 000 € 4 381 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3580485
Tube 5
Magamistube 4
Üldpind 164.1 m²
Korrus/Korruseid 1/3
Ehitusaasta 2012
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78404:406:0153
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%