Anda üürile maja, 4 magamistuba - Raudtee 126, Hiiu, Nõmme, Tallinn, Harjumaa

Uueväärne täielikult sisustatud energiatõhus maja Nõmmel

Kinnistu, kivimaja, kogupind 190.4 m²

Köök: induktsioon pliit, külmik
Sanruum: saun, dušš, vann, tsentraalne vesi
Lisainfo: köök, elekter, kõrvalhoone, ühistransport, kinnine hoov, uus elektrijuhtmestik, panipaik, terrass, ventilatsioon, garderoob, parkett, mööbel, TV, rullmaterjalist katus
Side ja turvalisus: Internet, aiaga ümbritsetud
Küte ja ventilatsioon: maaküte, kamin
Ümbrus: mets lähedal

Keset Nõmme rohelust, logistiliselt heas asukohas, mitmete koolide ja lasteaedade lähedal, ootab uusi toredaid elanikke väga maitsekalt ja kvaliteetselt sisustatud, praktiliselt uus, 5-toaline maja. Sissekolimise aeg 1. september.

Majas on kõik, mida vajad mugavaks ja nauditavaks eluks - avar elutuba koos kvaliteetse köögi ja söögitoa osaga, 4 magamistuba, kaks vannituba, saun, suur, päikesele avatud sisehoov ja eraldi abihoone.

PLANEERING
Maja esimesel korrusel on avar esik, koos sisseehitatud garderoobi kappidega, kaminaga elutuba koos söögitoa osaga. Köök on elutoast eraldatud seinaga, mis säilitab küll avaruse, kuid otse elutoast kööki ei näe. Lisaks on esimesel korrusel veel saun koos lõõgastumisalaga, külaliste tualett ja üks magamistubadest, mida võib ka soovi korral kodukontorina kasutada.
Teisel korrusel on 3 tuba, avar vannituba ja trepihall.

SISEVIIMISTLUS
Siseviimistluses on läbivalt kasutatud heledaid toone, mis koos suurte aknapindadega annab veelgi kogu majale valgust ja avarust juurde. Seinad ja laed on värvitud, põrandal on naturaalne tammepuidust parkett. Maja on ehitatud 2022 aastal ja on väga vähese kulumiga.

Uute elanike kasutusse jääb enamus fotodel olevast mööblist ja tehnika, mis võimaldab kohest sissekolimist. Samuti aknakatted, valgustid, aia hoolduseks vajalikest töövahenditest jms.
Köök on täielikult sisustatud kvaliteetse tehnikaga (pliit, ahi, mikrolaineahi, õhupuhastaja, nõudepesumasin, jäämasinaga külmik) ja piisavalt kapipinda, et köögis mõnusalt toimetada.

TEHNOSÜSTEEMID
Maja on väga ökonoomne. Kütteallikaks on maaküte, lisaks on paigaldatud päikesepaneelid, soojustagastusega sundventilatsioon ja igas toas on lisaks veel jahutus. Tubades on vesipõrandaküte, mis on juhitav igast toast digitaalse termostaadiga. Olemas on targa maja süsteem, mis võimaldab maja kõiki süsteeme juhtida ka distantsilt. Kiire interneti tagab majja tulev valguskaabel.

KULUD
Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda:
Üür: 2 900 eurot/kuus, millele lisanduvad kõrvalkulud vastavalt tarbimisele (elekter talvisel ajal ca 300 eurot, suvisel ca 100 eurot).
Tagatisraha: 5 800 eurot
Vahendustasu: 2 900 eurot (lisandub käibemaks 22%)

PIIRKOND
Tegemist on ideaalse koduga nendele, kelle jaoks on oluline looduslähedus ja turvaline elukeskkond. Samas on kõik eluks vajalik mugavalt lähedal. Kesklinna jõuab rongiga 15 minutiga (Kivimäe peatus on 5 minutilise jalutuskäigu kaugusel).

Lähimad koolid on Nõmme Gümnaasium, Püha Johannese kool ja Kivimäe Põhikool, lähim lasteaed Lauliku lasteaed – kõik jalutuskäigu kaugusel. Spordi- ja loodussõprade rõõmuks on siinsamas Hiiu-Harku terviserajad ja Pääsküla raba, samuti Nõmme ujula. Piirkonnas on olemas ka esmatarbe- ja toidukauplused, perearstikeskus kui lemmikloomakliinik.
Lähim bussipeatus on kõigest 250 m kaugusel ja rongipeatus 400 m kaugusel.
Helista ja läheme koos Sinu uut kodu vaatama!

Lii Salusaar
**** ****
l************@l*****.ee

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
2 900 € 15.2 €/m²
Üürida maja
Üürida maja www.kv.ee/3660182
Tube 5
Magamistube 4
Üldpind 190.4 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2022
Seisukord Uus
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 850 m²
Katastrinumber 78401:101:7226
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

Üürilepingu näidis

Üürilepingu näidis KV.EE kasutajale
Lae alla tasuta (pdf/doc)
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%