Müüa korter, 2 tuba - Mai 73, Mai, Pärnu linn, Pärnu, Pärnumaa

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: dušš
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 5.4 m², pakettaknad, kanalisatsioon, tsentraalne vesi, panipaik, parkett, parkimine tasuta
Köök: avatud köök
Side ja turvalisus: valvesüsteem paigaldatud, valvesüsteem paigaldatud
Ümbrus: kattega teed

Kodu Pärnu rannapromenaadi ääres.

Uus kümne korteriga elamu paikneb Mai elamupiirkonna veerel, mis on aastakümneid olnud linnaelanike poolt kõrgelt hinnatud ja populaarsus aina kasvab, mida kindlalt toetab asukoht mere naabruses. Linnaosas on kaasaegsed lasteaiad, hinnatud koolid, kaubandus, kodu kõrval uus Raja ujula, kodu ees rannaniit läbi mille kulgeb kergliiklustee ning siit vaid mõned sammud liivarannale. Ümbrusesse on kerkinud uushooned, kuid selle elamu korteritele annab eelise privaatsus, kuna kinnistu paikneb tupiktänava lõpus ja jääb kahe kõrghaljastusega roheala kaissu piirnedes vaid ühe perspektiivse korterelamu krundiga.

Korterelamu arhitektuur on kaasaegse vormikeelega ja veidi enamgi, andes liigenduste ja hulgaliselt klaasi kasutusega eksklusiivsust. Hoone peasissepääsuna tervitab suur klaasseinaga trepihall, kõik korterid omavad kas terrassi või rõdu, kolmandal korrusel klaaspiiretega avarad katuseterrassid, hetkel osalise merevaatega. Abihoone korterite panipaikadega moodustab elamuga ühtse ansambli, igale korterile kindel parkimiskoht ja praktiline jalgrataste parkla. Kinnistu piiratud piirdeaiaga, oma aia-ala ilupõõstate ja laste mänguväljakuga.

Hoone kandekonstruktsioonid Lammi betoonkivist, vahelaed ja katuslagi raudbetoonist paneelidega, PVC katusekate, Fibo siseseinad, avatäited puitalumiiniumraamidel. Elamus kaugküte, soojustagastusega ventilatsioon ja lisaks lokaalne jahutus. Energiamärgis A.

Pakkumisel olev kahetoaline korter sisaldab lisaks magamistoale avatud planeeringuga köök-elutuba, kõikidest tubadest pääs rõdule ning vaated vaid rohelusse. Avar tualett-duširuum ja esikus mahukas pind garderoobsüsteemi paigaldamiseks. Siseviimistluse toonid on meeli rahustavad, tooted kvaliteetsed, maast laeni tumedad siseuksed panevad omakorda valguse liikuma ning annavad aktsenti, elegantsi loob hele prantsuse kalasaba puitparkett. Praktiline ruumiplaneering, palju päevavalgust maksimaalse akna pinna arvelt ning mõnus lisapind rõdu näol. Korter on valmis ja võimalik kohe nautlemiseks sisse kolida.

Korteri pakkumishinnale lisandub parkimiskoha ja panipaiga hind.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ
Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
212 000 € 3 911 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3658648
Tube 2
Üldpind 54.2 m²
Korrus/Korruseid 2/3
Ehitusaasta 2024
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%