Müüa ridaelamuboks, 3 magamistuba - Iirise tn 10, Ihaste, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Väga hea pakkumine! Uus ja kvaliteetse sisustusega boks.

Korteriomand, kogupind 100.8 m²

Köök: induktsioon pliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte, maaküte
Lisainfo: rõdu , garderoob, pakettaknad, terrass, mööbli võimalus, parkett, eraldi sissepääs, panipaik, parkimine tasuta, kinnine hoov
Side ja turvalisus: Internet
Ümbrus: äärelinnas, teed heas seisukorras

Ihaste Kodu ridaelamute uusarenduses on müüa uus ja ilus A energiaklassi ridaelamuboks. Boksi juurde kuulub privaatne aed maja taga ja kaks parkimiskohta maja ees, ning mahukas panipaik. Lisaks on arenduses ühiselt kasutatav laste mänguväljak ja haljasala.

KORTER
Korteris on kvaliteetne Balti Furnituuri köögimööbel koos tehnikaga (induktsioonpliit, ahi, nõudepesumasin, külmik, õhupuhasti). Tubade põrandatel on trendikas kalasabaparkett, esikus helehallid keraamilised plaadid. Pesemisruumi ja wc seinad ja põrandad on kaetud keraamiste plaatidega, sanitaarkeraamika on valge, sanitaartehnika viimistlus on kroom. Pesuruumis on efektne dušiklaas. Korteri seinad on värvitud. Korterisse jääb lisaks köögile pesumasin, aknakatted ja kohtkindlad valgustid, muu mööbli osas saab läbi rääkida.

PLANEERING
See läbi kahe korruse planeeringuga avara terrassi ja panipaigaga valgusküllane ridaelamu on tõeline pärl. Ridaelamu esimesel korrusel on esik, wc koos pesupesemisega ja avatud köögiga elutuba, kust pääseb hubasele terrassile ning oma aeda. Teisel korrusel on 3 magamistuba ja vannituba. Ühel magamistoal on walk in garderoob. Korteri pind 84.8 m², millele lisandub panipaik 4 m², terrass 12 m², ning privaatne aed. Boksi ees on omanike kasutuses kaks auto parkimiskohta.

EHITUS
A-energiaklassiga ridaelamu on rajatud raudbetoonist vundamendile. Välisseinteks on monteeritavad, tõhusalt soojapidavad kolmekihilised sandwich raudbetoonpaneelid. Vastupidav raudbetoonist fassaad on kaetud heledatoonilise betoonivärviga. Kõik vahelaed on monteeritavatest raudbetoonõõnespaneelidest. Bokside vahelised seinad on raudbetoonpaneelidest ja mittekandvad siseseinad on metallkarkassil kipsplaatseinad. Korruste vaheline trepp on metallkonstruktsioonist ja naturaalsest puidust astemetega. Kodul on sooja- ja mürapidavad 3x PVC aknad. Tubades on värvitud paneellaed. Esikus on värvitud kipsplaatlagi. Sanruumide laed on Akusto akustilised ripplaed.

KOMMUNIKATSIOONID
Hoones on maaküte, küttesüsteem on lahendatud vesipõrandakütte baasil. Hea sisekliima tagamiseks on majas soojustagastusega sundventilatsioon. Vesi- ja kanalisatsioon on tsentraalsed. Kommunaalkulud on suvel ca 80€ ja talvel ca 200€, arvestatud on keskmised tasud koos elektriarvetega.

ASUKOHT
Perede seas väga hinnatud Ihaste piirkonnas on vaikne ja turvaline. Roheluse keskel asuv kodu on lähedal nii parkidele kui ka koolidele ja lasteaedadele. Hea bussiühendus kesklinnaga. Autoga sõidab kesklinna vaid 9 minutit. Looduslähedane elu linna mugavustega!

Lumen Kinnisvarabüroo - tahame, et inimesel oleks kinnisvara müües õigus läbipaistvale teenusele, kiirele teenindusele ja personaalsele lähenemisele tema kõige kallima vara müümisel.

Vaata ka meie teisi pakkumisi kodulehelt Lumen Kinnisvarabüroo

Kinnisvara müük ja klientide nõustamine on meie kirg!

Hoia meie tegemistel silma peal Lumen Kinnisvarabüroo Facebook lehel

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
229 000 € 2 272 €/m²
Müüa ridaelamuboks
Müüa ridaelamuboks www.kv.ee/3642700
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 100.8 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2022
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79301:001:0984
Energiamärgis A
Kulud suvel/talvel 80 € / 200 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%