Müüa korter, 2 tuba - Kellamäe tn 12, Maardu, Harjumaa

KLIENDIPÄEV 16.05.2024 EELREGISTREERIMISEGA.

Korteriomand

Köök: keraamiline pliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, wc ja vannituba eraldi, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 2 m², parkimine tasuta, TV, toad eraldi, mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, rõdu kinnine, panipaik, seinakapp
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, naabrivalve, trepikoda lukus, turvauks
Ümbrus: ümbruses korterelamud, naabrid kõrval, linnas, teed heas seisukorras

Hubane 2-toaline korter Maardu kesklinnas - Ideaalne kodu sisekolimiseks!
Maardu on linn, kus on palju võimalusi hubaseks eluks, ning see 2-toaline korter Maardu kesklinnas on suurepärane võimalus leida endale kodu. Asudes pea tänaval, pakub see korter mugavat ligipääsu kõikidele linna olulistele punktidele. Käesolevas müügikuulutuses uurime lähemalt selle kodu eripärasid ja võlusid.
Asukoht:
Korter paikneb Maardu kesklinnas, mis tagab mugava ligipääsu kõigile linna olulistele teenustele ja mugavustele. Pea tänaval asumine tagab lihtsa juurdepääsu ühistranspordile ning läheduse kauplustele, koolidele ja söögikohtadele.
Planeering ja ruumilahendus:
See hubane korter on 2-toaline, kus toad on eraldi paiknevad, andes elanikele privaatsuse ja mugavuse. Köök on samuti eraldi, võimaldades paremat korraldust toiduvalmistamisel. Avatud ja valgusküllane planeering loob avarustunnet ning sobib suurepäraselt kaasaegsele elustiilile.
Korteri seisukord ja mugavused:
Korteri aknad on plastikraamidel, mis tagab hea soojapidavuse ja heliisolatsiooni. Ilusad uksed lisavad sisekujunduslikku väärtust. Elektrijuhtmestik on vahetatud, tagades elanikele turvalise elektrisüsteemi. Vannituba ja tualett on kaunilt plaaditud, luues stiilse ja kaasaegse atmosfääri.
Maja üldine seisukord:
Maja on läbinud mitmeid renoveerimistöid, sealhulgas katusetöid, mis tagavad elanikele turvalise ja mugava elukeskkonna. Naabrid on rahulikud, luues sõbraliku ja mõnusa elamiskogemuse.
Küte ja mugavused:
Korteris on kasutusel kaasaegsed kütteradiaatorid, millel on distantsmõõdikud, võimaldades efektiivset küttekulude jälgimist. See tagab energiasäästliku ja mugava eluaseme.
Lisaväärtused:
Maja taga asuvad lasteväljakud, mis on suurepärane võimalus lastega peredele. Tasuta parkimine on suureks plussiks neile, kes omavad sõidukit, tagades muretu parkimise kodu lähedal.
Kokkuvõte:
See 2-toaline korter Maardu kesklinnas pakub mitmeid eeliseid, olles ideaalne valik neile, kes otsivad hubast ja kaasaegset elamispinda. Asukoht, maja seisukord, korteri mugavused ja lisaväärtused teevad sellest kodust unikaalse ja atraktiivse valiku. Ära jäta võimalust kodu soetamiseks Maardu südames!
Kui soovid rohkem teavet või korraldada korteri vaatamise, võta julgelt ühendust ja astu samm lähemale oma uue kodu suunas!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Best For ALL Kinnisvara
Best For ALL Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
94 900 € 1 797 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3612503
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 52.8 m²
Korrus/Korruseid 5/5
Ehitusaasta 1986
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis D
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%