Müüa korter, 3 tuba - Eha tn 12, Kassisaba, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

BRONEERITUD

OLEMAS KEHTIV HINDAMISAKT

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, wc ja vannituba eraldi, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, keskküte, konditsioneer
Lisainfo: rõdu 32.3 m², terrass, toad eraldi, mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, lift, garaaž, maa-alune garaaž, panipaik, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, kõrged laed, kinnine hoov, katusekorter, TV
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, trepikoda lukus, turvauks, valvesüsteemi kaabeldus tehtud, naabrivalve
Ümbrus: ümbruses korterelamud, asub keskuses, teed heas seisukorras, naabrid ümberringi

Korteril on kehtiv hindamisakt (valm. 30.04.24).

ERITELLIMUSEL VALMINUD SISUSTUSE JA AVARA TERRASSIGA VANALINNA VAHETUS LÄHEDUSES ASUV KATUSEKORTER! Kogu mööbel/tehnika jm sisustus kuulub müügihinna sisse.

Rohelises Kassisaba asumis vaiksel Eha tänaval asuval liftiga kortermajal on 4. korrust, millest viimasel asub stiilne 3-toaline korter. Korteri üldpind on 56,3 m², ning seda ümbritseb kahest küljest avar 32,3 m² terrass.

Korteri esikus on eritellimusel valminud mahukas valgustusega garderoobikapp väliriietele koos sahtlitega. Vastasseina on paigaldatud terve seina ulatuses peegel, et korteri üldmuljet veelgi avaramaks muuta. Kõrvuti asetsevad kaks magamistuba, millest esimeses asub 180cm lai Bellus Furniture voodialuse panipaigaga kontinentaalvoodi ning vastaseinas sisseehitatud garderoobikapp. Vooditagune sein on efektiks krohvitud mikrotsemendiga.
Väiksem magamistuba on kasutusel lapsetoana, kus on eritellimusel 140x70 majavoodi, IKEA garderoobikapp jm lastemööbel. Toa seina kaunistab kvaliteetne kangastapeet.
Magamistubade vastas asub dušinurgaga vannituba koos eritellimusel valminud niiskuskindla vannitoakapiga, mida katab kvaliteetne veekindel kvartskivi ning stiilne ümmargune valamu. Seina on paigaldatud LED-valgusega ümmargune Balteco peegel. Vannitoas on pesutorni asetatud Samsungi pesumasin ning kuivati. Tualettruum asetseb eraldi koos Laufen’i wc-poti, valamu ning valamukapiga.
Korteri teisel poolel asub Fenix Nano viimistlusega mattmust köök, mille tasapinda ning tagaseina katab kvaliteetne ja vastupidav kvartskivi. Köögitehnikana on kasutusel Smeg’i luksuslik Dolce Stil Novo kollektsiooni pliidiplaat, pürolüüsahi ning veinikülmik.
Kööki ning elutuba eraldab kvaliteetne BoConcept’i lahtikäiv söögilaud, kuhu mahub kuni 10 inimest. Söögilauda ümbritsevad stiilsed Zuiver’i rohelised sametkattega söögitoolid.
2,7m kõrguste lagedega elutoas asetseb lai Softrendi eritellimusel valminud pehme sametkangaga diivan ning vastasseina on paigutatud stiilne Samsung Frame 55’’ televiisor, mis puhkeasendis olles paistab kui maal (kaablid viidud seina seest). Teleka all paikneb sahtlite ja valgustusega eritellimusel valminud kapp.
Korteri magamistubadesse on paigaldatud innovaatilised Samsung Wind-Free õhksoojuspumbad/konditsioneerid, mis tagavad tubade ühtlase temperatuuri alanemise ilma külma õhku pealepuhumata.

Kõigis tubades on pimendavad külgkardinad ning heledad päevakardinad. Madalatele aknalaudadele on paigaldatud heledast kvartskivist aknalauad, et tagada nende vastupidavus. Korteril on pea maast-laeni 3x raamiga puitalumiiniumaknad.

Kõigist eluruumidest avaneb pääs avarale terrassile, kuhu on paigutatud veekraan ning äravool, et tulevikus oleks võimalik soovi korral paigaldada välimullivann otse vaatega Toompea linnusele. Terrassile on paigaldatud ka puldiga juhitav infrapuna-soojuskiirgur. Terrassile paistab nii hommiku- kui ka õhtupäike.

Juba korteri elektri- ja valgusplaani koostamise etapis oli kaasatud sisearhitekt, et tagada hästi läbimõeldud lahendused (veksel-lülitid jm). Koridori-, elutoa- ja köögipõrandat katab stiilne tammepuidust prantsuse kalasaba stiilis liimitud parkett Põrandakeskusest, mis on töödeldud heleda õlivahaga. Magamistubades on põrandale paigaldatud Linconast tellitud pehme vaipkate. Siseusteks on disainuksed Aru Grupist, musta viimistlusega ukselingid on tellitud Itaaliast, mis sulguvad magnetlukustusega. Ustele on paigaldatud ka mustad peithinged. Tualettruumi ja vannitoa seinu ning põrandaid katavad stiilsed heleda marmorefektiga 60x60 Interno Plaadimaja keraamilised plaadid, mille vuugivahed on viimistletud mittemäärduva epo-vuugiga. Märgruumides on kasutusel Itaaliast tellitud musta viimistlusega segistid (Vannitoapood).

Kortermaja on valminud pikaajalise kogemusega ehitusettevõtte Mitt & Perlebachi objektina ning vastab energiaklassile “B”, mistõttu igakuised kommunaalkulud on väga mõistliku suurusega (võimalik esitada kõrvalkulude näidiseid). Korteril on ruumipõhiselt reguleeritav vesipõrandaküte ja soojustagastusega sundventilatsioon.

Eha 12 majas on üksnes 19 korterit, mistõttu valitsevad naabrite vahel väga head usalduslikud suhted ning rahulik õhkkond. Majal on avar rohelust täis hoov, kuhu on ehitatud laste mänguväljak ning plaanis on lähiajal püstitada ühiskasutuseks ka katusealusega grillnurk.

Korteriga tuleb kaasa kinnises sisehoovis asuv parkimiskoht (väärtusega 15 000.-) ning soojustatud maa-aluses garaažis asuv lukustatud panipaik (väärtusega 10 000.-).

Kortermajast vähem kui 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel on vanalinn ning seda ümbritsev südalinn, sama kaugel on ka alati sumisev Telliskivi kvartal. Kõrvaltänavas asub kohalik toidupood, Westholmi gümnaasium ning rohelusest pakatavad Falgi ja Hirvepark. Üksnes 1 km kaugusel asub Kristiine Keskus. Paldiski maantee poolses otsas on mitmed ühistranspordi peatused.

Huvi korral võta ühendust ja tule vaatama!

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
G.K.
G.K.
Omanik
360 000 € 6 394 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3634360
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 56.3 m²
Korrus/Korruseid 4/4
Ehitusaasta 2019
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:101:0809
Registriosa number 14720650
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%