Müüa maja, 3 magamistuba - Käo, Kirdalu, Saku vald, Harjumaa

Uus kivimaja suurel kinnistul, privaatses asukohas

Kinnistu, kivimaja, kogupind 175.6 m²

Sanruum: dušš, lokaalne vesi
Lisainfo: avatud köök, puurkaev, pööning, eraldi sissepääs, toad eraldi, pakettaknad, ventilatsioon
Side ja turvalisus: Internet, turvauks
Küte ja ventilatsioon: maaküte
Ümbrus: veekogu: Kõrnumäe kärjäär

KINNISTU
Kinnistu asub Saku vallas, Kirdalu külas. Suurel privaatsel maatükil on palju rohelust, kõrghaljastus. Lähiümbruses valdavalt hoonestamata maatulundusmaa kinnistud ning üksikud hoonestatud elamumaa krundid. Kõrnumäe järv ja karjäär vahetus läheduses. Juurdepääsutee heas seisukorras, liiklus vähene.

MAJA
Kvaliteet on märksõna, mis iseloomustab nii materjale kui ka tehnilisi lahendusi. Kõik on hoolikalt läbi mõeldud, kasutajasõbralik, hea planeeringuga. Tehnosüsteemides leiavad rakendust parimad kauakestvad komponendid.

I korrusel asuvad esik, elutuba, köök, 3 magamistuba, 2 vannituba, garderoob, tehnoruum, garaaz, millel täisautomaatne uks. Luugi kaudu pääs pööningule. Ehitisealune pind 265m2, köetav pind 175.6m2, millest eluruumide pind 139m2, mitteeluruumide osa 36.6m2.

B-energiaklass, PVC 3-kordsed pakettaknad, elekter 3x25A, liitumine tasutud, lokaalne puurkaev (36m) ja mahuti paigaldatud (10m3). Soojustagastusega sundventilatsioon (Spirit Uni 4).

Küte ja soe vesi on lahendatud kollektoritega, pidevas tsirkulatsioonis. Põrandaküte maakütte baasil netikaabliga (NIBE Fighter 1270), mis jälgib börsipaketti. Põhjamaa kliimasse mõeldud küttesüsteem ja agregaadid, mis tagavad töökindluse ja madalad kommunaalkulud. Kõige külmemal talvekuul oli küttearve 26 eurot. Internet wifi-põhine.

Kasutusluba väljastamisel ning laekub Ehitisregistrisse juuli alguses.

TARISTU
Tallinnast ca 15 km kaugusel. Tõdva COOP kauplus 2,5km, Saku alevik ca 8km, Saku Gümnaasiumi koolibuss peatub maja ees. Lähim tõmbekeskus, Kiisa, asub 3km kaugusel, kus on olemas erinevad poed ja teenusepakkujad, turg, kultuurikeskus, raudteejaam, apteek, raamatukogu, skatepark, mänguväljakud, sportimisvõimalused jpm. Lähim Rail Balticu peatus tuleb Sakku. Kurtnasse on 5 km, kus on ka lasteaed, kool, spordikompleks, Vembu-Tembumaa.

Suurepärase asukohaga kinnistu, kust on igas suunas lühike maa tegelemaks kultuuri, spordi või meelelahutusega, samas privaatne ja rahulik olemine keset rohelust.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Uus Maa Arena
Vaata firma profiili
Võta ühendust
459 000 € 2 614 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3655320
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 175.6 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 2024
Seisukord Uus
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 6067 m²
Katastrinumber 71801:006:1028
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%