Müüa korter, 4 tuba - Türi tn 4/3, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, dušš
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 4.4 m², parkett, lift, garderoob, ventilatsioon, panipaik, pakettaknad, kõrged laed, kinnine hoov, parkimine tasuta
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, naabrivalve, videovalve, trepikoda lukus

Kaasaegne, stiilne, kodune ja mugav – kui just selline on Sinu unistuste kodu, siis oled selle nüüd leidnud! Kitseküla asumi südames, mugavas vaikses sisekvartalis asub avar hooviala, mida ümbritsevad kolm uut kortermaja. Nendest tagumises, Türi tn 4/3 majas see tore perekorter asubki. Majadevaheline sisehoov on tänases üha tihenevas linnaruumis tõesti haruldus, olles ideaalne paik lastel turvaliselt ja iseseisvalt õues mängimiseks.

Korter asub maja 2.korrusel ja vaatab akendega justnimelt selle vahva sisehoovi poole. Nii on lastel silm peal ja lõunapoolne rõdu laseb ka korteris kogu päeva päikest nautida. Korteris on 3 ruumikat magamistuba ja avatud köögiga elutuba. Master-bedroom on mugav tänu oma walk-in garderoobile ja vannitoale. Korteris on veel teinegi vannituba. Lisaks on majapidamisruum mugavalt eraldi ja võimaldab pesumasina-kuivati just seal hoida.

Funktsionaalsete panipaikadega köök on praktiline ja selles on kasutatud ära kogu korteri kõrge lagi – kapiruum on laeni välja ja see võimaldab rohkelt varusid hoiustada. Korteri igas toas ja esikus on mahukad sisseehitatud garderoobkapid, elutoa seina ehib praktiline ja ilus eritellimusel valminud riiul. Korteri juurde kuulub oma panipaik keldrikorrusel ja parkimiskoht sisehoovis, kohe välisukse lähedal. Tänaval on parkimine vaba, nii mahuvad külalised alati mugavalt ära.

Korteri lagede kõrgus on 3 meetrit ja ka siseuksed on tavapärasest kõrgemad, 2,3-meetrised, mis sobivad kõrgesse ruumi ideaalselt. Kogu korter on detailideni sisearhitektide poolt läbi töötatud, nii on lahendus tõesti funktsionaalne ja ilus, mahutab palju asju, jättes samas avaruse alles. Vaata fotodele lisatud plaanijoonist!

Korteri kommunaalkulud on uuele majale omaselt soodsad, küsi arveid meilile!

Igapäevane logistika on võimalik eriti mugavalt lahendada tänu Tallinn-Väike rongipeatusele üle tee või trammipeatusele, mis Pärnu maanteel 150 m kaugusel. See on ühel hetkel suur väärtus, kui saaks ilma autota südalinna minna ja ilma ummikuteta ka koju tagasi tulla. Koolilastelgi hea iseseisvalt liikuma saada.

Tule tutvu kindlasti kohapeal, vaatame koos, kuidas see Sinu pere uueks elukohaks võiks sobida. Saabunud kevadet saad juba nautida uues päikesepoolses korteris, sest korter on ka sissekolimiseks juba vaba!

Müü või hinda meiega! Saada päring i****@d*****.ee ja teeme Sulle hea pakkumise.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Domus Kinnisvara
Domus Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
359 000 € 4 562 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3645730
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 78.7 m²
Korrus/Korruseid 2/4
Ehitusaasta 2021
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%