Müüa maja, 1 magamistuba - Kernu, Saue vald, Harjumaa

Idülliline ajaloohõnguga maja Kernus

Kinnistu, puitmaja, elamispind 65.4 m², kogupind 65.4 m²

Sanruum: dušš, boiler, lokaalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, ahjuküte
Lisainfo: puurkaev, kõrvalhoone, pakettaknad, garaaž, parkimine tasuta, panipaik, elekter, garderoob, puusein, eterniitkatus
Ümbrus: mets lähedal

Idülliline ajaloohõnguga maja Kernus

Maja on ehitatud 1930ndatel aastatel. Maja taastamist alustati 2020. aasta lõpus. Vahetatud on katus, aknad, elektrisüsteem, ehitatud uus puuküttega pliit koos soojamüüriga (korstnajalg on säilinud), paigaldatud õhk-soojuspump. Kinnistul on puurkaev ja majja on loodud veeühendus. Lisaks on olemas lokaalne kanalisatsioon, mahuti suurus 5 m3.
Hetkel on peamajas kaks tuba. Teisele korrusele on võimalik välja ehitada veel kaks magamistuba, osaliselt on nende ehitusega juba alustatud. Esimesel korrusel on avatud köök-elutuba, pesuruum koos WC-ga, magamistuba koos garderoobiga, esik ning sahver-tehnikaruum. Majas on mõnusalt avarust aga ka soojust ja kodutunnet. Põrandaid katab naturaalne puit, mis on jala all meeldivalt soe.
Köögis on olemas gaasipliit ja elektriahi. Samuti on võimalik toidu valmistamiseks kasutada puupliiti, mis on ühtlasi ka maja kütmiseks kasutatav.
Pesuruumis on olemas elektriline põrandaküte. Aknad on 3x plastikaknad. Seintele on tehtud ka ventilatsiooniavad. Soe vesi tuleb boilerist (50l).

Kinnistul asub ka kõrvalhoone, kuhu on samuti loodud elektriühendus ja vee-kanalisatsioonivalmidus. Kõrvalhoones on üks osa välja ehitatud garaaž-töötoaks, teine osa on puude jm hoiustamiseks. Kõrvalhoone suuruseks on 103,7 m2.

Maja asub suurel kinnistul – 1,6 ha. Suur osa maast on olnud ajalooliselt kasutusel põllumaana. Maja ümber on viljapuud- ja põõsad.

Maja interjööris on säilitatud maalähedust ja koha ajalugu. Säilitatud palkides on näha killukesi ajaloost – nii mürsu- kui ka kuuliauke.

Kinnistul on olemas elektriliitumine 3x20A.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Uus Maa City OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
199 000 € 3 043 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3523740
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 65.4 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 1936
Seisukord Heas korras
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 16474 m²
Katastrinumber 29701:006:0433
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%