Müüa korter, 3 tuba - Uus-Tatari tn 12, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Virtual tour
Kuulutusele on lisatud virtuaaltuur

Kliendipäev 07.07 - kliendipäeval erihind!

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, turvauks, trepikoda lukus
Lisainfo: kinnine hoov, pakettaknad, seinakapp, lift, parkett

Kliendipäev 07.07, kell 12:00 - 13:00. Kliendipäeval broneerijale erihind 285 000 € (tavahind 295 000 €)! Kliendipäevale registreerimiseks helista!

VIRTUAALTUUR

Virtuaaltuuri link (kopeerige link ja kleepige uude brauseriaknasse):
https://my.matterport.com/show/?m=16YgmnhcneV

INFOPAKETT

Täiendava informatsiooni saamiseks (kommunaalmaksed, korteri plaan, asukoht...) laadige alla detailsem infopakett aadressilt (kopeerige link ja kleepige uude brauseriaknasse):
https://mailchi.mp/ruutmeetrid/uustatari12

- Ca 800m raadiusesse jäävad Vabaduse väljak, Solarise keskus, Stockmann, Keskturg ja Kalevi staadion. Unikaalne asukoht, kust aastapäeva paraadile, tantsupeole või lihtsalt argipäeva õhtul kinno ja Vanalinna kohvikusse on mõistlikum minna jalgsi kui autoga!
- Avara planeeringuga korter - suur elutuba, eraldatud köögiosa, avar vannituba, mõlemas magamistoas sisseehitatud garderoobikapid, esikus suur walk-in panipaik/garderoob
- Ainulaadne privaatsus - maja nurgaosa antud korteri kohal valati täies ulatuses betoonist. Siin on tagatud väga hea heli- ja soojusisolatsioon!
- 2014.a ehitatud maja - soojustagastusega sundventilatsioon, tubade kaupa reguleeritav vesipõrandaküte linna kaugkütte baasil, kolmekordse klaaspaketiga puitalumiiniumaknad, lift

KORTER

Müüa 3-toaline korter 2014. a ehitatud majas. Korter asub teisel korrusel viiekorruselises majas. Korter on tavapärasest kolmetoalisest veidi suurem (70,5 m2), planeering on siin hästi avar ja praktiline - suur elutuba, mis mahutab ka suurema söögilaua või kontorinurga, eraldatud köögiosa väiksema söögilauaga kiireks eineks pereringis, avar vannituba, suur master-bedroom, väiksem tuba, mis sobib ideaalselt kontoriks/lastetoaks, mõlemas magamistoas mahukad sisseehitatud garderoobikapid, esikus suur walk-in panipaik/garderoob. Korteril on suured aknad ja planeering on hommikuse- ja lõunapäikese poolne, ehk korter on mõnusalt valgusküllane. Maja ehitusprotsessi eripära on see, et nurgaosa antud korteri kohal valati täies ulatuses betoonist ja tänu sellele on antud korteris tagatud väga hea heli- ja soojusisolatsioon. Korter on äsja saanud värvivärskenduse! Hea planeeringuga kena korter!

MAJA

Tegemist on 2014. aastal valminud väiksemat tüüpi majaga, mis paikneb vaiksel kõrvaltänaval ja sobitub hästi miljööväärtuslikku Veerenni asumisse. Korteripõhine soojustagastusega sundventilatsioon, tubade kaupa reguleeritav vesipõrandaküte linna kaugkütte baasil ja kolmekordse klaaspaketiga puitalumiiniumaknad tagavad mõistlikud kommunaalarved (vt lähemalt infopaketist)!

LISAD

Hinna sisse kuulub köögimööbel koos tehnikaga ja sisseehitatud garderoobikapid, muu mööbel kokkuleppel. Parkimine maja ees elaniku kaardiga 10 €/kuu.

ASUKOHT

Ca 800m raadiusesse jäävad Vabaduse väljak, Solarise keskus, Stockmann, Keskturg ja Kalevi staadion. Unikaalne asukoht, kust aastapäeva paraadile, tantsupeole või lihtsalt argipäeva õhtul kinno ja Vanalinna kohvikusse on mõistlikum minna jalgsi kui autoga! Kuna maja asub nii Pärnu mnt kui ka Liivalaia "tuiksoontele" niivõrd lähedal, on siit väga mugav igas suunas auto või ühistranspordiga liikuma saada. Vanalinn on ühe trammipeatuse kaugusel! Kuna Lilleküla, Kitseküla ja Tallinn-Väike rongipeatused ning Tallinna bussijaam on samuti jalutuskäigu kaugusel, on ühistranspordiga vallutatav kogu Eesti! Sportimiseks on läheduses mitmed jõusaalid ja Kalevi staadion/Poolamäe park. Maja paikneb logistiliselt ideaalselt linna tuiksoonte lähedal, samas vaiksel kvartalisisesel kõrvaltänaval. Tõeliselt unikaalne asukoht!

Helista ja tule korteriga tutvuma!

Info maakleritele:
Teeme koostööd 50/50!

Minu kontaktid: https://www.jormaliivalaid.ee
Vlog ja uudised: https://www.youtube.com/c/jormaliivalaid

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Ruutmeetrid kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
285 000 € 4 043 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3662346
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 70.5 m²
Korrus/Korruseid 2/5
Ehitusaasta 2014
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:110:1870
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%