Müüa maja - Merimetsa 91, Raeküla, Pärnu linn, Pärnu, Pärnumaa

Kliendipäev: TÄNA 16:00-18:00

Müüa avar ja valgusküllane basseiniga maja Raekülas!

Kinnistu, kivimaja, kogupind 188.9 m²

Sanruum: boiler, saun, bassein, pesumasin, kanalisatsioon, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: keskküte, kamin, konditsioneer
Lisainfo: rõdu 3.7 m², rõdu 5.7 m², köök, kõrvalhoone, TV, mööbel, panipaik, pakettaknad, terrass, elekter, tööstusvool, parkett, ühistransport, garaaž, kinnine hoov, parkimine tasuta
Köök: külmik, köögimööbel
Side ja turvalisus: Internet, videovalve, aiaga ümbritsetud
Ümbrus: kattega teed

Kliendipäev "Meri kutsub" eelregistreerimisega reedel 05.07.2024 kell 16.00-18.00. Romantilised jalutuskäigud suveõhtutel Raeküla rannas on vaid mõne minuti kaugusel!

Privaatse ja päikeselise sisehooviga avar pereelamu asub kõrgelt hinnatud linnaosas, kus bussipeatus, kauplus, kool, mererand, rannaniit ja männimets on vaid mõne minutilise jalutuskäigu kaugusel.

Eelmise sajandi 70-ndate arhitektuuripärlit on järjepidevalt uuendatud ja renoveeritud, kuid teisel korrusel on säilitatud ka ajastuhõngulised kilpparkett ja tammepuidust lipp-parkett ning trepi metallpiirded. Maja välisfassaad on kaetud terrassiitkrohviga ning katuse katteks on bituumenrullmaterjal, mida on viimati uuendatud 2022 aastal. Majal on kolmekordsed selektiivklaasidega pakettaknad. Vahetatud on maja elektri- ja küttesüsteemid, enamus radiaatoreid ning paigaldatud on uus veetorustik. Maja köetakse Daikin Altherma 2 õhk-vesi soojuspumbaga. Sooja tarbevee boiler on eraldi elektriküttega, kuid võimalus on kütta ka tahkekütte katlaga. Maja reservkütteks on Haret Metall Junior 2 K tahkekütte katel.
Maja elektrikulud on talvel keskmiselt 200-250 €. Kevad-ja sügisperioodil 100 € ning suvel 50 € kuus. Maja esi- ja tagaküljel on salvestatavad valvekaamerad.

Maja üldpind on kokku 188,9 m². Avatud planeeringuga esimesel korrusel asub esik, köök, suur elutuba, tualett ja elektrilise põrandaküttega saunaesine puhkeruum. Saun on vooderdatud termohaavast laudisega ja köetav puuküttega Aito saunakerisega. Abiruumideks esimesel korrusel on katlaruum, hoiustamisruum (7,9 m²) ja köetav garaaž (20,7 m²) ning neid ühendav koridor. Teisele korrusele viib tammepuidust lipp-parketiga viimistletud trepp, kus trepihallist pääseb sisehoovi avaneva vaatega maast laeni akendega lodžale. Teisel korrusel on veel kolm magamistuba, kahele poole maja avanevate akende ning sisehoovi avaneva rõdu ja kaminaga töötuba (24 m²) ning garderoob ( 6,2 m²).

Läbi päeva päikesele avatud sisehoov on privaatseks eraldatud puitlippaiaga, kus mõnusaks ajaviitepaigaks on männipuidust terrass (25 m²) koos filterpuhastussüsteemiga varustatud välibasseiniga (8 m²). Hoovis on kasvuhoone (12 m²) ning kahe eraldatud ruumiga kõrvalhoone (32 m²). Õueala on murukattega, millel õunapuud, igihaljad okaspuud ning peenrakastid. Hoovi käiguteed ja majaesine autode parkimisala on kaetud unikivi kattega. Hoovi sissepääs on automaatselt avatava metallist liugvärava kaudu. Majaesine metallvõrkaed on sõidutee poolt piiratud tuhkpuu hekiga.
See on ideaalne kodu neile, kes hindavad linnas elades privaatsust, avarust, rahulikku elukeskkonda ja mugavust.
Mööbel ja kodutehnika seadmed jäävad soovi korral majja. 

Tule ja koli sisse! Palun võta ühendust ja vaatame teile sobival ajal teie uue kodu üle. 

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ
Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Kliendipäev tulekul!
TÄNA 16:00-18:00
Registreeri
Võta ühendust
239 000 € 1 265 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3651949
Tube 5
Üldpind 188.9 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 1973
Seisukord Heas korras
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 599 m²
Katastrinumber 62508:026:8880
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%