Müüa maja - Pisisaare, Põltsamaa vald, Jõgevamaa

ILUS MAAKODU, METSATUKK, AED, 5 TUBA, SAUN...

Kinnistu, kogupind 180.8 m²

Köök: puupliit
Sanruum: boiler, dušš, saun, wc ja vannituba eraldi, kanalisatsioon, lokaalne vesi
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, ahjuküte
Lisainfo: puurkaev, kõrvalhoone, garaaž, tööstusvool, panipaik, elekter, pakettaknad, mööbli võimalus
Ümbrus: mets lähedal

Ilusa kinnistuga ja korras hoonetega maakodu. Sepale kohale jõudes tajud sa kohe, et siin on südamega asja juures oldud. Siinsed elanikud on loonud endale kodu, mis oleks maailma parim paik, kus olla. Kuid elus tuleb vajadusel muudatusi teha ja nüüd on sinul võimalus soetada endale siia oma kodu ning osa saada romantilisest maakodu idüllist.

KINNISTU JA AED.
Kinnistul asuvad kena ja korras elumaja ning kõrvalhoonena garaaž-kuur-suvemaja. Reljeefne ja oma metsatukaga kinnistu annab palju häid võimalusi aiakujundamiseks ja seda on siin ka aastate jooksul usinasti tehtud.

Toon vaid lühidalt välja mõned märksõnad. Maja ümber on istutatud ca 60 erinevat liiki puid ja põõsaid. Eelmistelt omanikelt, kes selle imelise koha rajasid pärineb veel uskumatum info, et väidetavalt on siia aja jooksul istutatud kokku ligi 1000 puude ja põõsaste istikut. No mina ei tea, kas see nii on ja ilmselt seda ei saa enam keegi täpselt kindlaks teha, kuid selge on see, et aed ja kogu kinnistu on siin omaette avastamist väärt paik.

Aiaraamatus on nimekirjas muuhulgas: erinevad vahtrad, pajud, toomingad (ka Pensilvaania toomingas), sirelid, hortensiad, jugapuud. Tarbeaias kasvab 14 õunapuud, üks pirnipuu ja üks kreek, musta- ja punase sõstra põõsad, tikrid, maasik-vaarikas, vaarikad. Aeda on rajatud peenrakastid, kuid ruumi on siin ka suurema aiamaa kaoks. Samuti on olemas kasvuhoone (3x4m).

Tule aga kohale ja vaata oma silmaga üle. Kui sa aiahuviline oled, siis siin on, mida vaadata ja avastada.

ELUMAJAS ON RUUMI NII OMA PERELE KUI KÜLALISTELE.
Ka elumaja ei ole siin päris standardne ja levinud maamaja tüüp. Mõtteliselt võiks elumaja jagada kolme osasse. Ühes tiivas asuvad eluruumid. Maja keskosas asuvad sauna-, puhkeruumid ja/või toad külalistele. Kolmandas maakivist seintega osas asuvad majapidamisruumid.

Majja sissepääs on väga kodune ja kutsuv - täpselt nii nagu peab - hubasest ja privaatsest sisehoovist liigume läbi lõunapoolse ja päikeselise veranda maja siseruumidesse. Siia verandale võikski istuma jääda.

Esimesel korrusel asub suur elutuba, söögituba ja eraldi köök. Lisaks on esimesel korrusel veel WC, duširuum, sahver. Sahvrist pääseb ka maja alla keldrisse. Nendesse hoiuruumidesse peaks küll ära mahtuma kõik talveks varutud hea oma aia kraam.

Kindlasti tasub eraldi mainida selle ajastu majade seas väga erilist lahendust, läbi kahe korruse kulgevat kaminaruumi. Kaminaruum ja saunakompleks on väga stiilne ja puhta ajastutruu disainiga. Suur avatud koldega kamin ja juba mainitud läbi kahe korruse kulgev ja siserõduga kaminaruum on nautimist väärt. Ja nautida saad sa siin korralikult. Olemas on toimiv puukerisega saun, kus on eraldi leiliruum, pesuruum ja riietusruum. Hiljem peale sauna on mõnus puhkeruumis lõõgastuda.

Maja teisel korrusel on kokku 3 eraldi tuba ja avatud siserõduga tuba. Teise korruse tubadest pääseb maja keskel asuvale rõdule, kust avaneb kena vaade maja hoovi. Tegelikult ei ole maja nii suur, kui väliselt paistab, kuna maja üldpinna hulka kuulub ju ka maakivist mitteeluruumide osa. Võimalik on ka eluruumide osa kombineerida ja näiteks talvel kasutada elamiseks ainult osa majast.

TEHNOSÜSTEEMID JA KÜTE.
Elumajas on ahiküte ja kaks õhksoojuspumpa. Esimese korruse elutoas asub uus Ahja moodulahi. Lisaks on köögis soojamüüriga puuküttega pliit. Teise korruste tubades on ahjud ning saunas kamin ja puukeris. Sooja vee jaoks on kahesüsteemne boiler, mida saab kütta pliidi abil ja elektriga.

Veevarustus on kinnistul asuvast puurkaevust, pump ja hüdrofoor asuvad keldris. Kanalisatsioon on lokaalne kinnine mahuti. Elektri peakaitsme suurus on 25 A, 3 faasi.

MAJA KONSTRUKTSIOONID JA TEHTUD TÖÖD.
Maja seinakonstruktsiooniks eluruumide osas on palk ja maakiviseintega abiruumide osa. Siseruumides on tehtud jooksvalt sanitaarremonti ja suuri kapitaalseid renoveerimisi tehtud ei ole. Elektrikaableid on vahetatud osaliselt.

Suuremad tööd, mis viimaste aastate jooksul on elumajas tehtud:

Katusevahetus 2022 a, plekk-katus.
Vintskappidele lisatud tuuletõke ja uus laudis 2022 a.
Aknad ja rõdu uksed vahetatud. Paigaldatud kolmekordsed klaaspakettidega PVC raamidel, aknad 2022/2023 a (vahetamata on veranda aknad ja üks sauna aken).
Esiku ja veranda vaheline soojustatud uks paigaldatud 2022 a.
Kahesüsteemne boiler 2022 a.
Ahja moodulahi "Juku" 2022 a.

KÕRVALHOONE.
Kõrvalhooneks on garaaž-kuur-suvemaja.
Suletud netopind 78,1 m². Garaaži osa on ruumikas, kuhu mahub ka tänapäevane sõiduauto.
Väga mõnus suurte akendega suvetuba avaneb vaatega aiale. Veeda siin mõnusalt aega, korralda pidusid, majuta külalisi... aga siin on ka hea koht kasutada suvekööki näiteks suvisteks toimetamisteks, mahlakeetmiseks ja hoidiste tegemiseks jne. Sul peab ju olema maailma parimat kraami, mida sahvrisse ja keldrisse paigutada ning hiljem nautida ja sõpradelegi jagada :) Kõrvalhoones asub ka kuuri osa ja tühi katusealune, mida saab toana kasutusele võtta.

ASUKOHT.
Müüdav kinnistu asub väikses Eesti külas. Pisisaare küla on tegus ja kaunis küla Jõgevamaal ja vaid 9 km kaugusel Põltsamaalt. Pisisaares on algkool, spordikeskus, raamatukogu.

Kinnistu on piisavalt suur ja eraldatud, et oleks omaette olemist ja privaatsust.
Kinnistule on aastaringselt hea juurdepääs avalikus kasutuses olevalt teelt!

VÕIMALUSED.
Sellel kinnistul võib olla ka potentsiaali majutusteenuse pakkumise näol. Näiteks võib-olla on võimalik kõrvalhoone kohandada suvel turistide majutuskohaks. Või elumajast teatud osa ja toad majutuseks välja pakkuda. Variante ja võimalusi on kindlasti rohkem kui üks.

Tule vaata see kena koht üle ja siis tead juba täpsemalt, kuidas see sinu vajadustega sobib. Samuti võta minuga julgelt ühendust, kui sul tekkis küsimusi.

INFO
* Kinnistu suurus 16 030 m² (ca 1,6 ha).
* Katastri tunnus 57301:002:0590.
* Metsamaa 6886 m².
* Elamu üldpind (suletud netopind) 180,8 m².
* 5 tuba, köök, esik, veranda, saun, kaminaruum,WC, pesuruum, sahver, 2 rõdu, kelder, majapidamisruum.
* Elamu esmane kasutuselevõtu aasta 1909 (ehr andmed).

* Elektri peakaitsme suurus 25A, 3 faasi.
* Vesi on kaevust majja sisse toodud.
* Kanalisatsioon on lokaalne mahuti.
* Ahiküte: 3 ahju, kamin, soojamüüriga pliit, pliit.
* 2 õhksoojuspumpa.

* Kõrvalhooned: kuur-garaaž-suvemaja, üp 78,1 m².
* Kasvuhoone 3x4 m.
* Hooldatud kinnistu.

Põltsamaa kesklinn 9 km.
Jõgeva 28 km.
Viljandi 55 km.
Tartu 65 km.
Tallinn 125 km.

VAATA KA DROONIVIDEOT JA VIDEOTUURI MINU YOUTUBE KANALILT!
https://youtu.be/r0zPUAQrC1w

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Mario Karro Kinnisvara OÜ
Mario Karro Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
159 900 € 884 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3648741
Tube 5
Üldpind 180.8 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 1909
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 16030 m²
Katastrinumber 57301:002:0590
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%