Müüa korter, 3 tuba - Kentmanni tn 28, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Maa-alune parkimine, sisustus hinnas

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 5.7 m², panipaik, maa-alune garaaž, rõdu kinnine, lift, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, uus elektrijuhtmestik, seinakapp, parkett
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, trepikoda lukus, turvauks, videovalve, naabrivalve

Kentmanni tänav on Tallinna kesklinna üks eksklusiivsemaid ja turvalisemaid tänavaid. Korter asub 2022. aastal ehitatud korterelamu kuuendal korrusel (lisainfo - https://kentmanni28.ee/). Korterihind sisaldab soovi korral kogu sisustust (vastavalt kokkuleppele), parkimiskohta ja panipaika maa-aluses garaažis.

Korter on vaba ja võimaldab koheselt sisse kolida.

KORTER
Korteri kogu sisekujundus on tehtud Ako In sisearhitektide poolt. Iga sentimeeter selles korteris on hoolikalt läbimõeldud ja iga detail mängib oma rolli. Korterisse sisendes, jõuame esikusse, kus olemas mahukas sisseehitatud garderoobikapp. Otse edasi liikudes tuleb majapidamisruum ning paremale poole jääb selle kodu süda, avar ja maast laeni akendega ning avatud köögiga kaasaegse sisedisainiga elutuba.
Korteris on palju kasutud eritellimusmööblit, erinevaid disainielemente ning käsitöö lahendusi. Köögimööbel ja köögisaar; koridori garedoob; majapidamisruumi kapid; master bedroomi garderoob, teise magamistoa garderoob on Arensi omad. Köögilaud on puhas käsitöö.
Elutoast pääseb 5,7m2 suurusele rõdule, kus soojadel suveõhtutel mõnus pere ja sõpradega meeldivalt aega veeta. Korter on 3-toaline, aga soovi korral on võimalik juurde ehitada kolmas magamistuba (see koht, kus praegu asub köögilaud). Master bedroomil on olemas eraldi walk-in garderoob ja duširuum. Korteri teise magamistuppa on sisseehitatud suur maast laeni garderoobikapp. Lisaks on korteris olemas ka teine duširuum/tualett. Tubadesse paigaldatud pimendavad- ja päevakardinad või rulood.

KÜTTESÜSTEEM: korter on varustatud kaasaegse vesipõrandakütte süsteemiga, kus igas toas saab termostaadiga mugavalt temperatuuri reguleerida. Korterelamu on ühendatud linna kaug-küttevõrku.

VENTILATSIOON: korteris on eraldiseisev soojustagastusega ventilatsiooniagregaat. Elutoas ja master bedroomis olemas konditsioneer.

PARKIMINE JA PANIPAIK: Korteri juurde kuulub kindel parkimiskoht maa-aluses garaažis -1 korrusel (kuhu saab autoliftiga) ning eraldi panipaik (3,4m2). Jalgrataste hoiustamiseks on olemas eraldi ruum.

KENTMANNI TN 28 KORTERELAMU
2022. aastal ehitatud korterelamus on kokku 52 korterit. Hoone on arendanud eestimaisel kapitalil põhinev Lind Living. Hoone väärikas ja aegumatu arhitektuur on seotud otseselt asukoha ja ümbritseva miljööga. Modernse joonega maja on oma kaasaegselt puhaste pindade ja selgete joontega detailideni läbi mõeldud Arhitekt 11 meeskonna poolt. Hoonet planeerides on suurt rõhku pandud kaasaegsetele tehnoloogiatele ning hoolikalt valitud materjalidele. Energiatõhusus, keskkonnasäästlik arhitektuur ning roheline mõtteviis iseloomustavad suhtumist ning väärtusi.

FASSAAD: Hoone Kentmanni tänava poolseks fassaadiks on valgeks viimistletud betoon ning hoone tagakülg ja sisehoov viimistletakse silikoonkrohviga. Esimese korruse ulatuses on fassaadimaterjalina kasutatud looduslikku graniitkivi plaate. Fassaadimaterjalid on valitud sellised, mis tagavad hoone välisilme pikaajalise säilimise ja püsivuse ilmastiku vastu.

ENERGIAMÄRGIS: hoone vastab kõigile tänapäevastele energiatõhususe nõuetele ning hoone energiamärgis kuulub B klassi.

ASUKOHT
Maja on ehitatud ideaalses asukohas - keset südalinna, kuid vaiksel tupiktänaval. Lähedal asub USA saatkond, tänu millele on koht eriti valvatud ja turvaline. Lähedal on kõik mugavad kohad: Stockmann ja Solarise kaubanduskes, paljud restoranid ja kohvikud, koolid, lasteaiad ja loomulikult bussipeatused igasse linnaossa. Lisaks on jalutuskäigu kaugusel Lembitu park ning vanalinn oma ainulaadse rütmiga.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Halleberg Kinnisvara OÜ
Halleberg Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
625 000 € 6 109 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3604867
Tube 3
Üldpind 102.3 m²
Korrus/Korruseid 6/7
Ehitusaasta 2022
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:101:3863
Registriosa number 1010601
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%