Müüa korter, 4 tuba - Liivalaia tn 7, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Kliendipäev: K 10.07 17:00-19:00

KLIENDIPÄEV 10.07 KELL 17:00-19:00!

Korteriomand

Sanruum: vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Köök: külmik
Lisainfo: riidehoiuruum, TV, mööbel, mööbli võimalus, parkimine tasuta, kinnine hoov
Side ja turvalisus: valvesüsteem paigaldatud

KLIENDIPÄEVAL HINNASOODUSTUS -10 000 €
Olete oodatud kliendipäevale, mis toimub kolmapäeval 10.07 ajavahemikul 17:00-19:00. Vajalik on eelregistreerimine telefoni või emaili teel. Igale huvilisele broneeritakse tutvumiseks eraldi aeg.

Müüa hubane ja valgusküllane neljatoaline perekorter Tatari asumis – ideaalne valik neile, kes soovivad nautida kõiki kesklinna hüvesid, elades samal ajal mõnusas ja kaasaegses eluruumis.

Tutvu korteriga videos!
https://www.youtube.com/watch?v=9bSoMJaBP4U

KORTER
Korteri koosseisu kuuluvad esik, ruumikas elutuba köögiga, kolm magamistuba ning vannituba koos tualetiga. Esikus ja magamistubades on lükandustega garderoobikapid, kuhu saab mugavalt paigutada üleriided ja muu vajaliku. Köögis on integreeritud tehnikaga mööbel - pliit, ahi, nõudepesumasin (Whirlpool), õhupuhasti (Bosch) ning külmik (Electrolux). Vannitoas pesumasin ja kuivati (Electrolux).

Hind sisaldab kõiki piltidel nähtavat mööblit ja tehnikat (v.a maalid ja arvuti), köögimööblit koos integreeritud tehnikaga ning pesumasinat ja kuivatit vannitoas. Sisuliselt piisab vaid sisse kolimisest ja võite kohe oma uues kodus elama asuda.

PLANEERING
Korter asub III korrusel, paiknedes läbi maja. Kahe magamistoa aknad on hoovi poole, elutoa, köögi ja ühe magamistoa aknad avanevad Liivalaia tänavale.

VIIMISTLUS
Korter on renoveeritud ja siseviimistlus on peamiselt heledates toonides. Kahes magamistoas on aga kasutatud julgemaid värve, lisades ruumidele isikupära. Korteris tehti kapitaalremont 2016. aastal, mille käigus uuendati kogu sisustus.

PARKIMINE
Parkimine on tasuta kinnistul kinnises sisehoovis - parkimine toimub hoovis vabale kohale ning seni pole kordagi olnud olukorda, kus ruumi poleks leidunud. Alati on olnud võimalik parkida nii enda kui ka külaliste autod.

ÜLALPIDAMISKULUD
Kõrvalkulud suvel 170€ ja talvel 330€

ASUKOHT
Piirkonna suurimaks eeliseks on see, et kõik eluks vajalik on käe-jala juures. Maja esimesel korrusel asuvad Liivalaia Selver ABC ja Poksiklubi Kalev. Mõne minuti jalutuskäigu kaugusel on mitmed lasteaiad, söögikohad, koolid, Kino Kosmos, Swedbank Liivalaia, Südameapteek ning 24/7 Fitness Tõnismäel.

Kui Sul tekkis huvi selle korteri vastu, siis võta minuga julgelt ühendust ning lähme korterit koos vaatama!

RE Kinnisvara AS pakub kinnisvaraga seotud täisteenust - äri- ja elamispindade maaklerteenus, kinnisvara hindamine ja ostu-müügi protsessi läbiviimine kuni notarini välja. Teeme koostööd kõigi Eesti pankade ja finantsasutustega. Meie eksperthinnangud on aktsepteeritud kõigi Eestis tegutsevate krediidiasutuste poolt. Tutvu lähemalt www.re.ee

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
RE Kinnisvara AS
RE Kinnisvara AS
Vaata firma profiili
Kliendipäev tulekul!
K 10.07 17:00-19:00
Registreeri
Võta ühendust
340 000 € 3 459 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3650144
Tube 4
Üldpind 98.3 m²
Korrus/Korruseid 3/5
Ehitusaasta 1961
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:106:1230
Energiamärgis C
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%