Müüa majaosa, 4 magamistuba - Pääsküla tn 15-1, Nõmme, Tallinn, Harjumaa

UUS HIND!

5-toaline A-energiaklassi majaosa Pääsküla südames

Korteriomand, kivimaja, kogupind 163.6 m²

Köök: induktsioon pliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: saun, dušš, vann, tsentraalne vesi, kanalisatsioon, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte, põrandaküte
Lisainfo: rõdu 11.2 m², parkimine tasuta, ühistransport, panipaik, terrass, garderoob, mööbli võimalus, pakettaknad, parkett, rullmaterjalist katus
Side ja turvalisus: Internet, turvauks, naabrivalve, aiaga ümbritsetud
Ümbrus: ümbruses eramud ja korterelamud, Harku mets, Pääsküla raba ja Ilmarise Terviserada lähedal, teed heas seisukorras

Hinnas sisaldub 2 parkimiskohta ilusa viinamarjadega ümbritsetud varjualuse all ja panipaik! Parkima mahub naabreid segamata kuni 5 autot!

ASUKOHT JA NAABRID

See majaosa pakub ideaalset tasakaalu mugavuse, privaatsuse ja loodusläheduse vahel ning on valmis pakkuma uutele omanikele sooja ja hubast kodutunnet Pääsküla südames. Ideaalne perele või neile, kes hindavad looduskaunist ümbrust ja mugavat ühendust linnaga. Läheduses on mitmed lasteaiad, koolid, restoranid ja mänguväljakud, tagades täiusliku elukeskkonna. Lapsed saavad ise koolis ja trennis käia - kõik võimalused on lähedal olemas.

Väga head suhted naabritega! Meid on kokku 5 perekonda, kes moodustavad sõbraliku ja kokkuhoidva 10-lapselise kogukonna, kus on rõõm koos elada ja kasvada. Regulaarsed koosviibimised, ühendatud aiad, lapsed käivad ise üksteisel külas ja väljas mängimas, kaks korda nädalas naabritega ühine saun ning tööriistade, nõu ja jõu jagamine loovad omamoodi laheda ja toetava kogukonna elu, kus naabrite vahelised sidemed on tugevad ja hoolivad. Naabrivalve tagab turvalise elukeskkonna, kus on alati keegi käepärast, kui abi vaja.

See majaosa pakub mitte ainult ilusat elukeskkonda, vaid ka võimaluse olla osa kokku hoidvast äärmiselt toredast naabruskonnast!

ÜHISTRANSPORT JA ÜMBRUS

Pääsküla raudteejaam 350 m
- Balti jaama mugavalt rongiga 18 min (60+ väljumist päevas)
- Suvel Kloogarannasse rongiga ujuma 30 min
- Ühendus terve Eestiga!

Kesklinna viivad bussid 14 (kiir), 18 ja 18A (100+ väljumist päevas). Liiguvad ka ööbussid.

Lux Expressi Vana-Pääsküla bussipeatusest saavad alguse sinu reisid Pärnu, Haapsalu ja Kuressaare suunal või seikled kaugemale ning lubad endale põneva välisreisi näiteks Riiga, Vilniusesse või Varssavisse.

Aktiivsed tegevused:
- 350 m Fitness 24/7
- 750 m Nõmme ujula
- 290 m Pääsküla noortekeskus
- 650 m Nõmme huvikool
- 1.4 km Harku mets ja Rõngasjärv
- 1.6 km Ilmarise terviserada ja Pääsküla raba

Restoranid:
- 450 m restoran "Jah, Kallis"
- 500 m MuSu kohvik

Pääsküla 15 kodust 2 km raadiuses on veel enam eluks põnevaid väljakutseid ning olesklemispaikasid. Söögikohad, mitmed koolid ning spordihooned, kaubamajad, ehituspoed, Juhani puukool, Hortes, perearstikeskused, ilusalongid, loomakliinikud, tanklad, autohooldused, pesulad ehk tõeline keskus keskuses.

PLANEERING JA SISEVIIMISTLUS

163.6 m² (köetav pind) suuruse majaosa koosseisu kuulub avatud köögiga elutuba, 4 magamistuba, 2 vannituba duši, vanni ja saunaga, walk-in garderoob, pesumasina ja kuivatiga majapidamisruum, tehnoruum, esik ja panipaik. Lisaks on kahest magamistoast ligipääsetav 11.2 m² rõdu ja suur majaosa ümbritsev 47 m² suurune terrass koos ilusa kiviktaimlaga.

Majaosa asub kagu-edela ilmakaarte suunas ning omab Pääsküla 15 maja korteriomanditest suurimat 740 m² isiklikus kasutuses olevat päikepoolset maa-ala (hommiku päikese terrass + õhtu päikese terrass). Suur ja stiilne terrass võimaldab ideaalselt pere ja sõpradega suveõhtuid veeta, grillida, sauna teha ja loodust nautida.

Majaosa on avara planeeringuga ja valgusküllane. Avarust lisavad 2.9m kõrgused laed ning maast laeni aknad. Interjööri iseloomustab minimalistlik skandinaavialik stiil, kvaliteetsed materjalid ning puhtad jooned.

Sisustuses on läbivalt kasutatud tammepuitu. Põrandaks on õlitatud tammeparkett. Välisuksed on tammega kaetud turvauksed. Trepp, köögi tasapind ja mööbel on valmistatud naturaalsest tammepuidust. Vannitubade põrandaid ning seinu katavad naturaalsed kiviplaadid.

Seisukord: Uus, majaosa on valmis kohe sisse kolimiseks.

Majas on valguskaabel väga kiire internetiühendusega.

MÖÖBEL JA TEHNIKA

Majaomandit saab osta möbleerituna, kõik esemed on uueväärses seisukorras. Integreeritud mööbel on müügihinna sees (köök, koridori garderoob, magamistoa garderoob, vannitubade mööbel, kardinad, panipaiga riiulid).

Köögi varustusse kuuluvad köögikapid koos furnituuriga, sisseehitatud nugade ja kahvlite jaotusrest, pottide-pannide jaotusrestid, valamukappi integreeritud prügisüsteem, Franke valamu, integreeritud valgustid ja tehnika: automaatne õhupuhastaja, külmik, Bosch nõudepesumasin, Bosch mikrolaineahi, AEG induktsioonpliit, Smeg disainahi, Insinkerator köögihunt.

Magamistubades on pimendavad kardinad.

Fotodel nähtav mööbel ei sisaldu müügihinnas.

KÜTE JA VENTILATSIOON

Pääsküla 15 majal on energiatõhususe klass A. Maja katusele on paigaldatud päikesepaneelid (iga boksi katusel on 3kW paneele, kokku 12kW). Maja on ühendatud Utilitas keskkütte võrku. Antud terviksüsteem aitab vähendada elamiskulusid ja teevad sellest keskkonnasõbraliku valiku. Terves majas on vesipõrandaküte, mida saab kontrollida igas ruumis iseseisvalt. Lisaks on majaomandis individuaalne Komfovent Domekt soojustagastusega sundventilatsioon.

Pääsküla 15-1 viimase 12 kuu ’küte + vesi + üldelekter’ kulu kokku oli 1300 EUR ehk 108 EUR kuus. Reservideks kogume 32 EUR kuus ehk kommunaalkulude kuumakse on stabiilselt ja fikseeritult ainult 140 EUR kuus läbi aasta!

MIS EDASI?

Võtke julgelt ühendust, tulge külla ja kohtume Pääskülas Teie uue kodu- ja naabritega tutvumiseks! Otsin naabritele toredat ja head kogukonnaliiget!

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Martin Hoolma
Martin Hoolma
Omanik
EST ENG
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Martin Hoolma
Martin Hoolma
Omanik
Uus hind
539 000 € 3 295 €/m²
549 000 €
Müüa majaosa
Müüa majaosa www.kv.ee/3634287
Tube 5
Magamistube 4
Üldpind 163.6 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2020
Seisukord Uus
Valmidus Valmis
Omandivorm Korteriomand
Krundi pind 2500 m²
Katastrinumber 78401:101:2004
Registriosa number 15839350
Energiamärgis A
Kulud suvel/talvel 30 € / 185 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%