Müüa korter, 2 tuba - Tööstuse tn 33, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

STUUDIO NURGAKORTER, LÄBI KAHE KORRUSE!

Korteriomand, puitmaja

Köök: gaasipliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, boiler, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: elektriküte, ahjuküte
Lisainfo: parkett, mööbli võimalus, katusekorter, kinnine hoov, uus elektrijuhtmestik, panipaik, parkimine tasuta
Side ja turvalisus: trepikoda lukus, turvauks
Ümbrus: ümbruses korterelamud, asub keskuses, teed heas seisukorras, naabrid ühel pool

Kalamaja südames Tööstuse tänaval on müüki tulnud väga hea energiaga stuudio-stiilis kodu, mis on värskelt seadustatud ja kõik dokumendid on korras!

KORTER
See erilise planeeringuga stuudio-stiilis korter üllatab avaruse ja põneva planeeringuga. Boonusena on tegemist nurgakorteriga. Kodu esimesel korrusel asub avatud köök-elutuba ja vannituba. Teisel korrusel asub magamistuba ja garderoob. Korteri erinevaid tasapindasid on väga funktsionaalselt ja loominguliselt ära kasutatud. Kodu müüakse koos kohtkinnitatud mööbliga, muu mööbli osas on võimalik läbi rääkida. Köögimööbel on kvaliteetne, olemas on gaasipliit, elektriahi, õhupuhasti, nõudepesumasin, külmikud on paigaldatud mugavalt köögisaare/laua alla. Korterit köetakse kamin/ahjuga ja elektriküttega, aga uue omaniku soovi korral on olemas ka gaasikütte liitumise valmidus. Kodu aknad avanevad põhjapoole, seega ei ole siin suvekuudel liiga palav. Pööningule laienemine on seadustatud.

MAJA
Tööstuse 33 asuv puumaja on osaliselt renoveeritud - värskendatud on aknad, välisuks, soojustatud osaliselt soklikorrus ning vahetatud katus. Pööningukorrusele on laiendatud vaid see korter, kõik dokumendid on korras. Lähiaastatel korteriühistul kindlaid renoveerimisplaane ei ole ning kogutud remondifondi kasutatakse vajaminevate tööde jaoks. Tulevikus fassaadi soojustamisel ja renoveerimisel plaanitakse paigaldada nõuetekohased puitaknad ja vahetada katus miljööväärtuslikult sobiva katuse vastu. Peasissepääs asub Tööstuse tänaval ning hoovipoolne sissepääs Salme tänaval. Lisaks asub maja soklikorrusel kohvik-pood SALTSUP, kust on võimalik koju või kohapeal osta maitsvaid pagaritooteid, kohvi või smuutit või miks mitte ka maitseaineid.

PARKIMINE JA KUUR
Parkimine toimub maja ümber asuvatel tänavatel tasuta. Maja hoovis asub kuur, kus korteri kasutuses on eraldi lukustatud boks näiteks jalgratta, varurehvide ja muu tarbeks.

ELUKESKKOND JA ASUKOHT
Tööstuse 33 maja asukoht on ideaalne inimesele, kes hindab linnamugavusi ja mõnusaid Kalamaja tänavaid. Kodu lähedal asub mitu kohvikut ja restorani, olemas on toidupoed ja ühistranspordiühendus on väga hea. Maja ümber on kevad- ja suvekuudel mõnus melu ja sumin. Lisaks on kodu juurest hea ühendus teiste linnaosadega. Kodu lähedal asub mitu kooli ja lasteaeda ja Salme Kultuurikeskus. Lisaks asub lähedal Balti Jaama turu Myfitness ning tervisliku eluviisi harrastajatel on väga mõnus minna jalutama Kalamaja parki või mere äärde ja Noblessnerisse. See on tõesti kõigi mugavustega koht elamiseks.

Kui tunned, et see eriline kodu võiks kuuluda just Sulle, siis võta minuga ühendust ja läheme seda koos esimesel võimalusel vaatama.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Skyline Kinnisvara OÜ
Skyline Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
157 000 € 3 264 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3632321
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 48.1 m²
Korrus/Korruseid 2/2
Ehitusaasta 1946
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:801:0001
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%