Müüa korter, 2 tuba - Avar tn 2, Maardu, Harjumaa

KLIENDIPÄEV EELREGISTREERIMISEGA 16.05.2024

Korteriomand

Köök: keraamiline pliit, köök 7 m², külmik, köögimööbel
Sanruum: uus torustik, wc ja vannituba eraldi, dušš, vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus, videovalve, naabrivalve, valvesüsteem paigaldatud
Lisainfo: parkimine tasuta, panipaik, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, toad eraldi, mööbel, pakettaknad, parkett
Ümbrus: naabrid kõrval, teed heas seisukorras, asub keskuses

OLEMAS HINDAMISAKT.
Kaunis ja praktiline 2-toaline korter parimal asukohal!
Tere tulemast oma uude koduunelma, kus mugavus, stiil ja praktilisus saavad kokku! See imeline 48,8m2 suurune korter on täielikult renoveeritud ning ootab Sind oma kauni interjööri ja funktsionaalsete lahendustega.
1. Kaunis siseviimistlus ja funktsionaalne planeering
Heledates toonides seinad ja kvaliteetne laminaatpõrand loovad korteris sooja ja kutsuva õhkkonna. Korteri interjöör on läbimõeldud ning praktilise planeeringuga, koosnedes suurest esikust, kahest eraldi toast, väga funktsionaalsest köögist, eraldi wc-st ning vannitoast, kus lisaks dušile on ka pesumasin kuivatiga.

2. Tipptasemel tehnilised lahendused
Korteris on kõik läbimõeldud kuni viimase detailini – alates uuest elektrijuhtmestikust ja radikatest kuni uute plastakendadeni. Igas toas on suured lükandustega kapid, lisatud elektripistikud ja lülitid ning uued siseuksed tagavad stiili ja mugavuse.

3. Kaasaegne köök ja sanitaartehnika
Köök on varustatud stiilse köögimööbli ja tipptasemel tehnikaga, sealhulgas keraamilise pliidi ja Boschi ahjuga ning SUURE Samsungi külmkapiga. Lisaks on olemas suur nõudepesumasin koos kuivatiga, tagades mugava ja kiire toidunõude pesemise.

4.Nutikalt lahendatud sanitaarruumid- mugavus ja funktsionaalsus
Korteri sanitaarruumid on loodud pakkuma kõrgetasemelist mugavust ja praktilisust igapäevaelus. Wc ja vannituba on eraldi, tagades privaatsuse ja mugavuse kõigile korteri elanikele.
Vannituba on plaaditud ja varustatud kõige vajalikuga. Siin asub vann, samuti on olemas dussinurk kiireks ja efektiivseks pesemiseks. Lisaks on vannitoas ka stiilne valamu, mis täiendab ruumi üldilmet.
Pesumasin koos kuivatiga on mugavaks lahenduseks, võimaldades kodus kiiresti ja lihtsalt pesu pesta ning seda vajadusel kuivatada. Rätikukuivati lisab veelgi mugavust, tagades alati soojad ja kuivad rätikud pärast duši või vanni võtmist.
Mahukas kapp pakub piisavalt hoiuruumi erinevatele vannitoa ja pesupesemisega seotud esemetele, hoides ruumi korras ja organiseerituna. Kõik see koos moodustab tõeliselt funktsionaalse ja mugava sanitaarruumi, mis täiendab korteri üldist stiili ja praktilisust.

5. Turvalisus ja mugavus
Korteris on olemas valve ja tuletõrje signalisatsioon ning turvauks, mis tagavad Sinu kodu turvalisuse. Lisaks on korteriühistu väga korralik ja majas on uuendatud katus ja tehnosüsteemid.

6. Tasuta parkimine ja panipaik
Parkimine on maja elanikele ja külalistele tasuta ning korteri juurde kuulub ka panipaik keldris, kus saab hoida lisavarustust ja esemeid.

7. Maardu parim asukoht
Korter asub Maardu väga heas kohas, kus läheduses on kaubanduskeskused, kauplused, jalutamis- ja sportimiskohad ning ühistranspordi peatused. See on ideaalne koht neile, kes hindavad mugavust ja lähedust olulistele teenustele ja vabaaja veetmise võimalustele.
Ära jää võimalustest ilma! See on Sinu võimalus saada osa sellest imelisest kodust, kus mugavus, stiil ja praktilisus on igapäevaelu lahutamatud osad. Võta ühendust juba täna ja broneeri endale see unistuste kodu!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Best For ALL Kinnisvara
Best For ALL Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
85 900 € 1 760 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3636107
Tube 2
Üldpind 48.8 m²
Korrus/Korruseid 5/5
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 44603:003:0053
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%