Müüa korter, 3 tuba - Välja tn 2, Kose-Uuemõisa, Kose vald, Harjumaa

UUS HIND!

3 tuba, 2 panipaika, 2 rõdu, keldriboks

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, köök 8 m², köögimööbel
Sanruum: dušš, uus torustik, boiler
Küte ja ventilatsioon: keskküte, põrandaküte
Lisainfo: rõdu 8 m², parkimine tasuta, parkett, pakettaknad, mööbel, toad eraldi, TV, uus elektrijuhtmestik, seinakapp, panipaik
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus
Ümbrus: ümbruses eramud ja korterelamud, Pirita jõgi 650 m, asub keskuses, teed heas seisukorras

Müügile on tulnud suurepärase planeeringuga hubane, avar ning valgusküllane 3 toaline korter Kose - Uuemõisas. Korter ootab uut perekonda, kes armastab looduse lähedust ning rahulikumat elukeskkonda, samas hindab mugavust, mida pakub linnalähedal asuv Kose-Uuemõisa, kus kõik eluks vajalik on vaid mõnusa jalutuskäigu kaugusel

KORTER
Avar ning valgusküllane läbi maja planeeringuga 3 toaline 68,0m2 suurune korter asub kolmekordse maja teisel korrusel. Lisa boonusena on avaral korteril 2 suurt rõdu ning ca 9m2 suurune keldriboks.

Korteri koosseisu kuulub:
* Esik 4,0 m2
* Panipaik esikus 1,43 m2
* Elutuba 19,0 m2
* Köök 8,0 m2,
* Panipaik köögis 1,32 m2
* koridor 8.5 m2
* Wc/vannituba 3,75 m2
* Magamistuba 12,0 m2
* Magamistuba 10,0 m2
* Rõdu (köögis)
* Rõdu (magamistoas)
* Keldriboks ca 9.0 m2

Tegemist on suurepärase planeeringuga, kus kõik eluruumid on eraldiseisvad. Läbi maja planeeringuga korteri jagab kaheks pikk ja mahukas koridor, mis sisaldab endas mahukat peegelliugustega garderoobikappi. Korteri 2 suurt rõdu asetsevad teine teiselpool maja. Köögi ja magamistoa aknast piilub sisse hommiku päike, ning elutoa ja teise magamistoa aknasse paistab pealelõunapäike. Kogu korteri aknad on vahetatud KÜ poolt maja renoveerimise käigus. Korter on aastaringselt valgusküllane ning hubaselt soe. Korteris on hea ja kvaliteetne joogivesi. Soe vesi tuleb boilerist. Põrandaid katab laminaatparkett, seinad osaliselt värvitud /osaliselt tapetseeritud. San. Ruum plaaditud, lisaks põrandaküte. Korterisse on maja renoveerimise käigus paigaldatud uued reguleeritavad radiaatorid. Loomulikult on vahetatud kogumaja ja korteri torustik. WC-vannituba on kokku tõstetud, köögis ja esikus sisseehitatud panipaigad. Ruumilt suurem magamistuba on soovi korral kergesti teisaldatava puidust vaheseinaga kaheks eraldi toaks jagatud. Korter on puhas ja korralik ning võimaldab kohest sissekolimist ilma suuremate lisa kuludeta.

See ei ole lihtsalt korter, vaid hoole ja armastusega loodud ning hästi hoitud kodu!
Tänu väga heale ruumilahendusele sobib korter suurepäraselt suuremale perele!

Sellesse korterisse piilub päike sisse kogu päeva jooksul igast aknast. Sinu uus kodu on alati päikeseline ja rõõmus!

KOMMUNAALKULUD (summadele lisandub tarbimispõhine vesi ja elekter)
2023 mai - 125,44 EUR
2023 detsember - 300,66 EUR
2024 jaanuar - 261,08 EUR
2024 märts - 212,73 EUR

MAJA
Välja 2 on D- energiaklassi kuuluv kolmekorruseline 24 korteriga elamu, mis on valminud 1984 a. Majas toimetab tegus KÜ. Korterelamu on täielikult renoveeritud ning väga heas korras. Majaesine valgustatud. Trepikoja uksed lukus. Korterelamu asub rahulikus ja rohelises piirkonnas. Maja ümbrus on puhas ja hooldatud. Viisakad ja sõbralikud naabrid.
Tasuta parkimine oma maja elanikele maja ees asuval parkimisplatsil.

ASUKOHT
Kose-Uuemõisa on logistiliselt väga hea asukohaga, neljarealine Tartu maantee tagab kiire ja turvalise liikluse Tallinnaga. Linna jõuab vaid 20-minutilise autosõiduga (34km Tallinna).
Bussid sõidavad pea iga tund. Ümberkaudsete alevike ja külade lapsi sõidutab tasuta koolibuss. Tallinna saab bussidega nr 130, 138, 139 ja 140. Lisaks Kose valla sisesed bussid K1 ja K9.

Kose-Uuemõisa see on looduskaunis, vaikne ja turvaline elukeskkond kus kõik eluks vajalik on vaid jalutuskäigu kaugusel!

Alevikus on kaunis Kose-Uuemõisa mõisapark kus suviti toimuvad meeleolukad mõisapäevad, Pirita jõgi, Ox Forelli puhkekeskus, mis pakub mitmeid erinevaid ajaveetmisevõimalusi nii suvel kui ka talvel. Lasteaed-algkool, raamatukogu. Asulas käib aktiivne kultuurielu: tegutsevad noorte- ja pensionäride keskus, meeskoor, naiskoor, mitu rahvatantsurühma ning lisaks pakutakse erinevaid iluteenuseid. Grossi toidupood, uus kohvik/bistroo. Lähedal on Jetoil bensiinijaam ja autopesula.

Alevikust vallakeskusesse Kosel on ca 5km pikkune valgustatud uus kergliiklustee. Kose alevikus on lasteaed, gümnaasium, tennise, muusika ja kunstikool, raamatukogu. Kose Kultuurikeskuses toimuvad iganädalaselt teatrietendused, kinoõhtud, kontserdid. Suuremad toidu- ja ehituspoed. Mitu söögikohta. Juuksurid ja muud iluteenused. Erinevad sportimisvõimalused (staadion, tenniseväljakud, värskelt renoveeritud jõusaal, saun ja ujula). Perearstikeskus, hamba ravi, apteek, postkontor, jne .
Kõik eluks vajalik on olemas!

VÕTA MINUGA ÜHENDUST JA LÄHME KOOS TUTVUMA SINU UUE KODUGA.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Priimus Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
Uus hind
94 500 € 1 390 €/m²
96 900 €
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3647734
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 68 m²
Korrus/Korruseid 2/3
Ehitusaasta 1984
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 33701:002:0074
Registriosa number 5809802
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%