Müüa maja - Põllu 14, Paikuse, Pärnu, Pärnumaa

Kinnistu, puitmaja, kogupind 228.2 m²

Köök: puupliit
Sanruum: saun, wc ja vannituba eraldi, tsentraalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: keskküte, ahjuküte, konditsioneer, konditsioneer, kamin
Lisainfo: rõdu , rõdu , kinnine hoov, kõrvalhoone
Ümbrus: kattega teed

Kodu ei ole pelgalt tellis või lihtsalt elukoht, kodu on tunne, emotsioon, mälestused ja igatsused. Üks tõeliselt armsa auraga ning ülimat hoolt saanud majake Põllu tänaval Paikuse alevi keskuse kõrvaltänavas soovib ilusat elu pakkuda uuele perele.

Juba maja ette parkides tervitab tulijat heakorrastatud kinnistu ning selle krooniks vaatamata ehitusaastale üsna moodsa olemisega üksikelamu, kiitus arhitektile! Õueala pakub rõõmu aiandushuvilisele, lastele lausa paradiis värskes õhus mängimiseks, inimese parima sõbra jaoks unistuste territoorium valvamiseks ja aiapidudele mahub palju palju sõpru-sugulasi.

Kinnistul paikneb, nagu ikka, paar abihoonet kogu vajaliku või siis ebavajaliku ära panemiseks ja omast ajastust salvkaev, veidike vuntsimist tahaks kasvuhoone. Tänu ümbruses olevale rohelusele meeldib lindudel siin kontserte pidada, päikesekiired terve päeva kinnistul mänglemas, lihtsad, kuid nii erilised looduse helid ja emotsioonid.

Üksikelamus paiknevad ruumid asetsevad neljal tasapinnal ja seda vaid mõne trepiastme mõistes. Sauna sektsioon koos eesruumiga paikneb esimesel korrusel koos suure keldri, abi- ning tehnoruumiga, kus paikneb ka tahkel küttel katel. Kõrgemal esimesel korrusel eraldi asetsev köök, millele juurdepääs ka tagahoovist, lisaks suur avar fuajee, kaks tuba, tualett ning duširuum. Teisel korrusel koridorsüsteemil kolm tuba ning katusealuse pind on viimistletud ja kasutusele võetud suure puhkeruumina, kuhu näiteks oleks ülimõnus majutada kõik need aiapidude külalised. Siin kodus jagub igale leibkonna liikmele oma tuba, lihtne oleks ka ruumiplaneeringut vastavalt vajadusele muuta, ilma liialdama, olles siin tunned, et siia tahakski jääda.

Muuseas, kui ikka neid õigeid pannkooke tahaks perele valmistada, siis soojamüüriga pliidile tuli alla ja lastele eluaegne mälestus garanteeritud. Oma aia mammud peale või keldrist isetehtud pannakate moos lusikaga kõrvale. Siit edasi unistab juba maja tõsine huviline ise!

Teadaolevalt on Paikusel hea elada, ka sellelt kinnistult on vaid 10 minutit jalutada poodi, 15 minutit kooli või lasteaeda, 6 minutit bussipeatusesse, autoga Pärnu südalinna aga vaid 12 minutit.

Väga hea pakkumine turul, võta ühendust ja lepime kokku varaga tutvumise.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ
Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
179 000 € 784 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3651925
Tube 6
Üldpind 228.2 m²
Korruseid 3
Ehitusaasta 1974
Seisukord Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1571 m²
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%