Müüa korter, 2 tuba - Tornimäe 7, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Eksklusiivse planeeringuga korter

Korteriomand

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte, konditsioneer
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, valvur, trepikoda lukus
Lisainfo: lift, parkett, mööbel, toad eraldi, TV, seinakapp
Ümbrus: veekogu lähedal, linnas, ümbruses korterelamud, naabrid ümberringi

Müügiks on Südalinna kaksiktorni kõrghoones 19. korrusel asuv eksklusiivse disainilahendusega korter, mis sobib ideaalselt investeeringuks. Korterist avaneb suurepärane vaade nii vanalinnale kui ka Tallinna lahele. Korter on täielikult sisustatud ning kogu piltidel nähtav mööbel ja tehnika kuulub müügihinna sisse.

KORTER
Korteri koosseisu kuuluvad: esik, avatud köögiga elutuba, vanniga magamistuba, WC- ja dušširuum. Korter on varustatud suurepärase sundventilatsiooni ja jahutussüsteemiga, mis tagab ideaalse sisekliima läbi aasta. Korteri siseviimistluses on kõik detailideni läbi mõelnud ning kasutatud vaid kvaliteetsemaid ehitusmaterjale.

Esikus on paigaldatud mahukas peeglite ja liugustega garderoobikapp, kuhu saab mahutada nii üleriided, jalanõud kui ka majapidamistarbed. Esiku, elutoa ja köögi osa katab eritellimusel valmistatud tumedat värvi naturaalne puitparkett. Seinad on kaetud rohekaskollase värviga, mis lisab korterile erilist stiili.

WC ja dušširuumis on paigaldatud tuntud tootjate pesumasin, valamu, segistid ja muu sanitaartehnika. Põrand on valmistatud laevateki puitpõrandast mis tagab sooja jalgealuse ilma põrandakütteta. Seinal on kuldsetes toonides kvaliteetne seinaplaat. Veel üheks meeldivaks boonuseks on sisseehitatud raadio ja kõlar.

Köögis on paigaldatud stiilne ja funktsionaalne köögimööbel, kus mitte ükski sentimeeter ei jää kasutamata, sest mugav kapiuste süsteem tagab kerget ligipääsu igasse nurka. Köögimööbel on varustatud integreeritud tehnikaga - külmkapp, ahi ja keraamiline pliidiplaat. Elutoa ja köögi vahele on paigaldatud söögilaud, mis on valgustatud eraldi laelambiga.

Elutoa suurest aknast avaneb uhke vaade vanalinnale, merele, Tallinna Sadamale ja Kaarli kirikule. Mööblist on ülimalt mugav nahkdiivan, stiilne TV-alus, diivanilaud ja riiul. Seinale kinnitatud seinakell, televiisor ja suurepärane helisüsteem samuti jäävad uuele omanikule nautimiseks. Kõik korteri aknad on varustatud pimendavate kardinatega, seega miski ei sega puhkamast.

Magamistuba on sisustatud laia voodiga, suure sisseehitatud kapiga, televiisoriga ning vanniga, millest on saanud tõeline selle korteri pärl ja eripära. Vannist avanev lõõgastav vaade vanalinnale, viib kõik argipäeva mõtted minema. Vann on paigaldatud selleks ettenähtud alusele, tänu millele on võimalikud lekked ennetatud.

MAJA
Tornimäe tn 7 elamutorni alumistel korrustel paiknevad äri- ja kaubanduspinnad, korterid algavad 5. korrusest. Maja on varustatud turvakaameratega ning selle esinduslikus fuajees töötab ööpäevaringselt administraator. Läbi maa-aluse parkla pääseb mugavalt otse Stockmanni kaubanduskeskusesse. Parkimine maja 0-korrusel on tasuline, kus asub Europark parkimismaja.

MIKS VALIDA?
Südalinn, see sõna ütleb palju. Sobib ideaalselt nii neile, kes eelistavad jalgsi liikumist, nii ka investeeringuks, sest kõik eluks ja meelelahutuseks vajalik on kohe lähedal:
- jõusaalid (alates läbi parkla jalutuskäigu kaugusel) nii kõrval asuvas SWISS hotelli tornis, kui ka 4 minuti jalutuskäigu kaugusel MyFitness
- linna parimad restoranid (kaks nendest asuvad kõrvalmajades) on jalutuskäigu kaugusel
- mitu kino ja teatrit (kuni 10 minutilise jalutuskäigu kaugusel)
- linna parimad gurmee toidupoed Solaris Delice, Gurmee Kaubamaja ja Stockmann
- Tallink Sadama D-terminal kõigest 30 minuti jalutuskäigu kaugusel
- kõikvõimalikud bussi-, trolli- ja trammipeatused on kõik 5-8 minuti jalutuskäigu kaugusel
- linna ööelu tuiksooned on kohe lähedal

SPA lõõgastus korterist väljumata ehk vann otse magamistoas, seda väga tihti korterites ei leia ja veel nii ahvatleva linnavaatega.

Korter, kus on remonti tehtud nö "enda jaoks", kasutades ainult kvaliteetsemaid viimistlusmaterjale ja sisustades disainerite poolt loodud mööbliga.
Selle maja vaieldamatult parim pakkumine hinna ja kvaliteedi suhtes.

Helista julgelt ja lähme koos vaatama!

Liitu meie Facebook lehega:
facebook.com/maakler/
et olla kursis kõikide meie uute objektidega!

--------

Продаётся квартира с эксклюзивным дизайнерским оформлением на 19-м этаже высотного здания в самом сердце города, которая идеально подходит в качестве инвестиции. Квартира с прекрасным видом на старый город и залив Таллинна. Квартира полностью меблирована, и вся мебель и техника, видимые на фотографиях, включены в стоимость продажи.

КВАРТИРА
Квартира состоит из: прихожей, гостиной с открытой кухней, спальни с ванной, отдельного туалета с душевой кабиной. В квартире установлена отличная система принудительной вентиляции и кондиционирования воздуха, обеспечивающая идеальный внутренний климат круглый год. В отделке квартиры продумано все до мелочей и использованы только высококачественные строительные материалы.

В прихожей установлен большой шкаф с зеркалами и раздвижными дверцами, вмещающий верхнюю одежду, обувь и хозяйственные принадлежности. Пол в прихожей, гостиной и кухне покрыт паркетом из темного натурального дерева, стены покрашены в зеленовато-жёлтый цвет, придающий квартире особый стиль.

В ванной комнате установлены душевая кабина, туалет, стиральная машина, раковина, смесители и другая сантехника от известных производителей. Пол выполнен из деревянного палубного настила, обеспечивающего тёплый пол без системы подогрева. На стенах установлена качественная керамическая плитка в золотистых тонах. Дополнительным приятным бонусом является встроенное радио и колонки.

На кухне установлена стильная и функциональная кухонная мебель с интегрированной техникой - холодильник, духовка и керамическая плита. Между гостиной и кухней установлен обеденный стол, подсвечиваемый отдельной потолочной лампой.
Из большого окна гостиной открывается великолепный вид на Старый город, море, Таллиннский порт и церковь Карли. В гостиной удобный кожаный диван, стильный телевизионный стенд, журнальный столик и полка. Телевизор, установленный на стене, и звуковая система также останутся для нового владельца. Все окна в квартире оборудованы затемняющими шторами, так что ничто не помешает отдыху.

Спальня оснащена широкой кроватью, большим встроенным шкафом, телевизором и ванной, которая стала настоящей жемчужиной и уникальной особенностью этой квартиры. Ванна установлена на специальный поддон, что позволяет предотвратить протечки.

ДОМ
На нижних этажах здания на Торнимяэ, 7 расположены коммерческие и торговые помещения, квартиры начинаются с 5-го этажа. В доме установлены камеры видеонаблюдения, в представительском холле круглосуточно работает администратор. Через подземный паркинг можно удобно добраться прямо в ТЦ Stockmann. Парковка на 0-м этаже дома платная, здесь расположена парковка Europark.

ПОЧЕМУ СТОИТ ВЫБРАТЬ ИМЕННО ЭТУ КВАРТИРУ?
Сердце города, эти слова многое говорят. Идеально подходит как для тех, кто предпочитает передвигаться пешком, так и для инвестиции, потому что всё, что нужно для жизни, находится совсем близко:

- тренажерные залы как в ближайшем здании SWISS-отеля, доступные через парковку, а также в 4 минутах ходьбы в MyFitness
- лучшие рестораны города (два из них находятся в соседних зданиях)
- несколько кинотеатров и театров (в пределах 10 минут ходьбы)
- лучшие гурманские продуктовые магазины: Solaris Delice, Gurmee Kaubamaja и Stockmann
- Таллиннский порт D-терминал всего в 30 минутах ходьбы
- автобусные, троллейбусные и трамвайные остановки в пределах 5-8 минут ходьбы
- сердце ночной жизни города совсем рядом

Самая изюминка квартиры это конечно SPA-релакс без выхода из дома, ванна прямо в спальне с видом на город, такое часто в квартирах не встретишь и тем более с таким видом на город.

Квартира, в которой сделан ремонт "для себя", используя материалы высокого качества, и обставленная мебелью созданной дизайнерами.
Безусловно, лучшее предложение этого дома по соотношению цены и качества.

Смело звоните и пойдём смотреть квартиру вместе!

Подпишись на нашу страницу в Facebook:
facebook.com/maakler/
что бы быть в курсе всех наших новых предложений.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Ingrad Kinnisvara OÜ
Ingrad Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
210 000 € 4 200 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3650041
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 50 m²
Korrus/Korruseid 19/30
Ehitusaasta 2006
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:104:0130
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%