Müüa korter, 3 tuba - Kooli tn 12, Tabasalu, Harku vald, Harjumaa

3-toaline korter Tabasalus!

Korteriomand, paneelmaja, köögipind 8.6 m²

Köök: keraamiline pliit, köök 8.6 m², avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu , garderoob, mööbel, mööbli võimalus, parkett, TV, keldrikorrus, pakettaknad, parkimine tasuta, sileplekk-katus
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus
Ümbrus: Kakumäe laht meri 1.7 km, asub keskuses, teed heas seisukorras, naabrid kõrval

Uus hind alates 18.06.2024 - 155000€!
Müüa 3-toaline läbi maja planeeringuga korter Kooli tänaval, Tabasalus. Korter asub maja keskel ja aknad avanevad mõlemale poole maja. Korteri juurde kuulub esik, avatud köögiga elutuba, duširuum koos WC-ga, kaks magamistuba, kaks rõdu ja kasutamiseks on olemas ka keldriboks.

Korteris on tehtud ümberehitustööd, mis on kõik seadustatud. Eluruumide põrandaid katab puitparkett. Seinad on värvitud või kaetud tapeediga. Laed on valget värvi. Aknad ja rõdu uksed on 2X klaaspaketiga ning plastraamidega. Duširuumi/WC põrand ja seinad on plaaditud ja ühes seinas on alati soe käteräti kuivati. Duširuumi jääb ostjale alles sisseehitatud mööbel, dušikabiin, pesumasin Samsung ja kuivati Bosch. Korteris on kaks ustega suletavat garderoobikappi ja üks avatud garderoob. Köögi poolne rõdu on suurem trepikoja laiuse ulatuses. Köögimööbli tasapinda valgustab LED valgusti. Köögitehnika hulka kuulub kahe gaasipõletiga (gaas tuleb baloonist) ja kahe küttekohaga integreeritud Electrolux pliit, Brandt õhupuhasti, Zanussi nõudepesumasin, Electrolux ahi, Mastercook mikrolaineahi, Zanussi sügavkülmaosaga külmik. Kõik sisseehitatud mööbel, tehnika, aknakatted, rulood ja valgustid jäävad ostjale. Muu mööbli osas on võimalik läbi rääkida. Värske õhu tagavad igas toas asuvad värskeõhuklapid.

Maja katus on välja vahetatud ja sinna on paigaldatud osaliselt ka päikesepaneelid. Kõik välisseinad on soojustatud, krohvitud ja värvitud. Maja trepikoja välisuksed, aknad, postkastid ja vihmaveetorud on vahetatud. Külalised saavad oma saabumisest märku anda fonoluku kaudu. Igakuised kommunaalkulud on mõistlikud, suvel u. 120€ ja talvel u. 200€. TV ja interneti ühendust pakub Elisa. Radiaatorid, küttesüsteemi torud, tarbevee- ja kanalisatsiooni torud on välja vahetatud. Maja energiatõhususarvu klass on D.

Maja asukoht on ideaalne. Tabasalu kool ja lasteaed on kohe maja kõrval. Pealinnast koju saabudes jääb tee peale mitu toidupoodi - Selver, Lidl, Prisma ja Rimi. Bussipeatused on mõnesaja meetri kaugusel. Tabasalu ujula ja spordisaalid asuvad samuti kohe maja kõrval. Väljas liikumiseks nii jalgsi kui rattaga on Rannamõisa tee ääres asuvad valgustatud kergliiklusteed ja ka Tabasalu matkarada. Suvel on lähimad mererannad Tiskres, Kakumäel ja Vääna-Jõesuus. Tabasalus asub ka mitmeid toredaid söögikohti.

Kui tekib täiendavaid küsimusi või oleks huvi korterit tulla üle vaatama, siis võta julgesti ühendust. Vajadusel aitan müüa ka teie praeguse kodu.

Viljo Pettinen
Kutseline maakler / Kinnisvarakonsultant
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 58041
Kutsetunnistus: 203403
Tel: +**********
e-post: v**************@d*****.ee
Müü või hinda meiega! Saada päring i****@d*****.ee ja teeme Sulle hea pakkumise.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Domus Kinnisvara
Domus Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
155 000 € 2 327 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3646327
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 66.6 m²
Korrus/Korruseid 5/5
Ehitusaasta 1989
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 19801:002:7410
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%