Müüa korter, 4 tuba - Meriski 4, Kristiine, Kristiine, Tallinn, Harjumaa

Parkimine! Panipaik! Majapidamisruum!

Korteriomand, paneelmaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: uus torustik, dušš, vann, wc ja vannituba eraldi
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte
Lisainfo: rõdu 9.3 m², maa-alune garaaž, rõdu kinnine, lift, parkett, pakettaknad, mööbli võimalus, toad eraldi, TV, uus elektrijuhtmestik, seinakapp, panipaik, parkimine tasuta
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, turvauks, naabrivalve, trepikoda lukus
Ümbrus: naabrid ümberringi, asub keskuses, ümbruses eramud ja korterelamud, teed heas seisukorras

Müüa 2021 valminud Lõvirahu arenduse avar ning valgusküllane 4- toaline perekorter, mille võlu peitub selle avatud planeeringus ning suurepärases asukohas Kristiine rohelise elukeskkonna keskmes. Sisekujundaja maitseka käe läbi on korteri kõik toad omavahel harmoonias ning moodustavad ühtse terviku. Korteri kõik ruutmeetrid on väga hästi ära kasutatud ning igas toas on palju kapiruumi, et ka suurema pere vajadused oleksid rahuldatud. Korter on väga hästi hoitud ning selle kodu helgust ja kodusoojust on tõesti tunda kohe kui uksest sisse astud.

B-energiaklassiga maja on väga soodsate ülalpidamiskuludega ning tänu põrandaküttele ja soojustagastusega ventilatsioonile on see mugavaim lahendus turul. Korteri suured aknad annavad palju valgust ning päikesepaistet aastaringselt ning maja ümbritsevad terviserajad, sportimisvõimalused ja maja taga olev suur mänguväljak pakuvad tegevust kogu perele. Suurepärane asukoht Kristiine keskuses annab võimaluse osa saada rohelisest ning perekesksest kasvukeskkonnast, kuid samas liikuda erinevatesse linnaosadesse nii ühistranspordi kui ka rattaga väga kergesti. Läheduses asuvad koolid, lasteaiad, Kristiine kaubanduskeskus ning samuti ka erinevad vaba-aja veetmise võimalused.

Korteri hinna sees on:

- Panipaik
- Parkimiskoht maa-aluses garaažis
- Igas toas sisse ehitatud garderoobid
- Suur majapidamisruum
- Kinni klaasitud päikese poolne rõdu
- Peamises magamistoas walk-in garderoob

PLANEERING
Korteri koosseisus on avar esik, majapidamisruum, elutuba-köök, 2 vannituba koos wc'ga, suur rõdu ja 3 magamistuba, millest ühel on ka mahukas walk-in garderoob. Korteri aknad avanevad maja taha ja päikese poolsele küljele ning rõdul saab mõnusalt nautida päikest terve päeva. Tänu suurtele maast laeni akendele on korter väga valgusküllane ning suvisel ajal on võimalik oma elutuba rõdu arvelt suurendada.




SISEVIIMISTLUS
Korteri siseviimistluses on kasutatud heledaid toone, et rõhutada avarust ja valgust. Korteri põrandaid katab hele 1 lipiline tammeparkett. Tammeparkett on korteris läbivalt igas toas, välja arvatud märgruumides ning esikus. Vastavalt põrandatoonile on kasutuses ka samas toonis liistusid. Vannitubades on kasutatud suuri heledaid keraamilisi plaate, millele on modernsust juurde toodud aktsentseintega ning sanitaartehnika osas on kasutuses kvaliteetsed Hansgrohe ja Villeroy&Bochi tooted. Modernset joont aitavad hoida ka helehallid täispuidust profiiluksed.


KÜTE JA VENTILATSIOON
Lõvirahu arenduse kütteallikaks on keskküte ning põrandad hoiab mõnusalt soojana ruumipõhiselt reguleeritav vesipõrandaküte. Vannitubadesse on eraldi paigaldatud elektriline põrandaküte, et pesema minnes oleks palja jala all ka plaaditud põrand mõnusalt soe. Korteri värske siseõhu tagab korteripõhine soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, mida saab iga omanik ise vastavalt vajadusele reguleerida.



PARKIMINE JA PANIPAIK
Korterite hinna sisse kuulub üks parkimiskoht maja all asuvas parklas ning üks panipaik samal korrusel suurusega 1,6m2. Panipaiga ruum on eraldi valve all ning garaažis manööverdamiseks on antud arenduses jäetud väga palju ruumi. Külaliste ja lisaautode parkimine on korraldatud kõrval tänava ääres.


RÕDU JA HOOV
Korteri juurde kuulub suur rõdu, mis annab suurepärase võimaluse hommikukohvi nautimiseks või lähedastega grilliõhtute korraldamiseks. Suvisel ajal võimaldab selline mõnus väliala oma elutuba laiendada või muuta lausa väliköögiks.

Maja taha on loodud suur pargi ja mänguväljakute ala, kust leivad tegevust igas vanuses elanikud. Suur roheala annab väga hea võimaluse perega ühiselt aega veeta ning naabritega lobiseda kodukandist lahkumata.


MAJA
Tegemist on 2021 aastal valminud B- energiaklassi uusarendusega. Hoone on rajatud vaivundamendile ning korterite välisseinad on ehitatud kolmekihilistest raudbetoonpaneelidest. Hoone katus on soojustatud EPS soojustusplaatidega ning kaetud rullkattematerjaliga. Korterite vaheline ning samuti ka trepikoja vaheline helipidavus on tagatud massiivsete raudbetoon seinapaneelidega. Kõigil majas asuvatel korteritel on 3- kordsed plastraamides aknad, mis tagavad nii hea heli- kui ka soojapidavuse.



ELUKESKKOND
Lõvirahu arendus asub mõnusalt vaikses ning hinnatud Kristiine linnaosas, mis on ideaalne kasvukeskkond lastega peredele. Kristiine roheluses on käe jala juures kõik olulised teenused ning vaba-aja veetmise võimalused. Majas on aktiivne ja kokkuhoidev ühistu ning äärmiselt toredad ja vaiksed naabrid.

- Kristiine keskus 7 minutilise autosõidu kaugusel
- Löwenruh’ park asub 5 minutilise jalutuskäigu kaugusel
- Lähim bussipeatus (Aiandi) 5 minutilise jalutuskäigu kaugusel

Võta ühendust ning lähme kohapeale vaatama!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kaaret Kinnisvarabüroo
Kaaret Kinnisvarabüroo
Vaata firma profiili
Võta ühendust
364 900 € 4 091 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3647500
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 89.2 m²
Korrus/Korruseid 3/5
Ehitusaasta 2021
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis B
Kulud suvel/talvel 150 € / 300 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%